Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele!

fancy_face imi pare rau ca trebuie sa va dezamagesc dar au trecut 3 ani de atunci si nu mai tin nici minte si nici nu mi-am pastrat multa vreme reteta.....offfffffffff.....ma simt ca si cum v-as dezamagi.....dar sa stiti ca ceea ce va spun este adevart.....

atunci era prima data cand imi intarzia ciclu f mult si nu mai stiam de mine....inca nu citisem pe net....nu stiam un diagnostic.....nu stiam ce as putea avea.....si intamplator am ajuns la acel om homeopat deosebit care v-am spus.....doar cu 2 pastilute mi-a provocat venirea......

apoi am tot avut dereglari hormonale....si mi s-a spus ca am ovare polichistice.....dar nu ca as avea POS......abia acum citind pe aceste forumuri am inteles diferenta....etc....

v-am spus ca am fost foarte oscilanta....ba vroiam sa ma operez.....ba ma dadeam pe naturiste....ba iar faceam o stimulare cu clomifen......ba mai beam niste ceai de napraznic....si uite asa.....

acum as vrea sa incep sa iau o luna tratamentul naturist si sper sa ma pot tine de cel al liviei dar sa vad ca e greu cu munca.....

ma bucur ca existati toate si ca putem sa ne impartasim ganduri si impresii
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Raluk ai facut anal hormonale FSH si LH? Raportul LH/FSH cat este?
In PCOS nu merge tratam clasic al Liviei. Tb sa elimini ce e estrogenic. Marar si lemn dulce de ex. Produsele f indicate in PCOS ar fi Vitex Fruit, ceai de napraznic(preparat special) , extract de muguri de zmeur, si Omega 3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz.
E un subiect PCOS deschis de Gudinde si poti intra acolo sa mai ceri pareri.

Miki
Anul asta pui de-un pui

multumesc mult de raspuns. Nu am la mine analizele hormonale, dar mi-a facut atunci doctorul tot tot tot (si lh si fsh, si insulina, si mai multe) si a ajuns la concluzia ca e PCOS.

Am vazut ca si adimercedes a fost cu PCOS si are bebe! Deci se poate. Dar i-am citit povestea si de fapt nu a reusit cu tratamentul Liviei... am ramas cam in aer....

Tot incerc sa citesc toate subiectele de pe forum, dar nu reusesc, numai din greseala sa le gasesc pe cele potrivite... Am vazut ca nu se pot primi notificari, e ok. Dar la o cautare dupa titlu pe tot forumul care sa contina cuvantul "naturiste" de ce nu-mi gaseste acest subiect? Nu mai zic ca am dat cautare dupa "naturiste si homeopate" si nu a gasit nici un subiect...

Dar asta se rezolva, noi sa fim sanatosi! Doamne ajuta la toata lumea sa aiba copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Profa ti-am citit povestea si la pushtoaice, m-a impresioanat tare mult. Te si nu pot sa-ti spun decat ca tb sa ai curaj si tarie sa o iei de la capat.
Deci pt ca sa cresti etrogenul in faza foliculara sa iei tinctura de marar din z1 pana in z4 cum scrie in prospect.
Maca de la Innovatics 3/zi(care v-a creste glera ,foliculii si endometrul) si vitamina E (bun pt ovocite de calitate si endometru)1/zi din z5 pana in z 14
Extract de muguri de zmeur din z 15 pana vine CM. (va creste progesteronul in ac perioada).
Mai poti bea Ceai de cretisioara ca sa se fortifice fibrele uterine.
Cam atat.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,multumesc frumos pentru informatii si pentru gandurile bune,si multumesc tuturor fetelor,e parca ami usor sa nu te simti singura in suferinta...
n-am inteles ,tinctura de marar iau din ziua 1 pana in 4 sau pana in 14?Stii,am mai luat si luna asta,dar din ziua 7,si au mai fost zile cand am mai omis sa le iau...am stricat ceva oare?
Stii cumva despre o legatura intre gonadotropine si nivelul progesteronului si al estrogenului?Ca dupa ce am pierdut sarcina am avut secretie lactata multa vreme,aproape 2 luni,si mi-a dat dr.Dostimex si bromocriptina,astea au scazut prolactina,si nu stiu daca nu am luat cam prea mult si valorile astea mici pe care le am acum sa fie o consecinta a medicamentelor?Ca Maca iau de prin august,impreuna cu Branca Ursului,si...nimic...azi ar fi trebuit sa-mi vina CM,si n-a venit,si-am sperat,si-am facut un test,si degeaba...mi se pare cam ciuadt,ca anul trecut atat d bine am eractionat dupa Maca...poate amluat prea mult?

Mergi la inceput

Profatinctura de marar doar primele 4 zile. Zici ca ai luat din z 7 , nu e bine. Estrogenii inhiba ovulatia si cum tu ai luat din ziua 7 pana in prezent nu e bine.
Nu stiu sa-ti spun nimic de gonadotropine , estro si prog.
Anal hormonale le-ai facut in timp ce luai tratam naturist? At nu sunt relevante si da , e posibil ca bromcriptina sa fi dereglat estrog si progesteronul.
Eu schema care ti-am facut-o a fost pt ajutarea organismului, adica in faza foliculara sa iei ceva estrogenic, in faza ovulatorie sa iei ceva care sa te ajute cu glera si ovvulatia iar in faza luteala ceva care sa te ajute cu progesteronul.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Raluk, PCOS e o boala greu de tratat. Eu ce pot sa-ti spun este ca iti tb produse progesteronice : extract de zmeur (care e si reglator), Vitex Fruit (este si reglator hormonal), supozitoate cu carpicon, ceai de napraznic. Iti mai tb un complex de vitamine B si omega 3. Dar... intra la sub PCOS si intreaba ce tratam fac. Stiu ca tb sa-ti faci si analiza insulinei sa vezi dc e mare... sunt multe iar eu nu le stiu pt ca nu ma confrunt cu ac pb.
Succes!

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Raluk, PCOS e o boala greu de tratat. Eu ce pot sa-ti spun este ca iti tb produse progesteronice : extract de zmeur (care e si reglator), Vitex Fruit (este si reglator hormonal), supozitoate cu carpicon, ceai de napraznic. Iti mai tb un complex de vitamine B si omega 3. Dar... intra la sub PCOS si intreaba ce tratam fac. Stiu ca tb sa-ti faci si analiza insulinei sa vezi dc e mare... sunt multe iar eu nu le stiu pt ca nu ma confrunt cu ac pb.
Succes!

Miki
Anul asta pui de-un pui

Multumesc frumos! Sanatate si bebici sanatosi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,multumesc tare mult!am inceput de azi schema ta.Nu stiu daca am mai spus,si data trecuta am avut probl.cu glera,si tot tu mi-ai dat pontul cu Maca,si-a mers!Daca merge si-acum schema,vii na#537;#259;
la toata lumea!

Mergi la inceput

Profa Mi-a placut. Sper sa ma anunti in curand ca voi fi nasha. Eu cred ca nu o sa se vada rezultate clare in prima luna de tratam , mai ales ca ai luat marar luna asta f mult si bromcriptina(apropo mai iei?) , dar luna a-2-a tb sa vina cu rezultate frumoase. Sa-ti iei si testul de ovulatie pe baza de saliva.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

BUna,
Voi cand luati Vitexul, inainte sau dupa masa?
ca eu cred ca ar fi trebuit sa-l iau inainte caci pana acum l-am luat numai dupa masa si parca nu are nici un efect.
va pup. paaa

Mergi la inceput