Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si produsele apicole-royal jelly de ex.Si mararul poate fi consumat ca tinctura cu succes.Plus Omega 3,6,9 cred ca sunt excelente in orice situatie de reglare hormonala.De alea estrogenice si eu stiu ca n-am voie la endo.Exact cum spui Adi.Si pe astea toate se duc o galagie de bani.Ma refer la naturiste.Ata ete!
O zi frumoasa!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Multumesc pt raspuns, fetelor.Stiu ca pare ciudat, dar diagn. difera de la un dr la altul:amenoree sec, ins. ov, deregl. horm. severa.Eu am de ales;care-mi convine.Simptomele sunt specifice celor insiruite:bufeuri, transpiratii. lipsa cm(vine doar cu hormonale)si altele mai neansemnate.O perioada am incercat cu BU,tinct. lemn dulce,kamayani,gemoderivate(amenti de salcie,mladite de zmeur).Ma simteam putin mai bine 1-2 zile, apoi simptomele deveneau parca mai rebele.De duminica am luat pulbere sem. marar,iar de vineri simptomele s-au accentuat.Chiar nu mai stiu ce sa iau...?Multumesc pt intelegere si astept un sfat sau o...minune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna seara tuturor!
Am o dereglare hormonala si sunt foarte stresata, imi doresc de mult un copil dar la mine a fost si sotul cu probleme. Eu am dereglare doar de cateva luni nu stiu de ce. Mi-am facut analizele in august si inafara de fsh mare celelalte au iesit bune. In septembrie mi-a venit ciclul normal dar tot in acea luna am avut o sangerare la mijlocul ciclului apoi mi-a venit normal.In octombrie am avut ciclul normal, dar luna aceasta am avut din nou sangerare la mijlocul ciclului. In septembrie am fost la medic si era bine a zis ca poate am avut o dereglare hormonala. Rog fetele care poate stiu sa-mi dea niste sfaturi. Adimecedes sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Maribela dar tie nu ti s-a spus pe baza hormonalelor efectuate?Ca asa e tare general...vag.Chiar si un tratament naturist poate face lucruri rele in caz ca nu e aplicat corect.Sunt siguri ca ai estrogen mic?L-ai facut fara a fi influenta de nici un tratament si in zilele adecvate?Adica pe curat sa zic asa?Sunt siguri ca nu ovulezi?Ai facut monitorizari?Cred ca ar fi bine sa cauti UN DR pana dai de el.Ca de textele pe care ti le-au insirat eu una sunt satula.Am auzit si eu.Si in functie de un diagnostic serios-corect eu zic ca ai putea sa te orientezi spre homeopate.Acolo se da tratament dupa simptomele/reactiile pacientilor nu doar dupa diagnostic.Dar si asta depinde foarte mult de cel care te va vedea.
Sandaa eu stiu ca sangerarile neinsemnate de la mijloc de CM pot fi de la ovulatie.Poti confirma cele intamplate cu monitorizari,ca testele de sarcina sunt supuse erorilor.Daca e asa stii ce trebuie sa faci

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu, am facut analizele horm. dupa o pauza in care nu am luat nimic.Nici medicamente, nici naturiste.Iata rezultatele:TSH-0,868;FSH-172,3;LH-106,600;Prolactina-358,100;Estradiol-5,000.Analizele le-am facut la ora 11,dupa ce mancasem si bausem o cafea.Le-am facut la particular, iar asistenta a spus ca nu-s probleme daca am mancat.Dr. meu a spus ca nu-s facute bine si nu le-a luat in calcul.Chiar nu stiu ce sa cred.Am intrerupt si pulberea de marar,caci ma simteam din ce in ce mai rau.Voi credeti ca ar fi bine sa iau iar hormonale?Ov. nu am monitorizat-o deoarece incerc sa rezolv cu cm. Multam pt amabilitate.Esti o dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna fetele, va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru la capitolul bebei.
De vreo 2 ani tot incerc sa prind o sarcina dar se pare ca nu am noroc. Am incercat si cu hormonale, stimulare cu naturiste am incercat de vreo cateva ori dar nu ma tineam de ele, acum insa sunt hotarata sa merg pana la capat.Am amenoree sec. , nu-mi vine CM decat sub tratament, o prolactina usor marita si un progesteron bineanteles mic, tiroidita cronica.
Incerc acum cu Mastodynon, Branca ursului, Gemoderivate de zmeur si salcie-le iau de 2saptamani si vad ca de data asta merge treaba. Intentionez sa beau si ceai de napraznic de maine.
Voi ce parere aveti?
Va pup si va doresc numai bine si cat de curand un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

lucialudin pacate nu este ovulatie, am fost dupa prima dereglare ( in septembrie) la medic trebuia sa am corp galben ( de fiecare data dupa ce mergeam dupa ovulatie se vedea atunci nu s-a vazut nimic) si in plus am avut in ziua 13 scurgere si a tinut cateva zile dar nu era ciclu normal era f putin si maroniu. Acum e si mai probematic ciclul trebuia sa-mi vina de cateva zile si nici urma de asa ceva. Imi iau si temperatura bazala si nu creste la 37 este tot ca inainte de ovulatie sub 37. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva nu stiu ce sa mai cred. Acum astept sa-mi vina ciclul ( cand o vrea) si o sa vad ce o sa fac in continuare.
Va pup pe toate si va doresc mult doritul bebe!

Mergi la inceput

La multi ani fericiti, fetelor! Mosul sa va readuca zambetul in privire si sa va umple sufletul de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

La multi ani si tie, La multi ani fetelor si sper ca mosul sa ne aduca si noua cat mai curand o mogaldeata mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara !
as avea si eu o rugaminte la voi....ma puteti ajuta cu numele unui medic bun homeopat din bucureti?
multumesc

....dak da Doamne-Doamne !

Mergi la inceput