Ajutati-l pe Darius (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Si acuma si urarea mea:
LA MULTI ANI DARIUS!!!
Sa fii puternic si sa te faci bine, sa iti fie viata senina si fericita, sa te intorci cu bine acasa la tine, la familia mult iubita si sa te joci in parc cu Adam si Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

La multi ani Darius sa lupti sa te faci bine si sanatos si la anul sa ne inviti la petrecerea ta de 2 anisori!

te pupam dragutule mic si suntem cu sufletul si gandul langa tine si parintii tai!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani !!
Sanatate si putere sa depaseasca toate greutatile!!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

In primul rand imi cer scuze pt lipsa de pe forum dar conform zicalei un necaz nu vine niciodata singur sunt prinsa in niste probleme personale.
Darius si-a sarbatorit prima aniversare cu personalul de la Budimex care cu mic cu mare l-au felicitat pe luptator pt modul admirabil in care s-a descurcat si speram ca la anul pe vremea asta sa fie acasa alaturi de cei dragi si cu un tort cu lumanarele
Banutii din cont cresc ca Fat Frumos si speram sa creasca in continuare la fel de repede ca pana in noiembrie sa poate pleca direct la operatie.
la data de 10.10.2007:

RON= 35.600

EURO= 3.900

USD= 700

moneybookers= 432

la acestia se adauga o sponzorizare de 1.500 euro care a fost efectuata dupa ce am luat extrasul de cont.(anca o sa verific si depunerea ta dar nu am inca extrasul detaliat,astept scanarea de la tatal lui Darius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ma bucur cand vad cum se strang banutii pt darius cand am depus eu erau 23.000 ron acu sunt mai multi!nu e nici o graba sunt sigura ca banutii au ajuns unde trebuie!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Gata Anca,verificat.Au intrat in cont pe 5.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Intru si eu cam tarzior, insa tot e bine daca nu e inca 12 noaptea...

La multi ani, Darius! Iti doresc tot binele din lume asa cum i-l doresc si copilului meu! Iti doresc sa fii puternic si in continuare sa treci peste incercarile ce ti le-a rezervat viata! Ai fost binecuvantat cu o mama iubitoare, cu o bunica ce te iubeste mai presus decat viata insasi, si cu o matusa care din dragoste pentru copii a inintiat aceasta campanie. Lili isi doreste foarte mult sa te vada jucandu-te cu baietii ei in parc, iar eu nu pot decat sa ma alatur ei si imi doresc sa vin la anul la mare sa te vad zambind in soare.

Dumenezeu ti-a harazit aceste incercari stindu-te cu un dram de noroc si de aceea exista oameni care te sustin si cred in sansa ta. Sa dea Dumnezeu ca cea de a doua aniversare sa fie acasa intre cei dragi, si imi doresc nespus ca apropiatele sarbatori sa te gasesca in familie.

Sanatate multa!

Te pupa dulce, Mary, Mihnea si restul gashtii...

Mergi la inceput

Ma bucur tare mult cand vad ca se aduna bani in contul lui Darius. Din ce in ce mai multi oameni cu suflet mare cred in sansa lui.

Darius a avut tortulet cu lumanare, dar din pacate nu a putut sa se bucure de gustul unei felii de tort. L-a vizitat Erik, un baietel de noua luni si jumatate, dar tot din pacate nu a putut sa se ridice si sa se joace cu el. Insa zambetul lui, zambet de copil trecut prin multe suferinte, a cucerit pe toata lumea care l-a vizitat. Pentru acest zambet de copil nevinovat ne straduim fiecare dintre noi sa-l ajutam pe Darius sa se faca bine, sa cunoasca si el gustul unei felii de tort, sa se poata juca linistit cu ceilalti copii, sa respire aerul toamnei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani, Darius! Sanatate multa, sa te ajuta bunul Dumnezeu sa te faci bine, sa ai o copilarie si o viata fericita!

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Vesti despre Darius si Madalina:

"Ieri Darius a mai primit o vizita, cineva din Bucuresti care a vrut sa il vada si sa il felicite personal, chiar daca a ajuns acolo putin mai tarziu...O doamna tarea dragutza, intre 2 varste, mamica la randul ei. Se pare ca saptamana viitoare fiica ei o va intalni pe Madalina sa ii dea niste bani.

Madalina a fost topita, lesinata ieri...
In primul rand ca a sunat o tipa din Italia care i-a zis ca a vazut poza lui Darius la aniversarea de 1 an de pe site si ca e foarte frumusel si dragalas, etc...pe Mada a luat-o plansul ca ea nu apucase sa-l vada si nu stia cat de frumusel a fost de ziua lui si cum pot arata pozele (desi ii povestise mama ei de marea intalnire, insa stiti si voi ca nu poate fi la fel)...Asa ca am trimis-o sa ia pozele de la Fuji, si cand a venit imi povestea cu ciuda ca ea nu are pozele din ziua aniversarii, sa i le arat...vorbea repede, era nerabdatoare...cand colo, pozele le tinea chiar in mana! Binentelesc ca i-au placut ffff mult, sunt foarte reusite instantaneele, iar eu am avut grija sa aleg chiar cele mai reusite si importante aspecte de pana acum.

M-a rugat sa ii dau o poza, cu regret in voce ca pe restul le voi opri eu, si cand i-am spus ca toate sunt pentru ea, RADIA DE FERICIRE!!! Stia si ce fel de rame sa cumpere pentru 2 poze, mai dragi ei decat altele. A plecat cu ele in dinti sa le arate si altora!

Ma bucur tare ca a fost placut impresionata! S-a intalnit si mai tarziu cu Marian si la fel, radia de bucurie si incantare ca a fost pe la noi".

Mergi la inceput