Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 13
flori76 spune:
Roxanici:te pup dulce Din cate povestesti cred ca si voi ati avut o vacanta super!Abia astept sa vad pozele!!
Fetelor,uitati cam cum e acum in Islanda E de vis..de-ar fi mereu asa,sa nu mai ploua..ce bine ar fi....
Flori
prixi spune:
Flori,e super la voi! Iarna frumoasa, ca in povesti!
Pozele le-am trimis la fete cam pe la 7 pe pm, dar cum am trimis acelasi pm la toate, ma gandesc ca am facut ceva si nu cred ca a ajuns...asa ca ti-am trimis din nou pm cu linkul la poze!
Fetelor, cine nu a primit sa imi spuna si mai trimit pm o data!
Pupici si noapte buna! Ma duc la culcare...Am vazut un film interesant in seara asta, cu Bruce Willis si Halle Berry, nu stiu cum se numeste in engleza, si de aia inca mai sunt treaza la ora asta!Ma duc repede la culcare! Pa si poate pe maine!
Noapte buna!
Roxana
flori76 spune:
Roxana:nu primisem nimic...acum a ajuns PM-ul cu pozele si abia astept sa ma apuc de ele
Pupici,noapte buna si o duminica placuta tuturor!
Flori
helbi spune:
Ma bucur mult ca am mai citit de Flori, Roxi, Andra, Sim si Petro.
Noi nu prea avem multe noutati. Eu nu ma simt bine de ceva timp, dar vad ca totusi, pe zi ce trece imi e ceva mai bine. Bianca cu ale ieri: joi, dupa tenis a fost la o caloe, vineri am fost al nepotel, ieri la ziua baietelului care a accidentat-o la mina (-s aismtit bine acolo, dar am aflat ca mama copilului e insarcinata cu al 5-lea copil, ceea ce mi-a mai "clarificat" cite ceva din atitudinea ei fata de accident), azi i-i vine o coilega sa se joace impreuna............
La scoala merge f bine. Au avut la germana f mult sapt. asta: 7 foi obligatorii la gramatica si inca 4 facultative si vineri, a fost singura din clasa care a predat cele 11 foi, fiind felicitata de invatatoare. La mate ince cu tabla inmultirii si imaprtirii.....ea o stie pina la 5, si asa si asa intre 6-9......am invatat-o in Ro asta vara, ca un joc......si vad ca nu a uitat-o. Insa, mai mult nu voi mai face zilele astea cu ea, pt ca uitindu-ma in carte, am vazut ca li se va explica inmultirea in baza unui tabel, asa ca .........
Acum am mai exersat o dictare, si, desi era complicata, a facut doar 2 greseli la niste cuvinte noi........Dictarea in sine, nu ear grea, eu i-am complicat-o:-) Si, ma bucur ca incepe sa scrie din ce in ce mai bine. Tocmai ma uitam pe biletul care i l-a dat fetita care vine la noi acum si e plin de greseli si-am pus-o pe Bianca sa-mi spuna unde sunt greselile. Le-a sesizat in proportie de 99%.
Cam astea sunt nouatatile...........Aaaaaaaa si apropo de iarna: daca noi nu avem deloc, mama era ingrozita de ce e la ea. I-i e teama ca, in momentul in care se va topi zapada, i se va inunda beciul.......
motanik spune:
Roxi, nici eu nu am primit pm cu link.
Nu ne-am razgandit niciodata cu privire la intoarcerea in .ro, doar ca am amanat-o. Dar de crescut copilul, acolo o s-o fac, vreau sa aiba bunicii, sa ne vedem cu copii de aceeasi varsta fara sa trebuiasca sa caut pe net alte mamici prin zona ci doar sa caut in agenda numerele prietenelor mele de-o viata, vreau sa nu mai stau cu chirie, ci sa fiu la mine acasa si sa aranjez camera copilului asa cum visez...si mai sunt motive.
Avem rezidenta permanenta si copilul va primi cetatenie la nastere.
