Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 9
pet.cost2005 spune:
WOOOOOOOWWWWW .... felicitari !!!!!!!!! Ce veste frumoasa!! Sarcina usoara si senina, andra!!!!
Da, mi-ar placea sa fie cum zici, alex , ca am predat stafeta !!! Cu draga inima o predau si la celelalte fete aspirante.
Despre noi ... suntem bine amandoua .. am fost la pediatru, crestem in greutate, lungime, mancam de spargem ... rolul meu este de vacuta milkain acest moment, cu tatzele in vant adica, la dispozitia domnisoarei . S-a mai reglat cu somnul noaptea ... ziua mai e putin maraita, ne mai doare burtica ... apropo,pt. colici/dureri de burtica ati dat ceva la bblusi??? In afara de ceai de cimbru (care parca nu isi face efectul)? Am uitat sa o intreb pe doctorita, cascata de mine!!
Eu sunt bine, incep sa imi revina fortele, sa ma "adun" cu atatea vitamine pe care le iau ... sunt mult mai bine !
Asteptam sarbatorile pe care le vom petrece in familie, cu braduti, colinde si papusica noastra vie, Silvia.
helbi spune:
Petro, ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Nu imi mai amintesc eu prea multe, ca e tare mult de cind Bianca era mica, insa existe de la Sabsimplex sirop pt colici. Si mai au si alte firme. Intreaba la farmacie. Apoi, aici in Germania, dar cred ca si la voi aveti, exista la drogherii niste saculeti umpluti cu simburi de cirese. Si aia se incalzesc usor si se pun pe burtica. Au efect calmant. Si ceai de chimen cu anason.
Eu i-am dat preventiv din prima zi cind am ajuns acasa Sab-Simplex si nu stiu sa fi avut pb cu colicii. Pina la 4 luni i-am dat.......
O calmeaza si daca o pui sa doarma pe burtica, cu capul intr-o parte, sau o tii la tine pe piept.
Nu ne mai arati si poze cu papusica vie?
dana n. spune:
Salutare!
Noi maine zburam spre Mexic.De fapt plecam din noaptea asta de la 3 ca pana la Frankfurt e drum lung...
Sunt foarte trista fiindca am lasat pisicuta la o prietena si se pare ca plangea dupa mine.Imi va fi foarte greu fara ea.Sper sa se adapteze.Micuta de ea.
Noi pe 28 ajungem acasa iar pe 29 plecam spre Romania.Facem revelionul acolo.
Va urez de pe acum Craciun fericit!Numai bine va doresc!
------------------------
Dana
helbi spune:
Dana, concediu placut, drum bun, soare mult si sa reveniti cu bine si cu multe poze!
Craciun fericit!
PS incearca sa te relaxezi si nu te gindi la pisicutza! Stiu ca itzi va fi greu, insa, aveti nevoie ed concediul asta.........si, cred ca tu stii mai bine asta!
pet.cost2005 spune:
andreia - merci mult de raspuns. Deocamdata ii dau niste picaturi (mylicon) si ceai pt. colici. E un mix de anason+tei+marar ... asa l-am gasit la farmacie ... da' nu stiu cat ajuta. Tot mai are dureri de burtica si mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie, cum se strage de durere cand ii vin crizele. Sab-simplex ala de care zici l-ai luat din Romania? Ooooofff ...
dana - vacanta placuta !!!!!! (chiar daca nu mai ai timp sa citesti mesajul meu)
helbi spune:
Ce dulce e papusica voastra, Petro!
Sab-Simplex eu i-i dadeam in RO; insa sora mea i-a dat nepotelului anul rtecut si l-a luat de aici. Cred ca gasesti si la voi. Eventual, mai intreaba vreo mamica de la Italia, poate aveti acest produs, dar sub alta denumire. Tinem pumnii strinsi, sa treaca durerile de burtica cit mai repede!
flori76 spune:
Petro:este o dulceata micuta Silvia Sa va traiasca!
Fetelor,noi sambata dimineata plecam acasa Nu stiu daca mai intru(ca n-am terminat de facut bagajele),asa ca va urez din toata inima sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi,iar anul nou 2008 sa va aduca sanatate si impliniri.
Petro si Dana:la multi ani cu sanatate,bucurii si impliniri!
Flori
------------------------
Sarbatori fericite
angiuta spune:
Pet.cost2005 eu nu i-am dat nimic pentru colici. Cand il durea foarte tare burtica ii dadeam cu feonul cu aer cald cam de la o distanta de 50 cm si se mai calma.Sau ii mai masam cu miscari circulare burtica. Toate astea mi le-a recomandat moasa. Sa stii ca nu-l sperie feonul si nici aspiratorul, chiar ii plac. Sa fii fericita alaturi de bebica ta!
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
angiuta spune:
Pet.cost2005 am vazut ca ai scris ca acel ceai contine tei.In nici un caz ceai de tei la un bebe asa mic.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
motanik spune:
Petro, ai avut poze si ai sters? Ca eu nu vad nimic. Vreau sa vad si eu papusica!
Fetelor, sarbatori minunate sa aveti, cu multa sanatate, fericire, intelegere, sa aveti masa incarcata si sa primiti multe cadouri!
Noi ramanem aici, vin ai mei, sper sa ma odihnesc mult, sa scap de greturi si sa vedem cat mai repede pe bebe la eco. O sa va dau vesti.
Pupiciosi!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!