Naturiste si homeopate (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by lianana

de ce nu incerci produsele naturiste de la forever?eu cunosc pe cineva care tot asa avea probleme si dupa un tratament cu produsele pe baza de aloe a ramas insarcinata.

Dar care anume produse de la Forever? Au Aloe vera Gel dar si alte produse naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Am vesti bune! La monitorizarea ecografica a ovulatiei rezultatul a fost ca ovulez. Sunt foarte fericita. Sotul va trebui sa repete spermograma, dar steptam sa ne soseasca Multi Maca pe care am comandat-o. In functie de rezultatul la sperm. va face tratament cu Undestor.
Astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Buna seara.Am si eu cateva pb. In urma cu 4 ani am fost operata de chisturi de ovare.De atunci CM vine doar cu hormonale.Vreau sa renunt si sa incep un tratam. homeopat care sa ma ajute si pt. un bb. Cu multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!

A incercat cineva tratamentul naturist ptr barbati? Stiti daca s-a observat vreo imbunatatire! Sotul are azoospermie, nu se stie cauza, toate analizele i-au iesit foarte bine, inclusiv hormonalele, varicocel, nu, infectie,nu.Ne-am gandit sa incercam si tratamentul Liviei. Va multumesc din suflet!
toate fetele!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

quote:
Originally posted by dear_bambie

Neatza, fete frumoase!

A incercat cineva tratamentul naturist ptr barbati? Stiti daca s-a observat vreo imbunatatire! Sotul are azoospermie, nu se stie cauza, toate analizele i-au iesit foarte bine, inclusiv hormonalele, varicocel, nu, infectie,nu.Ne-am gandit sa incercam si tratamentul Liviei. Va multumesc din suflet!
toate fetele!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Buna,
Este un subiect aici ''azzospermia'', cred ca fetele de acolo te.ar putea ajuta mai multe. Din cate stiu eu azoospermie inseamna 0 spermatozoizi, nu stiu daca tratamemtul da roade in cazul in care nu sunt gigei. Oricum trebuie vezut daca el genereaza spermatozoizi.
Sotul meu avea astenoteratozoospermie, > de jum morti, lenesi, etc.
Cu tratament a ajuns la normospermie, adica sperma normala.
Iti urez multa bafta si un bebe sanatos cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Blanche25, multumesc ptr sfat!

O seara placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna seara fetelor.A luat vre-un sotulica pt oligospermie tratament naturist cu LIVERCYN?

Mergi la inceput

inna30 noua ne-a dat pt. acelasi diagnostic Undestor (nu este naturist bineinteles). Inainte de a-l lua, refacem spermograma (maine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Anes- tu tot la dr cocei esti?, parca asa am inteles...noua ea ne-a dat acest tratament si treb sa o sun maine iar sa-mi mai spuna inca unul in combinatie cu asta, era problema ca nu stiam daca il gasesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inna30

Anes- tu tot la dr cocei esti?, parca asa am inteles...noua ea ne-a dat acest tratament si treb sa o sun maine iar sa-mi mai spuna inca unul in combinatie cu asta, era problema ca nu stiam daca il gasesc.

Am fost o singura data la dr, Cocei. Acum merg la Iasi, la o doctorita de la Mat. Cuza Voda. Astept sa imi spui mai multe despre tratamentul pe care il ia sotul tau pt. oligospermie.

Azi am facut spermograma. Dezastru...! Nu pot sa cred!Rezultatele au iesit ma proaste.
-4,5 mil/ml (erau 8 mil/ml),
-miscari vii de inaintare = 60% (erau 80%),
-morfologie normala 85% (erau 75%),
-vitalitate 70% (erau 85%).
Acum ii dau sotului Multi Maca, coenzima Q10 si Se, Zn. Ii voi da si Undestor pt. ca ne-a recomandat medicul.

Mergi la inceput