Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 12
motanik spune:
Multumesc dragele mele.
Suntem in culmea fericirii. Urmatorul eco e pe 10 martie, doar daca nu am rabdare pana atunci o sa mai merg la un privat, sa vedem.
Ai mei au plecat pe 8 ian, a fost fain cu ei aici dar a trecut asa repede timpul. La eco am mers pe 9 asa ca au vazut doar poza pe net aseara abia si au plans si ei de fericire.
Cum ati petrecut sarbatorile?
--------------------
Andra
sim spune:
CE MINUNE!!! ANDRA, draga mea draga, din tot sufletul iti doresc sarcina usoara, sa fii o mamica fericita si in perioada asta atat de placuta, dar si dupa ce iti vei tine minunea in brate! Cat de mult ma bucur pentru tine!!! Pur si simplu imi tremura mainile de emotie acum cand scriu... Sa ai un puiut sanatos si sa va umple viata de lumina!
Intru eu ca omul care incearca sa se linisteasca dupa Sarbatori sa va urez de bine si de an frumos si luminos, si uite cu ce minunatii ma intampinati!!! Cat de fericita sunt pentru tine Andra draga! Mi-ai luminat ziua, chiar daca pe la noi sta sa se insereze. Ma rog sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa!
Multe multumiri Andreia si Nasti pentru urarile voastre minunate! Va multumesc in numele Ruxandrei si la randul nostru va dorim cu tot dragul ca tot ce-i mai bun sa vi se implineasca!
Noi ne pregatim sa taiem motzul lui Tudor si sa-l invatam cum se sufla in lumanare. E mare strengar: nu numai ca vrea deja sa mearga singur, dar toate nazbatiile care-i trec prin cap pe toate le face. In camera lor am pus un pat supraetajat...ce sa va spun ca singur se urca pana aproape sus pe scara! Are o fortza de nu-mi vine sa cred. De vorbit nu ne da pe spate inca (chestii gen mama, tata, apa, pa, alo), dar intelege aproape tot ce i se spune. Si foarte important: a invatat cum sa coboare corect din pat!!! Copilasii se iubesc cum nu mi-as fi imaginat...Ruxi nu se culca pana nu il pupa pe Tudor de noapte buna si nu pleaca de acasa fara ca el sa ii spuna "pa!". Tudor e topit dupa sora-sa si o imita in toate.
In rest, crestem si incercam sa fim mai putin rasfatati.
Dragele mele prietene, draga Nasti, va urez la toti un an aducator de impliniri si toate minunile mai mult sau mai putin realizabile sa vi le aduca Dumnezeu in viata cat mai curand!
Va imbratisam cu drag
helbi spune:
Si din partea noastra sa aveti un an minunat, plin de impliniri, bucurii si multa sanatate!
Andra, felicitari, sarcina usoara, bb sanatos! Vorba Roxanei, incredibil cit de bine se vede bb. Ai grija de tine si de minunea mica!
Sim, e o adevarata bucurie sa vad ca ai mai intrat pe aici. Ma bucur ca cei mici sunt bine, ca se inteleg si se iubesc mult, ca Tudor
e mereu in "actiune":-)))Abia astept sa ne povestesti ce a ales Tudor de pe tava! Dar de Ruxi nu ne mai spui nimic? Nici o "perlutza", nimic?:-) Si poate mai vedem si ceva poze cu ei!!!!
Petro ce mai face Silvia?
Flori si Dana cred ca inca sunt in RO. Le asteptam cu impresii.
Roxana, Alexandra si restul "vrincenilor"
Noi suntem bine. Dupa o vacanta lunga si frumoasa in care am serbat saptamina trecuta si cei 8 ani ai Biancai, ne pregatim ca luni reincepe scoala. E f incintata!
In vacanta s-a plimbat, s-a dat cu sania, a fost la bazin si patinuar, am fost la Paris si linga München, s-a jucat si s-a relaxat ........DAR a citit 6 carti, a scris o compunere despre vacanta, a facut putin si la matematica.
Va dorim inca odata toate cele bune in 2008!
La multzi ani!
Cu drag,
Bianca si
dana n. spune:
Salutare si La multi ani!
Am ajuns si noi in sfarsit acasa.In Romania a fost frumos.Ne-a prins zapada prin Bucuresti.Revelionul l-am facut la verisoara mea impreuna cu parintii.Maicamea saraca a inceput sa planga de fericire cand a aflat ca mergem in tara si ca facem si revelionul cu ei.Nu se asteptau sa mai ajungem iarna asta.
