Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

sanatate multa, tuturor

ce s-a intamplat cu kamaiany, draga miki?
mie din octombrie nu mi-au mai venit rushii...
acu' nu mai stiu ce inseamna "putin CM", adica vine de putine ori pe an sau e scurt adica sta "putine zile" cand vine?
vit E am sa mai iau doar daca vin rushii, sau macar dau semne.
stiie cineva kamaiany e estrogenic? asa miroase...

Mergi la inceput

da, iau si pulbere de napraznic si-i dau si cu ceai.....sper sa nu fie tot spre rau/....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Crisaa despre napraznic sper sa-ti rasp si Adimercedes ea era fan napraznic. Dar... ceaiul dc il prepari cum tb cred ca era suficient.
Eu am CM la 25-29 zile dar putin cantitativ si doar 3-4 zile. Cand am luat kamayani a fost si mai rau iar o bioloaga mi-a spus ca e rec dc ai cantitate prea mare . De aceea am spus sa-l scoti. Cat despre faptul ca e estrogenic nu stiu ce sa-ti spun pt ca are plante indiene in el

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Va dau o reteta care a avut efect miraculos asupra mea. In urma cu ani buni vreo 8, am fost operata de chist ovarian, cu extirparea totala a ovarului stang, dupa 3 ani am nascut, printr-o minune cred eu, la nastere medicul mi-a gasit iarasi un grup chisti bogat. Dupa nastere anual merg la dr, chiar de 2-3 ori, variaza de cum ma simt, iar in 2005 mi-a fost gasit un chist mare care ar fi trebuit operat, am refuzat acest lucru, desi dr imi dadea termen pana la sarbatori, si am urmat un tratament pe baza de plante. In acest interval am plecat in Italia unde am urmat acest tratament: ceai de napraznic, 3 cani pe zi, compresa cu bitter suedez in fiecare noapte si, ce e mai important, am mancat numai fructe si legume, cat mai putin gatite. Dupa aprox, o luna am mers la medicul de familie de acolo si i-am explicat toata povestea, i-am aratat si filmul de la ecograf, la care el mi-a dat trimitere direct in spital la medicul ginecolog, imediat dupa am mers la spital, mi-a facut control, ecografie iar chistul meu disparuse, nu mai era. Mie nu-mi venea sa cred cand am auzit acest lucru, gandidu-ma ca as fi putut fi operata din nou.

Mergi la inceput

OK, MERCIC - Miki, esti tare draguta ca-ti mai bati capu' si cu noi si ne inveti de bine,
am inteles ce spui de kamayani, ultima data cand au fost la mine rusii a fost ok, dar de obicei la mine vin rusii multi si multe zile. Ei, o perioada pana vin n-am sa mai iau kamayani, vad cand vin daca e cazul sau nu.
Are cineva idee daca testosteronul e crescut - la limita sau peste limita, asta inseamna ca progesteronul e mic? are legatura cu estrogenul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Asa ma gandeam si eu - cu sezutul intr-un lighean si cu picioarele in altul, concomitent...

Nu intentionez sa iau aspirina zilnic, doar cand imi intarzie menstr. Ca sa-mi vina... Parca mai bine aspirina decat Duphaston. Aaaa, si nu mi-ai zis cam dupa cat timp vine "adusa" de aspirina...

Nu se gasesc bauturi alcoolice pe-aici, pana si bere fara alcool este doar la unele supermarket-uri, nu la toate. Cred ca doar prin unele restaurante mari si cluburi s-ar gasi vin, dar probabil ca e foarte scump si deloc natural...

