Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mititica spune:

Buna fetele.
N-am mai dat nici un semn demult. Sunt trecuta la "homeopate". Am intrerupt insa, dupa aprox. un an, tratamentul homeopat care nu daduse rezultat si am trecut iar pe anticonceptionale, caci altfel nu aveam menstruatie.
Am fost la endocrinolog si vad ca si el e cam depasit de cazul meu, asa ca m-am dus la dnul Tutunaru. Dumnealui m-a trimis la homeopat, la dna Ivanuta (Vladutu), la care nu am fost pana acum.
Voi ati obtinut vreun rezultat cu dumneaei? Am si eu nevoie de o incurajare... Nu sunt prea optimista si nici nu stiu in ce parte sa o apuc daca nici de data aceasta nu reusesc nimic...
Multumesc mult si scuze de deranj.
Va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

Buna tuturor.
Adimercedes multe felicitari pentru bebica. Sa se faca mare, frumoasa si desteapta si sa va bucurati de ea!
Am nevoie de ajutor..pentru ca nu stiu ce sa fac..pe ce cai sa o apuc.
Mi.am facu Hsg si mi.au gasit trompele infundate (hidrosalpinx), intalnire cu doctorul am doar pe 14..pana atunci am sa inebunesc, am tot cautat pe net si nu prea au rezolvare, se pare sa lichidul asta apare iar si iar, si omoara ovulele si gigeii.
Exista oare vre-un tratament pentru a disparea acel lichid, ca pentru desfundarea lor nu cred sa fie, exista vreo solutie???
Va rog sa imi raspundeti.
Pupici tuturor

Blanche, multumesc de urari. Imi pare rau de problemele tale. Eu nu stiu tratamente pt trompe infundate, dar poate vreuna din fete te poate ajuta. Sau poate vreun link de pe prima pagina are vreo urma de sugestii macar pt cazul tau.

Multa sanatate

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anes

Fetelor, in urma controlului pe care l-am facut la Iasi, medicul mi-a spus ca nu am probleme (nici vorba de ovare micropolichistice). Are un ecograf foarte performant. Imi face monitorizarea ovulatiei, dar ea crede ca ovulez si ca voi ramane insarcinata. Facem o alta spermograma (ea crede ca va iesi mult mai buna). Rezultatele spermogramelor pot varia in functie de mai multi factori si s-a mirat ca nu am repetat-o. Pentru ca nici un medic nu ne-a spus ca 8 mil/ml de spermatozoizi sunt putini, iar eu nu mi-am dat seama decat dupa ce am citit pe forum. Asta e..
Va pup pe toate.

Anes, nu va mai stresati (usor de zis, greu de facut). Sper ca sotul sa isi revina cu numarul de gigei. Eu va recomand sa luati, si tu, si sotul, ulei de peste, o sa il ajute si pe el!!!

Asteptam vesti bune cat de repede!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Adimercedes,ti-am citit povestea de mii de ori.Te rog mult,da-mi un sfat referitor la o ins. ov(estrogenul f mic, fsh f mare- suspecta de men. precoce).Am 39 ani si as dori orice altceva in afara tratam. hormonale.Parerile dr. sunt impartite,iar la fiv nici nu visez din lipsa bani.Vreau parerea ta! Te roggggggggggg!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

adimercedes bine ai revenit pe aici. Cand am descoperit problema cu oligospermia, am tot butonat internetul si am citit povestea ta. Am fost foarte emotionata de tot ceea ce ti s-a intamplat si mi-a placut modul tau de a prezenta lucrurile. Bebica ta sa cresaca mare, sanatoasa si frumoasa!
Multumesc de incurajari, dar noua ne-au scazut gigeii. Au ramas 4,5 mil/ml. La spermocultura ne-a iesit Klebsiela, sensibila la unele antibiotice. Of!
inna30 ce ati mai facut cu Undestorul? Noi nu il luam pt. ca dr. nu a recomandat sotului analize hormonale si am citit ca poate face mai mult rau decat bine. Ia Multi Maca, coenzima Q10, Se si Zn, asa cum am mai scris, pt. ca le consider mai utile. Vom vedea ce vom face, dar, acum trebuie sa faca tratamentul cu antibiotice.
mititica, capul sus. Mergi la un homeopat pentru ca au fost rezultate bune cu produsele homeopate in tratamentul sterilitatii. Nu stiu ce sa-ti recomand, dar cu siguranta sunt fete in situatia ta care au apelat la naturiste si homeopate.
Blanche25 te rog sa-mi spui ce tatament a facut sotul sau pentru a ajunge la normospermie. Noi avem oligospermie si orice informatie conteaza pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

anes noi nu am luat undestor...sotulica ia livercyn, zn, ac folic,....de 2 sap..tre sa face 3 luni acest tratam...apoi vedem cum va iesi analiza..va pup pe toate

Mergi la inceput

inna30 este bun tratamentul asta pe care il luati voi. Abia astept spermograma voastra. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

anes-speram sa avem rezultate mai bune, ca analiza e proasta 1 mil de gigei....si poate dupa tratam vom mai incerca alte inseminari poate cu mai mult noroc, asta pe la anul prin februarie ca pana atunci tratament, poate poate. A mai avut cineva rezultate bune cu ce ia sotulica? te pup, si stai linistita ca infectia ta se rezolva cu antibiotic, ferestete de frig la picioare ca altfel nu scapi de ITU

Mergi la inceput

Fetelor, nici un semn de viata?
inna30 imi pare rau pentru spermograma sotului tau. Noi facem tratament cu antibiotice (norfloxacin) si am intrerupt naturistele. Prin ianuarie vom repeta spermograma, atunci termin si eu autovaccinul pentru infectia urinara cu esch. coli.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maribela

Adimercedes,ti-am citit povestea de mii de ori.Te rog mult,da-mi un sfat referitor la o ins. ov(estrogenul f mic, fsh f mare- suspecta de men. precoce).Am 39 ani si as dori orice altceva in afara tratam. hormonale.Parerile dr. sunt impartite,iar la fiv nici nu visez din lipsa bani.Vreau parerea ta! Te roggggggggggg!!!!!!!!!!!

Maribela, imi pare rau de disperarea ta. Ma doare sufletul cand vad cate fete se chinuie sa ramana insarcinate. Din cate zici se pare ca ti-ai facut analize. Medicii ce au zis, ce diagnostic ti-au pus??? Ce simptome ai? Pt estrogen mic tratament naturist ar fi pulbere de marar sub limba (ca in tratamentul Liviei) timp de 20 de zile. Si stiu ca si lemnul dulce e estrogenic, dar nu stiu cum se administreaza. Si soia e foarte buna!

Da-ne detalii si poate vin idei si altor fete care poate sunt in situatia ta.

Lisa

Mergi la inceput