Eu 2 luni nu am mai facut tratament din cauza concediilor.Oricum mi-a prins bine o pauza.Nu stiu daca v-am mai zis dar ma simteam rau de la tratament fiindca era puternic.Ameteam si cadeam jos.Astept la sf lunii menstruatia sa o iau de la capat.
Pisica este bine.Am avut-o 2 saptamani la o prietena apoi am lasat-o acasa singura. venea vecina la ea sa ii dea de mancare si sa ii curete toaleta.S-a ocupat bine de ea.Statea si cu ea,se mai jucau.De cand am venit este umbra mea.Ma cearta intruna sa nu mai plec.Micuta dea ea.
Andra,ce emotionant...mi-au dat lacrimile!Numai bine iti doresc tie si minunii din burtica ta!
Am reusit sa fac si eu un album cu poze din Mexic:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038
Ce sa zic ... totul super.
Incep cu hotelul,de care am fost f multumiti.Este un resort imens cu trei hoteluri. Fiecare hotel era format din mai multe vilute cu 2 etaje,si fiecare cu receptia lui.Toti turistii puteau beneficia de orice serviciu din intreg resortul.Intre hoteluri circulau in permanenta niste trenulete ca masinutele de golf.La intrarea in resort era un centru de cumparaturi,discoteca,banca etc.Se numeste Hacienda Dona Isabel.
Hotelul este in zona unde au trait indienii maya.Am avut foarte multe de vizitat:ruine,piramide,cenote si un sat maya mai micut.Din 14 zile,6 am facut excursii.Am vizitat tot ce se putea ca doar odata mergem acolo.Am facut snorkeling unde am vazut corali,mii de pesti si testoase mari cat 4,5 capete de om.Am fost la Chichen Itza unde am vizitat mai multe piramide printre care si Kukulcanul care este una dintre cele 7 noi minuni ale lumii.In drum spre Chichen Itza am fost si la Ikkil, o cenota. Cenotele sunt niste fenomene naturale specifice zonei, niste gauri in pamant pline cu apa dulce, perfect rotunde, cam 40 -50 de metri in diametru si cateva sute de metri adancime. N-am inteles exact cum s-au format, dar cica sunt cateva mii, multe inca nedescoperite in mijlocul junglei. In unele (cum este Ikkil asta) apa a scazut cativa zeci de metri, facand si tuneluri in stanca dimprejur, pe unde poti cobori la nivelul apei
De ziua mea Adi m-a dus in Cancun.Frumos si acolo...numai hoteluri mari si frumoase gen Hilton,restaurante,malluri.In Cancun este bine de stat ptr modern, distractii nocturne,cluburi etc.Noi am vrut relaxare si de aceea ne-am cazat la un hotel (in stil mayan)in zona Playa del Carmen,la 2 ore de Cancun.Am vizitat ruinele din Tulum(aici am fost singuri ca era la jumatate de ora de hotel),ruinele din Coba ,unde am avut excursie si am avut combinata vizitarea ruinelor cu caiac canoe,plimbare prin jungla si dat pe sfoara de la un munte la altul; si intre, jos, era un lac unde erau crocodili...nu credeam ca sunt in stare de asa ceva;am participat la un ritual maya de purificare a sufletului(cu tamaie)si am mancat intr-un satuc maya.O alta excursie a fost o zi cu catamaranul(snorkeling,muzica si multa tequila,pranzul pe Insula Mujeres).
Intr-o zi am fost in statiunea Playa del Carmen.Plimbandu-ne pe strada principala,dintr-un restaurant se auzea muzica...dar ce muzica...MANELE romanesti.Am fost uimiti si nu m-am lasat pana nu am aflat de unde aveau muzica.Si surpriza...un roman lucra acolo.
Ce mai mi-a placut foarte mult a fost Fiesta Mexicana.O petrecere tinuta in fiecare joi la Hacienda Dona Isabel.A fost super!A inceput cu un dans al indienilor maya si o demonstatie de sacrificare a unei virgine(ritual maya)si a continuat cu spectacol in stil mexican(mariachi,dansuri traditionale).
Cam atat despre concediul nostru!
------------------------
Dana
helbi spune:
Dana, bine ai revenit! Frumos concediu, superbe poze!
Bafta la tratament si asteptam curind vestea cea mare!!!!
flori76 spune:
Danuta,bine ati revenit acasa!Superbe pozele,iar voi sunteti taare frumusei!
Bafta multa iti urez si eu cu tratamentul si sa vii cat mai curand cu vestea mult asteptata
----------------------------------------------------------
Fetelor,bine v-am regasit in noul an!Va doresc un 2008 plin de realizari si bucurii!
