Timisoara...Impreuna! ( 54)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Da asta e! Ce frumos!
Si sta pe ganduri ... ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
May Aida,tre' sa recunosc sincer ca p-asta cu Ovidiu n-o stiam...rusinica mie,dar uite ca a trebuit sa treaba aproape 39 de ani ca s-o aflu...![]()

P-aia cu Eminescu o stiam...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
Mey Ana niciodata nu e prea tarziu ...![]()

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
bey ano, si a trebuit sa vii atitia amar de km, pina in timisoara ca sa afli, mai-mai!!!!![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
aidaciolac spune:
Gata , numele este ales .
Adolonso Papic. A zis ca nu conteaza ca pisicuta ei are nume de cotoiutz. ![]()
Multumim 
Ati vazut pisica?

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
May Kati si Aida...mai bine mai tarziu decat niciodata...
hehehehehehehe
...Pai daca nu dadeam peste Aida acilea,la capatul asta de tara,mai aflam io vreodat' amanuntu' asta,hai?![]()
Ei,Aida....cam lungut numele pisicii...da' fain.
Ti-am povestit cum il cheama pe pelicanul de plus al Luanei?Tin-te ghinii: NESCUS!!!!
Si numele i l-a pus chiar Luana,far' de nici un ajutor din partea noastra....![]()
Fetelor,week end fain!![]()
PS.Editez:io am vaz't pisica si am si zis ca-i faina rau...place la mine,parole!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
Ana 
NESCUS? 
Adolonso Papic e la septembrie2007 , am pus la semnatura sa fie mai usor de cautat.
Sa stiti ca l-am notat pe o hartie pana ne obisnuim cu el.
Poate Danitin ne spune si povestea lu' Adolonso Papic ![]()

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
deya spune:
fetelor aveti idee unse pot sa fac o camda de birou in tm?ca nu as vrea sa il car acas.am inteles k si la practiker se poate..da nu stiu unde esti.imi trebuie unu micut pentru garsoniera....
va astept cu sugestii.multumesc
ps:danitin multumesc de urare
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by deya
fetelor aveti idee unse pot sa fac o camda de birou in tm?ca nu as vrea sa il car acas.am inteles k si la practiker se poate..da nu stiu unde esti.imi trebuie unu micut pentru garsoniera....
va astept cu sugestii.multumesc
ps:danitin multumesc de urare
deya
deya nu am inteles ce e camda

Fetelor unde v-ati ascuns?

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
sara buna va doresc!
deya, poti sa cumperi de-a gata, gasesti cam la orice magazin de mobila, inclusiv selgros, metro.sunt o multime de modele, mai mari, mai mici.
aida, vizionat animalutzul! f. fain, cel mai important este ca fata e incintata de el. si numele este...original
, chiar ca e nevoie de notite![]()
![]()
![]()
![]()
noi am fost afar la joaca, am venit sus, programul de seara, acum am parcat cupiii, sotul este la dunare asa ca eu am liber pe DC. sper ca veniti careva va bu-hu-hu, acum ca am si eu liber![]()
as avea o gramada de treaba(sa fac mincarea pe miine) dar n-am nici o tragere de inima.
. sunt f. obosita, robi mi-a dat trei pauze azi-noapte, nu stiu daca am reusit sa dorm doua ore in total
iar peste zi a dormit doar o ora si atunci eu m-am muncit sa ma string prin casa si sa-i fac lui masa urmatoare
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi