Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Raluk ai facut anal hormonale FSH si LH? Raportul LH/FSH cat este?
In PCOS nu merge tratam clasic al Liviei. Tb sa elimini ce e estrogenic. Marar si lemn dulce de ex. Produsele f indicate in PCOS ar fi Vitex Fruit, ceai de napraznic(preparat special) , extract de muguri de zmeur, si Omega 3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz.
E un subiect PCOS deschis de Gudinde si poti intra acolo sa mai ceri pareri.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Buna!

Miki - multumesc din suflet pt raspuns!
Laptisorul de matca l-am luat vreo luna neintrerupt, o sa-l las acum si o sa-l reiau din prima zi de ciclu.
BU doar pe perioada sangerarii? Pai..., la mine asta ar fi 2-3 zile, max 4! Nu e prea putin? De cate ori faceam tratam cu BU, luam continuu, 3-4luni...
Deci zmeurul si Vitex-ul se iau toata luna? Dar ceaiul de napraznic?

Eu am facut acum cativa ani tratamentul d-lui Andritoiu de la Tg-Jiu si era inclus ceai combinat de coada-soricelului, coada-calului, zmeur, urzica, nuc, busuioc si galbenele. 1l/zi. Am inclus eu si cretisoara (tocmai pt intarirea uterului) si sanzienele... Dar daca zici tu sa reduc la cele 4, asa o sa fac.

Omega 3 nu e uleiul de peste? N-am vazut pe aici produse de la Dopell Hertz. Daca e alt brand e ok? Si daca nu are B-uri, trebuie sa iau si B complex?

La inceputul lui decembrie am avut FSH-ul 9, dar pt ca aveam 1 chist pe 1 ovar, nu am putut incepe stimularea pt IVF. La sfarsitul lui decembrie, chistul era suficient de mic pt ca sa incep, dar FSH-ul a fost 14,ceva...luasem Yasmine. I-am zis dr-lui ca nu mai vreau Yasmine, a zis sa astept 30 zile si daca nu-mi vine menst., sa iau Duphaston, 1 dim si 1 seara pt 5 zile. Azi incep Duphaston-ul.

E ceva din tratamentul meu naturist, care nu se impaca cu Duphaston-ul?
Cand incep stimularea pt IVF, ce naturiste pot lua in acelasi timp?

Mergi la inceput

Fancy de obicei naturistele nu se impaca cu alopatele. Pt tot ce ai tu acolo era suficent sa iei doar extractul de zmeur (dc se gaseste acolo) ,ceaiul de napraznic si cretisoara. Cunosc o fata care si-a redus FSH -ul cu extract de zmeur si coacaz. Le-a luat pt un chist care parea a nu fi seros ci endometriozic dar ac chist a scazut sub ac tratam. Surpriza a fost sa vada ca i-a iesit FSH-ul mic , acum a inceput tratam FIV. E vb de Nusy. Dar tu dc vrei ceva mai complex poti adauga BU dar numai in primele 7 zile ale CM pt activarea circulatiei in zona aparatului reproducator. E f buna pt anexita dc se ia in ac zile. Dupa ovulatie nu e rec pt ca e toxica in sarcina.(cu toate ca nu e cazul la tine eu zic sa nu-i iei dupa ovulatie ca sa nu-l amesteci cu altele)
Nu mai lua laptisor pt ca ai luat prea mult. Duphastonul stiu ca e progesteron sintetic, f greu agreat de ficat. Utrogestanul e natural si poti sa-l iei intravaginal. Mai exista creme cu progesteron care pot fi aplicate pe burtica. Intreaba dr despre celelalte variante . Dar toate ac se iau dupa ovulatie, cum ti-a zis dr sa iei duphastonul?

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Revin, Omega 3 se gaseste in grasimea de peste oceanic (somon de ex). Dar dc scrire doar ulei de peste fara sa specifice cat omega 3 are at e cam apa de ploaie. Vezi dc scrie cata EPA si cata DHA are. Acestea sunt 2 acizi grasi pe care ii contine omega 3.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

salutare,
gata sunt cu planul de tratament: adica:
dimineata:
- masaj galbenele + carpicon
- pulbere de zmeur
- ceai napraznic 1 cana
- mic dejun
- tinctura coada soricelului
- pastilute - vitex 2cps, kamaiany - 1cps, ulei de primula - 1cps, acid folic, vit.E, crom.
- ceai de voie: cretisoara, galbenele, urzica + 1 cps aspirina cu vit.C.