Catinuta - demn de retinut tratamentul tau pt chisturi. Cum puneai compresa cu bitter suedez pe ovar? Se pune intai crema de galbenele sau merge fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Buna,fetelor!Nu sunt chiar noua pe forum,am mai scris anul trecut,a fost o pauza,pt.ca am fost insarcinata,dupa o sarcina pierduta,si laaceasta a 2-a sarcina am facut amniocenteza,si a murit fetita mea...am scria despre asta la= categoria-din care fac parte,la Aspirante peste 35,pt.ca eu am 39.
Durerea e infinita,dar trebuie sa merg mai departe.De la acea crunta experienta,au trecut 9 luni,is ,inca nu am reusit sa raman insarcinata.Am facut histeroscopie,uterul e ok,la eco(amfacut vreo 3 in ultimele luni,in ziua 13)e evidenta ovulatia,cu foliculi bine dezvoltati,insa la ultimele analize,FSH-ul era 5,adica ok,LH_ul 2 si ceva,dar estrogenul in ziua 3 era 18,sub limita minima de 21,in ziua 14 estrog.era 45,putin peste limita minima,si in ziua 21 era 65(paradoxal,ca in perioada luteala ar fi trebuit sa fie mai mic decat in cea ovulatorie!).Tot in ziua 21,progesteronul era 11.In conditiile astea la eco in z.13 aveam un folicul de 23.9mm si endometrul cica in 3 straturi,dar nu mi-a zis ce grosime era,mi-a zis doar ca e ok.
Problema mea e ca din iunie,de cand mi-a venit prima data ciclul dupa sarcina pierduta,am observat o diminuare a sangerarii si o diminuare pana la disparitie a glerei cervicale.I-am zis asta medicului,dar n-a dat importanta.
Inainte de a fi insarcinata,am luat Branca-ursului,si Maca,vreo 2 luni(miki am impresia ca mi-a recomandat Maca),imediat a aparut glera cervicala si in luna urmat. am ramas insarcinata.
Acum insa am luat 3 luni maca cu B.U.,si...nimic.Am luat si Kamayani,intr-o luna,dar am avut impresia ca mai putin s-au diminuat glera si ciclul.
Acum mi-am luat tinctura de marar si de zmeur,dar nu stiu cum sa le iau,cat,si in ce moment al CM,ca maine ar trebui sa-mi vina...
La insistentele mele,dr.mi-a recomandat niste estrogeni,din ziua 1 pana in 11,dar mi-a zis ca ar putea inhiba formarea foliculilor.El imi spune saam rabdare,il cred,dar...am 39 de ani...e-adevarat ca ,emotional,inca nu mi-am revenit dupa drama mea,inca-mi plang in fiecare zi fetita...poate influenteaza si asta,nu stiu...
Rugamintea mea este:ar putea cineva sa-mi spuna ce sa iau pt.a ridic un pic progesteronul,si un pic mai mult estrogenul?
A,si am mai uitat sa va spun,ca anul trecut,inainte de a ramane insarcinata,am luat 2 luni inainte vitamine Elevit,si,la recomandarea unui homeopat,Schinduf -capsule cu pulbere-,si granule Phosphorus C7,mi-a zis ca favorizeaza diviziunea celulara si sinteza ADN-ului.Insa...anul trecut a mers struna,acum...nimic...!
si la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele!

sunt noua la voi desi eu am avut o evolutie foarte ondulatorie referitoare la tratament....un an alopate...un an homeopate(si aici indraznesc sa zic ca am mers la un homeopat foarte bun.....chiar la directorul asociatiei de homeopatie din bucuresti....care mi-a provocat venirea cm cu doar 2 pastilute dupa 3 luni de asteptari zadarnice).....apoi naturiste.....apoi iar alopate....

cred ca disperarea din noi este prea mare....stresul asemenea si de aceea suntem dezorientate....
eu sper ca Cel de Sus sa ne ajute pe toate....
luna viitoare cand imi va veni problema voi incepe si eu tratamentul liviei daca nu reusim nimic nici luna aceasta.....imi doresc ca alaturi de voi sa trec mai usor peste aceste incercari

Rugati-va mult!
Maine, miercuri, e sarbatoare mare!
Si este si post!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Cami - povesteste-ne despre pastilutele alea miraculoase... ti le-a dat doar pt ca sa-ti vina menstr., sau pt mai multe probleme? De ce iti intarziase 3 luni? Asa e de obicei la tine, sau a fost doar atunci? Mai da-ne amanunte, pls, asa mai aflam chestii noi...

Mergi la inceput

buna fetelor,
ma cam dor sanii, s-au intarit, parca se mai misca asa un pic cate un ovar ca sa se aseze mai bine...,in rest continuam cu tratamentul...
va pup pe toate si sa auzim de bine

Mergi la inceput