Noi am fost in Romania de sarbatori si tot ceea ce pot sa spun e ca:nicaieri nu e ca acasa,clar!
Flori
motanik spune:
Simo, bine ai revenit, mi-era dor de tine, te asteptam mai des!
Multumesc frumos pt urari, va batuesm mult la cap inainte (si stiu ca mai e cineva care isi doreste un bebe la fel de mult cat l-am dorit eu - Flori, ma rog sa iti dea Dumnezeu bucuria pe care o traiesc eu cat mai curand!) si probabil toate ati trait emotiile mele datorate acestei minuni.
Ma bucur sa aud de Tudor asa vesti, dar parca nu imi vine a crede ca tu vorbesti despre mers singur, urcat si coborat din pat singur, cuvintele deja cand parca mai ieri asteptam povestea nasterii. Ce repede a trecut timpul!
Emotionant mesajul tau unde scrii despre afectiunea pe care si-o poarta copiii, sa dea Dumnezeu sa fie toata viata asa uniti si amandoi sa aiba grija de mami si tati!
Sa ne aduci pozici de la motz si sa ne povestesti ce mai fac frumosii.
Danutza, din ce scrii, a fost o vacanta pe cinste. Pana la urma, ai trecut pe deasupra lacului cu crocodili? Wow, esti o curajoasa! Foarte frumoase pozele, asa mi-as dori sa ajung si eu in Mexic...au fost si niste amici acum in decembrie si au venit foarte incantati. Dar cu bebe acum s-a cam dus timpul nostru liber, mai avem Grecia in martie si apoi cam pauza.
Nu mai retin ce tratament luai tu? Ai inceput inducerea? Nu stiu daca ai inteles, la mine ovulatia a fost la aproape 3 luni de la cm, nu stiu daca a apucat metforminul sa ma ajute (inceput pe 24 oct si eu am ramas se pare in jur de 5 noiembrie). Iti doresc din suflet sa ai bebe cat mai curand, nu-ti pierde credinta, o sa se intample!
Ce mai face pisicuta ta jucausa? E o dragalasa, te cred ca ti-e greu sa o lasi singurica.
Flori, ma bucur sa te revad la subiectul asta! Cat ati stat acasa de Sarbatori? Ati prins zapada asta faina, va invidiez! Ai dreptate cu sarbatorile, la noi a fost ultimul an cand le petrecem aici (bine, la anu' in vara se preconizeaza mutarea acasa definitiv).
Cum e la voi, e frig tare? Si cu lumina doar cateva ore pe zi?
Andreia, la multi ani pt cei 8 anisori, sa fie sanatoasa si norocoasa! Ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine vacanta asta dar si ca a fost constiincioasa si s-a pregatit si pt scoala.
Tu ce mai faci?
Va pup pe toate, astept vesti de la toata lumea, sper ca sunteti ok. Noi avem astazi 12 saptamani si in continuare suntem in culmea fericirii.
Numai bine!
--------------------
Andra
pet.cost2005 spune:
Ciaoooo !!!!!
Un 2008 cat mai bun tuturor si plin de realizari!!!! Toate visele sa vi se implineasca!!!
In sfarsit, am reusit sa astern pe hartie (a se citi computer) povestea nasterii micutei noastre "teroriste".
prixi spune:
Salutari tuturor!
Asa ma bucur cand gasesc multe mesaje... Si cand mai sunt si fotografii...Dana, multumim mult si vroiam sa iti spun ca foarte frumos ai povestit!Pentru o clipa m-am crezut si eu acolo!Ne-ai obisnuit numai cu destinatii exotice si acum astept cu nerabdare urmatoarea voastra vacanta, ca sa descoper noi minunatii prin intermediul vostru... Vreau sa mai adaug ca voi doi sunteti, la fel ca intotdeauna, un cuplu tare reusit! Va doresc si eu ca visul sa vi se realizeze cat mai curand si astfel asteptarea voastra sa ia sfarsit!
Petro, multumim ca ai ales sa impartasesti cu noi nasterea micutei Silvia! Nu am stiut ca ai asteptat atat de mult (sau poate nu am realizat eu, ca asa de repede trece timpul uneori...), dar cred ca nimic nu mai conteaza acum, din moment ce iti tii in brate bebele mult dorit! Sper ca sunteti cu totii sanatosi si cand mai ai timp si placere, te mai asteptam pe la noi!
