Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

fetele, va citesc de ceva timp si chiar am urmat unele din sfaturile voastre! Evident, sunt una din "aspirantele optimiste" si, dupa un FIV nereusit (desi am avut implantat un blastocist), am facut un tratament la Sovata (infertilitatea mea era de natura tubara), care a dat rezultate, in sensul ca una din trompe s-a rezolvat. Asa incat doctorii au zis sa incerc cateva luni pe cale naturala, sa nu fac nici un fel de stimulare. Sotul e in regula. ... dar totusi... faptul ca FIV-ul nu a reusit dupa implantare ma face sa vreau sa incerc si niste "adjuvante" naturiste. Am inceput cu BU luata doar in primele zile - eu am un ciclu regulat-"ceas" de 26 de zile -, beau regulat ceai de cretisoara si as vrea sa incep sa iau si Maca si, pentru detoxifiere, Aloe Vera Gel. Stie cineva ceva despre Aloe Vera Gel si implicatiile lui in astfel de situatii? Am luat mai demult, acum vreo 5 ani, dar mai mult pt imunitate impotriva gripelor etc. si m-am simtit bine... dar acum mi-e teama sa nu aiba vreo contraindicatie la starea in care ma aflu eu... Sa mai spun ca anul trecut am facut histeroscopie si a fost in regula, am facut cateva ecografii transvaginale si externe, nu am nimic la ovare. Mai simt intepaturi din cand in cand la ovulatie... Cam asta e, multumesc daca imi raspunde cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Buna seara,am si eu nevoie de ajutor in caz ca stiti ceva despre testosteron...o persoana foarte draga mie,are nivelul testosteronului sub limita...exista tratamente care ajuta la cresterea testosteronului in organism? daca persoana este mai supraponderala,influenteaza cantitatea testosteronului?...stiu ca sint anumite medicamente care ajuta,dar nu stiu la ce riscuri poate supune organismul,de aceea am ales sa va intreb daca exista ceva tratament natural...va multumesc aniticipat

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zuzulee te puppp..bubulina nu putu sa intre si ma ruga pe mine sa'ti scriuiar io cum sunt fata saritoaremai ales pt tine ce nu fac io
zisa asaaa..sa ia...tribulus terestris si bio seleniu zinc..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Lianooo ce m-as fi facut fara tine...multumesc din suflet...fata si stau cu pumnii strinsi

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Liana,

Moama ... ce rapiditate la raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zuzule,gudinde va pupppp..rapiditatea e a bubulineiea nu mpierde nikaio doar executai

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor! Va citesc de vreo doi ani (paginile anterioare). Am plins si m-am bucurat pentru voi. Sunt o aspiranta optimista, desi am inceput sa devin mai pesimista. Sotul are oligospermie, dar mobilitatea este buna. Cred ca cea mai importanta cauza este fumatul (de vreo 13 ani). Eu nu am probleme foarte mari, desi dr. crede ca am peretii ovarelor mai ingrosati.

Ce credeti, ar trebui sa incep tratamentul cu BU si Maca? Sotul a ineput BU, vit. E, Se, Zn, C.

Marea mea problema sunt infectiile urinare cu escherichia coli . Incep de luna aceasta un autovaccin facut de Institutul Cantacuzino. Deci, pauza la2,5 luni .
Succes tuturor!

Mergi la inceput

anes,

In primul rand iti doresc multa sanatate si tie si sotului.

Apoi, faptul ca (virgula) corticala ovarului este ingrosata este un efect. Trebuie sa afli cauza. Sa ai un diagnostic clar al problemei tale si in functie de acesta poti sa vezi ce tratament naturist ti se potriveste. Caci plantutele pot face rau daca nu sunt luate corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

gudinde multumesc!
Nici macar nu era foarte sigura dr. Cam bajbaia cu ecograful acela...! Si apoi, nici un alt medic nu mi-a mai spus asta. Am fost si la dr. Cocei (precizez ca nu suntem din Buc. Nu a vazut nimic anormal. Analizele hormonale sunt OK.

Mergi la inceput

anes,

Sa o luam logic: ai ciclu regulat? ce analize hormonale ai facut in ce zile? s-au vazut chisturi la eco? ovarele s-a vazut la eco ca ar avea aspect polichistic? ovulezi? ai facut monitorizarea ecografica a ovulatie?

Intreb pt ca corticala ovarelor ingrosata de obicei merge mana in mana cu aspectul micropolichistic si cu probleme de ovulatie. Dar toate astea se stabilesc in functie de mai multi parametrii nu doar o ecografie.

Mergi la inceput