Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 17
helbi spune:
Andra, drum bun, concediu placut si relaxant si salutari Theodorei si baietilor ei! Si evident, asteptam poze!!!!!
dana n. spune:
Andra,distractie placuta!
Ecografie intavaginala mi-au facut si mie si asta imi fac de fiecare data cand merg la control...adica de doua,trei ori pe luna
Ceea ce nu inteleg este de ce nu imi fac laparoscopie,cu tratamentul asta reusesc sa ovulez dar nu am ramas insarcinata.Ma gandesc ca poate buba este alta...poate am trompele infundate..nu stiu ...zic si eu.
Pupici la toate fetele!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
helbi spune:
Dana, de ce nu mergi si la alt dr? Poate acolo itzi face laparoscopia.........Sau, nu te-ai gindit niciodata sa o faci in RO? Ca voi ati tot mers in tara de cind incerci tu sa faci bb...........Nu stiu, zic si eu.........ca-mi dau seama ca si asteptarea luna de luna fara nici un rezultat nu e buna la psihic......Eu itzi tzin pumnii in continuare si sper sa aflam vestea cit mai curind!
noi de azi suntem in vacanta pina in 7 aprilie. Vremea e MIZERABILA!!!!! Maine se anunta si mai rau:-(((((
dana n. spune:
quote:
Originally posted by helbi
Dana, de ce nu mergi si la alt dr? Poate acolo itzi face laparoscopia.........Sau, nu te-ai gindit niciodata sa o faci in RO? Ca voi ati tot mers in tara de cind incerci tu sa faci bb...........Nu stiu, zic si eu.........ca-mi dau seama ca si asteptarea luna de luna fara nici un rezultat nu e buna la psihic......Eu itzi tzin pumnii in continuare si sper sa aflam vestea cit mai curind!
noi de azi suntem in vacanta pina in 7 aprilie. Vremea e MIZERABILA!!!!! Maine se anunta si mai rau:-(((((
Andreia
Andreia, eu am fost aici prima oara la un cabinet normal,de acolo m-au trimis la clinica specializata in infertilitate...deci, aici nu mai am unde merge.
Au mai fost persoane care m-au sfatuit sa merg in tara la medic...dar daca merg si eventual imi dau si tratament ,trebuie sa ma tina sub observatie...automat va trebui sa fie si Adi acolo,iar el nu poate sta atata in tara.
Mai am rabadre inca doua luni,cat zicea doctora ca mai continuam cu tratamentul aSta hormonal,si, daca nici un rezultat, ii cer eu laparoscopie.
si la noi este tare urat afara...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
helbi spune:
Dana, am inteles acum. Pai, hai ca 2 luni nu mai e asa mult! Poate nici nu mai ajungi la laparoscopie, si se petrece minunea in astea 2 luni
Vai, e mizerabil afaa. Azi a plouat torential, a tunat, fulgerat., Apoi, a iesit soarele, dar frigggggggggg Dupa care, acum juamte de ora ploua si ningea:-( Si-am inteles ac duminica va fi si mai rau....pina la -13 gr.:-(
motanik spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti?
Gata vacanta la noi, a fost minunat, am prins vreme superba, am stat numai in tricou aproape, peisajele au fost extraordinare, ce sa mai...a fost o vacanta tare reusita.
Burtica mea creste, am intrat in 6 luni, am facut si cumparaturi deja, abia o asteptam pe beba.
Cum ati petrecut de Pastele catolic?
Va pup, o saptamana frumoasa!
--------------------
Andra
helbi spune:
Andra, si nu vedem si noi pozici?:-)) Si burticutza de 6 luni?:-))
Noi am stat in casa de Pastele Catolic, caci a fost asa de frig.....macar de al nostru sa fie vreme mai buna!
motanik spune:
Am urcat cateva din poze www.dropshots.com/lari_breahna" target="_blank">aici
--------------------
Andra
helbi spune:
Vazut poze frumoase, peisaje superbe, bb Theo care a crescut mult, mami care arata f bine, Theodora si copii care au crescut mult!
Multumim,Andra!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by motanik
Am urcat cateva din poze www.dropshots.com/lari_breahna" target="_blank">aici
--------------------
Andra
Foarte frumoase pozele Andra!Am vazut si burtica...Tu ti-ai schimbat culoarea la par?Parca erai mai roscata.
Pe doamna din poze o stiu de pe Culinar.Este ruda cu voi?
Am fost astazi la doctor si i-am amintit de laparoscopie.Mi-a spus ca daca nici luna asta nu se intampla nimic,luna viitoare facem programare ptr laparoscopie.
Prixi,spuneai ca aveai o programare ptr o analiza a trompelor...cum a fost?
------------------------