In septembrie vom aplica si noi pt cetatenie, ca sa fie..
Pe bubulina (sper sa fie fetita) o s-o cheme Elena Theodora. Elena are o semnificatie aparte pt mine caci a fost numele uneia dintre cele mai speciale persoane din viata mea iar Theodora pt ca e un nume frumos si pt ca inseamna "darul lui Dumnezeu", ceea ce si este copilul asta.
Daca e baietel, nu stim...o sa ne gandim cand o sa avem confirmarea. Dar simt ca e fetita si nu cred ca ma insel. :)
Azi avem 13 saptamani si greturile nu au disparut inca dar n-ar trebui sa mai tina mult. S-a intarit burtica jos unde e bebe, are 7.5cm deja si in curand o sa incepem sa devenim vizibili si pt cei din jur :)
Flori, ce frumos e la voi, ce dor mi-e de-o zapada!
Andreia, felicitari pt reusitele Biancai iar tie multa sanatate!
--------------------
Andra
helbi spune:
Andra, ma bucur ot voi. Sa sti ca mie 9 luni de zile mi-au zis ca fac baiat. Si cu 5 minunte inainte de cezariana tot baiat au zis ca e, dupa.....cum i-i bate inimioara:-)))) Aveam oregatit numai nume de fata, Bianca Elena, si-am zis ca oi vedea ce nume aleg la nastere.........pt baiat! In sufletul meu cumva stiam ca e fata. Asa ca, dupa ce a "scos-o" si mi-a zis dr. "Sa va traiasca, aveti o fetitza". I-am zis sa se mai uite odata, ca eu stiu ca e baiat!:-))) Erau 3 dr si 3 asistente si asta, dr. badea de la Municipal, seful ep atunci, i-i intreaba pe ceilalti: "Ce ma, nu e fata?":-))) Dupa care, isi dadeau cu parerea cit de grea e....si, cind au venit cu ea de la masuratori si au zis ca are 4050 g si 49,5 cm , erau si ei incintati de ce fata mare facusem!!!:-)))
MA intrebat cum o va chema si i-am zis imediat Bianca Elena, dar la fel de redepe i-am explicat cum ca, daca era baiat, nu stiam cum i-l va chema!
Si-am zis ca, eu mama de baiat nu ma vad, iar daca va fi sa mai fac vreodata un copil si va fi fata o va chema Alexia Teodora:-))) Si mie imi place Teodora, iar Alexia vine cumva in memoria tatalui meu (Alexandru), desi numele era ales cu mult ianinte de decesul lui, si, desi mai avem intre timp un Alexandru, de la sora mea!
Asa ca, daca tu simti ca va fi fetita, si eu cred ca asa va fi. Si-mi plac si numele!
Sarcina usoara mai departe si bb sanatos!
motanik spune:
Si prima noastra alegere a fost Bianca.
Bianca Elena.
Ne-am razgandit insa in favoarea Theodorei pt ceea ce inseamna.
--------------------
Andra
helbi spune:
Azi e sarbatoare mare in rindul noastru, pt ca baiatelul unei mamici drage noua, SIM, implineste azi 1 an!
[La multi ani, Tudor!
Sa-ti de-a Domnul multa sanatate si noroc in viata si, alaturi de surioara ta mai mare, sa le impleti viata de bucurii parintilor vostri minunati!
Simona si Florin, sa va traiasca baiatul si sa fiti mereu, la fel de fericiti ca acum!
Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an de cind primeam sms ca a venit pe lume Tudor!!!! Ce repede trece timpul!
Petrecere frumoasa si cadouri multe pt Tudor!
Pupici si blondei carliontate!
dana n. spune:
La multi ani,Tudor!
Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Sa va traiasca baiatul Simona!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
motanik spune:
Iertare, sunt mai inceata, la multi anisori Tudor, sa fie toti la fel de fericiti ca primul, sa fii sanatos si norocos!
Pupici si la mami si surioara!
--------------------
Andra