Ce va intereseaza la partener?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
lorelei_19 spune:
lungimea de unda- asta nu-i trecuta nicaieri. daca suntem pe aceeasi lungime de unda si ne mai si iubim, restul vine cumva de la sine. Mai putin intelectul, da a fi pe aceeasi lungime de unda inseamna pentru mine compatibitate intelectuala, comunicare, intelegere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihuta spune:
In primul rand intelectual - daca asta nu e nimic nu e
Apoi fizic (pe atunci) - in partea asta intra si sexul
Emotional - n-am rabdare sa "deschid" persoanele inchise, reprimate, freustrate, etc.
Material (nu in sensul de ce avea ca nu aveam nici unul nimic, ci in sensul de potential de a obtine) - nu cred ca m-as fi simtit ok ca eu sa trag ca furnica si el sa belfareasca precum greierele 31s +
Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
m-ati innebunit cu clasificarile astea!!!nu cred ca exista om pe lumea asta care sa nu aiba ca prim criteriu de selectie atunci cand cunoaste pe cineva nou,criteriul fizic.nu am auzit pana acum pe cineva sa dea teste grila ca sa vada daca X are creier sau tarate ca apoi sa treaca la faza 2.
asta nu este un criteriu pt materialisti.materialisti cand cunosc pe cineva stiu exact cati bani face garderoba "victimei",evaluarea exacta a masinii din care a coborat "victima" si daca rezultatul da cu multe zerouri se trece la faza 2.
espiritu
mihuta spune:
Pai depinde ce intelegi prin fizic, sa nu fie hidos, sa nu iti repugne, sa ti se para ok, sau sa ti se aprinda calcaiele la prima vedere... Eu daca am in fata un x frumusel foc dar cam bolovanel, sau limitat sau fara simtul umorului si un y care arata ok, mai mediu dar sclipeste in conversatie, y e genul care ma atrage.
In plus era vorba de partenerul de viata, nu cel de-o noapte sau doua, nu ? 31s +
Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Pai depinde ce intelegi prin fizic, sa nu fie hidos, sa nu iti repugne, sa ti se para ok, sau sa ti se aprinda calcaiele la prima vedere... Eu daca am in fata un x frumusel foc dar cam bolovanel, sau limitat sau fara simtul umorului si un y care arata ok, mai mediu dar sclipeste in conversatie, y e genul care ma atrage.
In plus era vorba de partenerul de viata, nu cel de-o noapte sau doua, nu ?31s +
Sophia
total de acord dar tot cu ala frumusel dar in final bolovanel te bagi in seama prima data.abia apoi te uiti si la colegu'.
espiritu
mihuta spune:
Pai ideal ar fi sa le aiba pe toate, dar cum idealul nu exista vorbeam de criteriile de selectie, si care anume conteaza mai mult... 31s +
Sophia
iliuta spune:
- fizic
- emotional
- intelectual
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Elise spune:
Pai... in prima faza conteaza sa ma atraga.
Si aici e greu sa facut clasificari. Trebuie sa fie o persoana interesanta. Sa aiba "ceva". Altfel, frumos, destept, perfect etc, pot sa ma uit la el ca la tablou si sa nu-mi spuna nimic.
In faza...ulterioara, conteaza sa fim relativ pe aceeasi unda si conteaza - chiar foarte mult - CUM se poarta. Cu mine, cu ceilalti. Astea-s printre primele lucruri la care sint atenta, nu neaparat ca mi-am propus... ci pentru ca asa se intimpla: daca in sensul asta face gafe, adios si un praz verde. N-am timp si chef sa educ adulti, trebuia sa o faca mama lor cu mult timp in urma.
Elise & BBLisa
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by espiritu
m-ati innebunit cu clasificarile astea!!!nu cred ca exista om pe lumea asta care sa nu aiba ca prim criteriu de selectie atunci cand cunoaste pe cineva nou,criteriul fizic.nu am auzit pana acum pe cineva sa dea teste grila ca sa vada daca X are creier sau tarate ca apoi sa treaca la faza 2.
espiritu
o sa razi, dar pe mine nu prea ma atrag aia frumosi. pe mine ma atrag cei "interesanti".. daca sunt intr-un grup si observ un tip care captiveaza atentia celorlalti, care se remarca prin simtul umorului sau prin "altceva".. nu prea ma intereseaza daca e uratel.