Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nati ,saru'mina de informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

NATI felicitari!!!!!!!

adimercedes mi-au dat lacrimile cand am citit "povestioara" nasterii micutei Lisa.
Va doresc multa sanatate si sa umple viata de bucurii.

Am si eu o Napraznicul caps. se ia non-stop (adica la mine din Z1 pana in Z30)??
Sau numai cateva zile pe luna???

Multumesc frumos pentru ajutor.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Multumesc frumos fetelor pentru felicitari, doamne ajuta si voua.
Rabdare si rezolvarea problemelor cat mai curand.
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Nati

Adimercedes, iti multumesc din suflet pentru ajutorul tau,sfaturile tale si rabdarea cu care ai tot corespondat cu mine pe PM.
Va doresc fericire maxima, alaturi de bebelus.

Vreau sa te anunt ca sunt insarcinata, multumesc pt sfaturile cum sa iau tratamentul,si pt cele in plus, mai ales uleiul de peste.
te pup, multa sanatate.

Fetelor, eu in afara de o ovulatie si marimea foliculilor nu am avut probleme, adica nu ovulam, ori foliculi erau asa de mici ca nici nu se sinchisea sa se elibereze ovulul.
Dupa o luna de tratament naturist, de fapt din 22 august si pana pe 15 septembrie, am reusit performanta sa am ovulatie si un folicul de 23mm.
Succes in continuare si toate sa veniti cu vestile de 2 liniute pe test si greturi.
Va pup,

Nati, multe felicitari, scumpa. Sa iti dea D-zeu sanatate si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti, care sa va aduca multe bucurii si sa va insenineze viata!!!

P.S. Te trec pe lista modelelor noastre. Sa mai intri si sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by elly_me

NATI felicitari!!!!!!!

adimercedes mi-au dat lacrimile cand am citit "povestioara" nasterii micutei Lisa.
Va doresc multa sanatate si sa umple viata de bucurii.

Am si eu o Napraznicul caps. se ia non-stop (adica la mine din Z1 pana in Z30)??
Sau numai cateva zile pe luna???

Multumesc frumos pentru ajutor.

Elly

Elly, multumesc pt urari.

Napraznicul se ia fara intrerupere timp de minim 3 luni!!!! Depinde si pt ce il iei si cu ce il combini, dar tratamentul e minim 3 luni. Tin pumnii!!!

Tu ce vesti mai ai, ca nu mai stiu mare lucru despre tine???

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

adimercedes

Eu nu sunt bune. Dupa pneumonie, coaste rupte acum m-am ales cu o viroza.

Mi-am refacut analizele si Nu mi-au iesit bine:
VSH 1h- 26 (val normale 10-20)
Fibrinogen aprox. 550 (val max. 300)

Am fost la dr.aseara si mi-a spus ca am o inflamatie in corp- si crede ca este la ovare.

Asa ca ma intorc la dr.ginec. sa vad ce imi spune (desi mi-a spus ca nu ar fi de acolo si nu poate sa sa-mi faca HSG sa fie sigura ca nu am nimik la trompe)

Oricum eu sunt hotarata sa reincep trat naturist:
BU caps Z1-11 cate trebuie sa iau /zi?
Napraznic caps- cate trebuie sa iau /zi?
Catina cu miere
Ulei de peste cu omega 3
Maca - 3/zi

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloram uitat sa va spui: DACIA PLANT a scos o noua gama de produse sub forma de pastile printre care si BU si Napraznic. Aviz amatoarelor! Sper ca nu suna a reclama caci e in scop nobil pt. cele sau cei care nu pot lua extractul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kitta,

Multumim pt informatie. E chiar foarte importanta caci multa lume nu se impaca cu tincturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

aditi cine e medicul naturopat din oradea?

you'll never get to heaven if u're scared of being high

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Am primit un tratament naturist "adjuvant" ( pentru stimularea fertilitatii, intrucat pana in momentul de fata nu este nimic in neregula, dar nici insarcinata nu raman) care consta in:
1. Muguri din mladite de Coacaz negru - 50 pic /dimineata
2. Muguri din mladite de zmeur - 50 pic/ pranz+ seara
3. tinctura de Branca ursului - 1 lingura/3 ori pe zi.
Toate bune si frumoase, insa sunt nelamurita in urmatoarea privinta: dr nu mi-a comunicat daca le iau in continuu ( din z1 in z1-desi asa as intelege, daca nu e specificat altfel) sau in anumite zile? Intreb pt ca am citit aici la voi ca tinctua de BU se ia din z1 in z11. Va rog mult, spuneti-mi daca ar fi gresit sa urmez tratamentul dr.

Mergi la inceput