Timisoara...Impreuna! ( 54)
Raspunsuri - Pagina 9

katik spune:
katik spune:
 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:
 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cu detalii te rog, fata, spate, profil....
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
 www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES POZE CU NOI
POZE CU NOI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

katik spune:
katik spune:
 fetele, io trebuie sa merg afara ca iara e scandal cit casa!
se cere afara cupilu', ce sa fac!
vin la prinz si vad poza!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 E gata asa pe fuga aici
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Ana gandeste-te cum arata statuia

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune

Ana68 spune:
Ana68 spune:
 Aida,sa mor de stiu ....e un soclu,nu?...Lumineaza-ma ca o sa ma gandesc toooaaata ziua la asta si imi stric vinerea,pliiiiiiiiiz!
....e un soclu,nu?...Lumineaza-ma ca o sa ma gandesc toooaaata ziua la asta si imi stric vinerea,pliiiiiiiiiz!
May Emma scumpa...ce cool e matza aia a ta,pe bune...arata super misto!Si ce bine va sta impreuna...mieauuuu...!!!!!
 I-ai gasit numele????...
I-ai gasit numele????...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Nu are nume inca.
Ovidius sta pe ganduri. asta era poanta constanteana , nici nu credeam ca nu stii.
 asta era poanta constanteana , nici nu credeam ca nu stii.
Dar statuia aia de la cazino iti aduci aminte cum arata ? Aia cu M Eminescu si Veronica. Tot asa e o poanta. Intrebarea e Ce zice Veronica?

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 E vorba de pozitia mainilor a lu Veronica , una peste burta , iar alta se tine de celalalt umar (ca o imbratisare) , iar Eminescu e in spatele ei ... si ea zice:-Sunt gravida (mana peste pantec) , el m-a lasat (cealalta mana) 
Prostii din tinerete 

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune

Ana68 spune:
Ana68 spune:
 Cu Ovidiu doar asta am si atata...nu se vede ce este mai jos....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana