Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 14
dana n. spune:
Salutare!
In primul rand va doresc la toate sa fiti iubite!!!
Eu am lipsit motivat...am ramas fara laptop o perioada...scurta ce e drept...dar ptr mine a fost foarte lunga.
In rest nimic nou.Fac in continuare tratament.Apropo Motanik,mai fac inca 3 luni stimulare hormonala(se pare ca reactioneaza organismul)si daca nu vrea si nu vrea ,incercam si cu metforminul.Este greu si stresant dar nu ne dam batuti.
Am luat cea mai buna hotarare in momentul in care am hotarat sa imi iau pisica.Ma ajuta foarte mult psihic.Ma linisteste tare.Si ea este la randul ei o norocoasa ...este super rasfatata.Dar ma doare sufletul ca pe 25 februarie este programata la castrat.Imi este mila de ea ,dar asta este.Nu am de gand sa o las sa faca pui, si daca o tin necastrata,din cauza caldurilor "nerezolvate",poate face cancer uterin.Asa ca este mai bine ptr ea sa fie operata.
Pe 7 martie mergem un weekend la Milano la niste prieteni.Deabia astept.
Cam atata de la noi...la voi ce mai este nou?
Pupici!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
dana n. spune:
Pe unde sunteti dragelor?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
motanik spune:
Buna fetelor!
Ce faceti? Mai dati vesti, sper ca sunteti bine.
Eu si Latri ne luptam cu raceala, azi am intrat in 5 luni cu sarcina (18 saptamani), sper sa depasim cu bine perioada asta. Asteptam cu nerabdare data de 10 martie cand avem ecograful si speram sa aflam ce e.
Va pupez, astept sa va citesc!
--------------------
Andra
prixi spune:
Salutari tuturor!
Fetelor, La Multi Ani si o primavara minunata tuturor! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!!!
Sper sa aveti o zi frumoasa, nu asa friguroasa ca la noi, si sa va bucurati de renasterea naturii...E incredibil cat de repede se intampla totul...In statia de autobuz avem mai multi copacei si acum cateva zile se vedeau doar mugurii, iar ieri erau deja plini de flori...Sper ca vremea asta friguroasa sa nu le faca rau! In plus peste tot e o zumzaiala, o agitatie si se vede ca toata lumea parca
reinvie odata cu natura la viata...Au inflorit Forsythia, lalelele, narcisele si zambilele...E superba primavara!
Eu nu am alte noutati, din cauza asta nici nu am mai intrat, dar astept sa citesc noutati despre voi toate...
Dana, distractie placuta la Milano si bineinteles ca de abia asteptam sa vedem pozici frumoase cu voi doi! Am vazut si cateva fotografii recente cu Eva si tare mi-au mai placut!
Andra, am sa ma gandesc luni la tine si sper sa fie ceea ce iti doresti tu, mai mult si mai mult!
Va pup pe toate, fetelor, va doresc un we frumos si sper sa ne auzim cat de curand cu alte noutati!
Roxana
motanik spune:
Buna fetelor, la multi ani si o primavara frumoasa!
Avem fetita! Si e frumoasa, e perfecta!
Dar unde sunteti? Haideti la povesti...
--------------------
Andra
dana n. spune:
quote:
Originally posted by motanik
Buna fetelor, la multi ani si o primavara frumoasa!
Avem fetita! Si e frumoasa, e perfecta!
Dar unde sunteti? Haideti la povesti...
--------------------
Andra
Vai, Andra, ce frumos...!!!Numai bine si tie si la printesa ta!
La Milano a fost frumos.Cam scurt timpul...Nu am apucat sa facem prea multe.Dar m-am bucurat ca mi-am revazut prietena.
Pupici!
------------------------
prixi spune:
Andra, sincere felicitari! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aiba mult,mult noroc in viata!
Si vreau sa profit de ocazie ca sa iti urez si distractie placuta in Grecia! Sper sa aveti timp frumos, sa va simtiti bine si sa vizitati cat mai multe locuri frumoase!
Dana, cred ca fost foarte frumos in Milano! Si banuiesc ca si revederea prietenei ti-a facut placere...
Fetelor, va pup! Va doresc la toate o saptamana frumoasa si sper sa ne auzim numai cu vesti bune!
Roxana
flori76 spune:
Andruta,sa va traiasca fetita! Ma bucur din toata inima ca ti s-a implinit visul(stiu ca-ti doreai fetita).Sa ai in continuare o sarcina usoara si poate ne arati si noua poze cu burtica
Dana:sunt convinsa ca v-ati simtit bine in Italia.Ne arati si noua poze?
Roxi:
Despre noi...nimic nou.Ne bucuram ca incet-incet se mareste ziua,de primavara nu pot sa spun ca vine,pt ca tot avem zapada si e destul de frig.Insa ne putem lauda ca,spre deosebire de alti ani,anul asta a fost cu adevarat iarna in Islanda si a fost tare bine ca am mai scapat de ploi.
Va pup
Flori