Sim, ce bucurie sa vad ca te-ai gandit la noi, acum la inceput de an...Ma gandesc ca sigur ai sa mai treci pe la noi! Macar ca sa ne mai povestesti si despre Ruxi, nu numai despre Tudorel cel nazdravan! Si bineinteles ca te iertam, ca nu ai mai trecut de atata timp pe la noi, daca ne arati niste pozici de la taiatul din motz, nu de alta, dar sa vedem si noi cu cine seamana micul nazdravan!!!
Cum te mai simti, Andra? Sper ca nu mai ai greturi si ca ai intrat deja in faza in care incepi sa te bucuri de sarcina, fara sa ai alte neplaceri! Inteleg ce simti, desi nu am trait sentimentul la propriu niciodata, si iti doresc ca pana la sfarsitul sarcinii tot ca pe un nor sa plutesti!!! Sa ne anunti si pe noi ce va fi si bineinteles daca v-ati gandit la nume! Bine, timp mai este, dar poate iti place un nume anume si stii deja de pe acum ce nume va purta bebe mic...De abia te asteptam cu vesti in martie, cand te vei duce din nou la ecograf!(vroiam sa te intreb cum de v-ati hotarat din nou sa va intoarceti acasa, acum cand spuneai ca v-ati luat si rezidenta si parca ati aplecat si pt cetatenie, dar daca nu iti face placere sa discutam despre subiectul asta, nu e nici o problema...voi stiti mai bine situatia voastra, iar daca v-ati decis sa va intoarceti, inseamna ca v-ati gandit la toate si ca asta e cea mai buna solutie pentru voi).
Flori, cata dreptate ai!Am vorbit si cu fratele meu, ca si el a fost acasa de Sarbatori, si la fel imi spunea si el! Nu e numai mancarea, desi si mancarea are rolul ei in atmosfera de sarbatoare de acasa, dar acolo totul e altfel! In plus, a fost o zapada ca in povesti, si imi spunea si el, ca numai cand eram noi mici a mai vazut asa ceva! Ma bucur pentru tine ca ti-ai incarcat bateriile si poate ne mai povestesti mai multe! Imi aduc aminte, si asta si datorita mesajului Andrei, ca acum cativa ani ne povesteai despre iernile din Islanda, ne povesteai despre zilele lungi de vara,despre fetitele tale de la club...
Andreia, ma bucur cand citesc despre voi si aici!Am mai intrat si la subiectele celelalte si am citit despre programul frumos pe care l-ati avut de Sarbatori! Pana la urma a mai fost Bianca la aniversarea baietelului, din cauza caruia a stat cu mana in ghips? Poate ne povestesti si noua cum mai e la scoala si ce progrese a mai facut!
Alex, distractie placuta la ski! Am intrat un pic la subiectul cu capsunei, ca vroiam sa vad ce mai fac Robert si David si am gasit mesajul tau...Cred ca cei mici sunt foarte bucurosi, desi cred ca nici voua nu va displace, ca daca nu ma insel parca in fiecare an va duceti la ski...De abia astept sa ne povestesti la intoarcere despre cum a fost acolo, mai ales cum a fost pentru David,si bineinteles poate ne arati si cateva poze!
Intreba Andra despre cum ne-am petrecut Sarbatorile, iar eu nu v-am povestit nimic, pentru ca eram tot timpul pe fuga...Desi in mare v-am zis ca urmau sa vina nasii nostri la noi si ca urma sa ne plimbam, la fel ca si anul trecut...Asa ca am fost cu ei si, in afara de cateva orasele de pe aici ,Bruges(unde am intrat la un festival de sculpturi din gheata), Ostende(la Marea Nordului), Dinant (unde am vizitat o fortareata),Mechelen(tare cochet), am ajuns si in Germania la Monschau (care a fost ca in povesti),Koln (pentru Dom in special), Aachen, Dusseldorf (unde am urcat intr-un turn TV la 168m,iar vederea a fost impresionanta), apoi ei au fost doar cu Adrian in Amsterdam si la Lille in Franta si apoi, impreuna, am mai ajuns in Rotterdam (pentru Cube House, de care v-am mai povestit), Haga si Delft...Am avut timp frumos, a fost destul de cald, dar pacat ca se intuneca destul de repede si asa ca timpul de vizita ni se reducea considerabil... Cam asta a fost vacanta nostra! As vrea sa va arat si cateva fotografii,dar trebuie sa fac intai o selectie, ca sunt foarte multe si va voi trimite linkul pe privat!
Va pup pe toate acum, fetelor si va doresc o saptamana frumoasa!
Roxana