Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor, multumesc pt. raspunsuri si urari!

angiuta - da, stiu ca nu o sperie uscatorul de par .... ii usuc parul cu el (de la distanta, normal, si aer cald, nu fierbinte) pt. ca are par mult si mare.
Da, asa scrie pe ceai ca are si tei si e luat din farmacie, pt. colici. De ce nu trebuie dat ceai de tei la bblusi? Eu stiam de menta ... deoarece constipa, dar de tei nu stiam ca nu se poate da.

andra - Cum a fost in Italia, la Roma? Cum te simti?

flori - vacanta placuta si voua si distractie placuta in Romania!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

La Multi Ani celor doua sarbatorite de azi! Petro si Dana va urez sa aveti parte de o zi frumoasa, cu bucurii si multe impliniri!

Petro, am vazut si eu pozele cu bebe Silvia si m-am topit toata! Ce frumos sta ea rezemata de perna...parca e o papusica! Sper sa gasesti un remediu impotriva colicilor, ca sa nu se mai chinuie mititica!
A venit mama ta? Cred ca e tare fericita cand isi tine nepotica in brate! V-am vazut pe toti 3 in poza si vroiam sa iti zic ca sunteti o familie foarte frumoasa! De abia astept sa vad cateva poze cu Sivia cam pe la un an ... Sanatate multa micutei si sarbatori fericite in familie!

Dana, drum bun si fie ca soarele din Mexic sa va priiasca! Distractie placuta si te asteptam cu multe vesti bune! De abia astept sa vad frumoase cu voi!

Andra,aceleasi urari si voua, sa va distrati frumos in familie (ce bine ca vin parintii tai acolo ) si sunt convinsa ca vor fi niste sarbatori speciale! Pupici si sper sa iti treca greturile cat mai repede!

Flori, drum bun si fie sa aveti sarbatori frumoase in familie! Fie ca 2008 sa va aduca bebele mult dorit!

Pup si restul fetelor, Andreia, Alex,Angiuta, si va doresc la toate un we frumos!La noi e frig, dar daca nu ploua, e minunat!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

roxana - multumesc pt. urari! Da, a venit mama ... petrecem sarbatorile in familie. Cele mai frumoase sarbatori pt. noi, anul acesta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Petro! si La multi ani, Dana !

Multa sanatate, bucurii si tot ce va doriti, sa vi se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Petro nu se da ceai de tei pentru ca teiul are efect calmant e ceva legat de sistemul nervos. Nu stiu sa-ti dau detalii dar sigur ceai de tei nu se da la bebeii pana in 3 ani.
La multi ani! cu o mica intarziere

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Vai cum am putut sa ratez si eu ziua fetelor?
Va rog sa ma iertati si sa primiti si urarile mele de bine, sanatate si multa fericire, la multi ani si mult noroc Danutza si Petro!

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vin c-o rugaminte, poate stiti cum e la restaurantul ambasador din focsani? am o varianta sa mergem de revelion acolo si ma intereseaza, multumesc!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu am fost la o nunta in septembrie la Ambasador si ce pot sa-ti spun e ca mancarea cam lasa de dorit.

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Ruxi!!! (fetita Simonei)

Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc in viatza si, alaturi de fratiorul tau Tudor, sa-tzi bucuri parintii!

Sim, darga noastra, sa va traiasca fetitza cea mare, bucalata si frumoasa foc! Sa va umple sufletul de bucurie si fericire, alaturi de fratiorul mai mic, Tudor!

Sper din suflet ca sunteti bine cu totzii. Cred ca Tudor a "laut-o" la picior, deja! Mai e un pic si-l aniversam si pe el!
Va dorim un Craciun fericit si un An Nou excelent! Salutari si lui Florin!
Pupici cu drag, de la noi doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

@ Sim

Multi ani cu sananate si tot ce e mai bun pentru Ruxi, sa va bucurati de copii vostri in fiecare secunda, pina la adinci batrineti. Salutari intregii familii! Un an bun, plin de reusite, echilibru, impliniri si sa aveti numai bucurii.

http://nasti-blog.blogspot.com/

Mergi la inceput