PRANZ:
- pulbere de zmeur
- ceai de napraznic 1 cana
- tinct. coada soricelului
- masa de pranz + usturoi
- pastilute - vitex 1 cps, kamaiany 1 cps
- ceai de voie fara aspirina

SEARA:
- tinctura zmeur
- pulbere de napraznic
- masa de seara
- tinct. coada soricelului
- pastilute: vitex 1 cps+kamaiany 1 cps

cam asta ar fi pana in momentul de fata tratamentul ...
Nu e batut in cuie. Este, ceea ce am studiat din opiniile si parerile fetelor de pe site - caraora le multumesc din suflet, si ma rog la Dumnezeu pentru toate...
Am scos branca ursului pentru moment pana imi vin rushii, am inlocuit uleiul de peste cu uleiul de primula.
Momentan voi lua vitE+acid folic(caci mi se termina vit. E), dupa care sapt viitoare voi lua ulei de somon cu b-uri.
Simt doar niste contractii la sani, aseara m-a cam durut capul si mijlocul, in rest totul e ok.
Ce parere aveti de aspirina? O iau, tocmai pentru toate cele de mai sus :cap si mijloc, si am inteles ca fluidizeaza si sangele asa ca poate or veni rushii mai repede...si dupa ei o veni si un bebe
Va astept cu sugestii pentru tratamentul asta, la fel, eu va voi tine la curent cu ultimile noutati in domeniu si daca voi vedea ca ceva scartaie sau da roade... trag cu tunu'
va pup si astept cu nerabdare sa va scrieti parerile....paaaa

Mergi la inceput

Crisaa scoate si Kamayani. Eu sunt tot cu CM putin si am patito cu Kamayani. Tu iei si ceai si pulbere de napraznic? Vitamina e sa nu iei f multa/zi 50mg /zi e OK. Dc are mai mult capsula sa iei 1 la 2 zile. Sau poti lua doar primele 15 zile apoi pauza pana la CM urmator. Vitamina E impreuna cu aspirina creste endometrul.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki - pt raspunsuri.

Daca naturistele nu se impaca cu alopantele, inseamna ca atunci cand incep injectiile de stimulare trebuie sa renunt chiar la toate? Fara naturiste parca nu-s eu... Ma gandeam ca ma mai pot ajuta si eu, pe langa injectii, cu BU si laptisor de matca pt ovulatie, cu cretisoara pt fixarea embrionului, cu napraznic pt progesteron... E gresit, deci?

Extract de zmeur nu gasesc aici si nici n-am adus din Romania, dar am ceaiul de zmeur si Vitex, care cred ca are acelasi efect ca extractul, nu?

Nici extract de coacaz n-am... daca stiam... acum vreo 2 zile am primit pachet din Romania, dar n-am cerut extract de coacaz... si chiar trebuie sa fac ceva sa-mi scad FSH-ul!

Laptisorul de matca nu-l mai iau acum, dar pot lua iar din prima zi a CM? Daca tot e indicat in insuficienta ovariana...

Dr., cand a vazut ce FSH aveam, a vrut sa-mi dea iar Yasmine, dar am zis ca nu mai vreau, ca as vrea sa astept sa-mi vina menstr. de buna voie si nesilita de A/C. Dar cum uneori vine si la 40-45-50 zile, a zis dr. sa astept 30 zile si daca nu vine, sa iau 5 zile Duphaston, din ziua 31, 1 dim si 1 seara. Azi e ziua 31, dar simt niste dureri usoare de burta care la mine e semn ca e pe-aproape, asa ca n-am inceput Duph azi. Mai astept 1 zi. Oare o baie fierbinte la picioare ar ajuta sa-mi vina?...

Cata EPA si cat DHA trebuie sa aiba uleiul de peste ca sa-mi fie cu folos?

Mergi la inceput

Fancy cand incepi stimularea zici stop la toate naturistele. Cretisoara cred ca ai putea lua doar. Restul nu e bine.
Ca sa-ti vina CM acum : ia aspirina efervescenta in doza max prescrisa in prospect, seara o baie fierbinte in cada + vin rosu fiert si apoi treci in pat.
EPA+DHA cam 500-600mg /zi dar vezi ca unii scriu ca este omega 3 in ulei de somon 800mg iar miligramele astea sunt la ulei nu la omega 3.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki - 1 milion de Esti un adevarat tezaur de informatii utile!

Asa voi face, va fi prima mea stimulare fara naturiste! Si sper sa am si rezultate bune de data asta!

O sa caut aspirina efervescenta. Nu am cada si nici vin rosu... ... merge o baie fierbinte de sezut in lighean? Si una la picioare?

Capsulele de ulei de peste sunt mari si nu le pot inghiti. Si capsulele de ulei de germeni de grau, pe care le iau acum, sunt la fel de mari, dar alea le tin in gura pana se topeste capsula... As proceda la fel cu uleiul de peste, dar nu stiu ... n-o avea gustul oribil?

Daca merge smecheria cu aspirina efervescenta, n-as putea s-o fac in fiecare luna, cand imi intarzie menstr.? Uite-asa scap de A/C...

Mergi la inceput

Un lighean in care sa intri pana la buric si picioarele in altul e OK. Dc nu ai nimic cu stomacul poti lua aspirina dar sa o iei at cand vrei sa provoci CM pt ca si sa iei in f zi nu e bine, dai in ulcer/gastrita. Vin rosu tb sa gasesti la alimentara. Sa fie natural , sa nu aiba coloranti ca cine stie din ce il fac aia. Consuma multe fructe si legume rosii (contin flavonoizi) .

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput