Ajutati-l pe Darius (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Maryela spune:
Madalinei nu ii prieste in afara spitalului, se pare...Bunica ei s-a simtit tare rau duminica dimineata si Madalina nu a stiut ce sa ii faca, asa ca a chemat-o pe mama Lilianei in ajutor. Spre seara, batrana (88 de ani) s-a simtit iar rau, asa ca Mada a plecat cu ea la spital. Au trimis-o acasa, ca deh' , e batrana...Dar azi dimineata nu a mai fost chip, iar la spital si de data asta au internat-o. Madalina trebuia sa ajunga la pasapoarte Cta sa rezolve ea direct trecerea lui Darius pe pasaportul ei. Binenteles ca poza facuta nu corespundea cu dimensuinile cerute (mentionez ca am cerut relatii de la angajatul lor la telefon), binenteles ca dupa toata tevatura a intarziat 1 ora, dar norocul (care il insoteste mereu pe Darius) a facut ca d-na de acolos a fie ingaduitoare si sa o astepte, sa ii faca alta poza (avea si un CD la ea) si astfel joi pasaportul va fi gata.
noroc ca Darius este in continuare bine, zicea bunica lui ca e cam incotoshmanat cu hainutze (ca el era obisnuit doar in pampers pe timpul verii) si cred ca nu ii e tare comod. Dar toti copiii reactioneaza asa cand e vorba sa puna haine pe ei...o sa se obisnuiasca...
mirandolina spune:
Dupa cum v-am mai spus, sunt mai multe personae care vor sa il ajute pe Darius, si iata unul dintre raspunsuri:
Am vorbit ieri cu delegata de la asociatia umanitara din Madrid si mi-a zis ca o sa gestioneze toate datele lui Darius catre o comisie de chirurgi de la cel mai bun spital din Madrid care se numeste Spitalul "Ramon y Cajal" iar echipa este "Perez-Leon" si sunt niste medici fenomenali.Inca nu stim daca vor accepta cazul lui Darius, dar vestea buna este ca daca vor spune ca da, toata interventia si spitalizarea pt. Darius+un insotitor vor fi GRATIS!
Doar transportul pana aici va trebui platit de voi, care nu se compara cu miile de euro pt. Germania(deoarece un bilet de avion costa mult mai putin).
In ultimii 4 ani acesti medici au operat de tetralogia lui Fallot 16 copii (toti din Africa) si au supravietuit 15.
Daca vrei sa vezi ceva despre aceasta asociatie poti intra in internet la pagina web:www.tierradehombres.org
Daca am vreo stire te anunt, iar daca stii sigur daca Madalina s-a decis pt. Germania neaparat sau mai poate avea in vedere si alte variante anunta-ma te rog si pe mine ca sa stiu daca mai aprofundez aici trimitand diagnosticele (pt. trebuie sa traduc totul in spaniola ca sa poata fi facuta o valorare de catre medicii de aici)
Ramanem in contact, pe curand!
Dati-va cu parerea, insa nu uitati ca ultimii care decid sunt parintii. In lumea medicala Spania nu este cotata ca o tara cu rezultate excelente, mai bine zis e situata cam unde e si Romania, in vreme ce Germania are experienta, vechime, recunoastere...Daca eu sunt in dilema, imi inchipui cum va fi Mada (acum e iar la spital la bunica ei).
Misha_tp spune:
Chiar ma bucur ca s-au mai adunat bani in cont, imi faceam probleme ca la ceva timp de la reportajul dat pe Antena lumea va uita de tot si suma din cont va stagna. Uite ca nu e asa si ma bucur tare mult.
Parerea mea e ca daca veti reusi sa faceti rost de toti banii necesari, sa alegeti Germania. Daca nu, asta este. Dar eu am increderea ca totul va fi bine si se va aduna si ultima particica din suma necesara. Ii urez multa sanatate lui Darius si Madalinei multa putere si de acum inainte.
mirandolina spune:
Am vorbit cu Madalina si a decis ca operatia sa se desfasoare in Germania, la dr Eicken,
Stiu ca nu sunt toti banii adunati, insa e bine ca au obtinut o programare pe 3 decembrie , doar atat de devreme s-a putut. Din pacate trebuie luata in calcul si varianta costisitoare de transport, care ar mai necesita cca 8-10 mii euro (cu German Air Rescue). Dar asta e, asta e decizia finala si sper si ma rog la bunul Dumnezeu sa ii ajute si in continuare, asa cum a facut-o pana acum.
DIn pacate bunica Madalinei nu este deloc mai bine, si ea nu poate pleca la Bucuresti, asa cum trebuia. Ar insemna ca vreme de cateva ore buna (cca 1 zi) sa nu fie in grija nimanui, si cred ca Madalina va astepta externarea de luni pentru ca abia apoi sa plece la Bucuresti.
Ii cam incurca planurile, adica i le incurca bine de tot, dar asta e, trebuie sa facem fata...
Darius este bine si asta e cel mai important.
Maryela spune:
Azi dimiineata s-a stricat aparatul de aspirat mucozitati al lui Darius a inebunit si bunica lui si Madalina...este vital! era cat pe ce sa sun pe careva din voi sa o ajutati cu un aparat nou, alti 5 milioane irositi- dar alta solutie nici ca avea.
Bine ca totusi Madalina a dat de o verisoara din Bucuresti si a rezolvat problema in timp util.
Sa stiti ca Darius a facut un nou set de analize si a iesit curat!!! Nici urma de infectii, valori foarte bune la HCG si leucocite, si are 7.050 kg!!!!!!!!!!!!!
rali spune:
Cat ma bucur ca analizele lui Darius au iesit bune! La cat mai multe kg!
Ma rog sa se adune banutzii cat mai repede!
kay spune:
ma uit pe hartiile mele si va zic cu cine am zburat noi. imi amintesc su=igur ca era mai ieftin ! dar dat fiind ca in ziua in care trebuia sa plecam urgent, la 6 pm nu aveam avoin si nici nu era nimic liber, cei de la firma asta s-au dat peste cap si ne-au gasit medic, paramedic, iar pilotul a facut o cursa in plus. adica in loc sa se duca acasa omu, la 12 noaptea era pe Otopeni... ma uit la hartii si va zic, ca eu ii am intel "ambulanta nemti"... si nu cred ca ajuta cu ceva !
ici lui Darius si Madalinei !
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
adinush spune:
kay multumim frumos,e bine de stiut o firma care asigura transportul in conditii optime (faptul ca au transportat-o pe Sonia e o referinta destul de buna) si care sa coste cat mai putin pt ca inca mai sunt bani de strans
anca_vlad spune:
vesti despre darius ceva noutati?
mulat sanatate si ma bucur ca au hotarat in ce directie vor merge si sper sa fie ok sa ajunga la un final fericit!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
mirandolina spune:
Kayar prinde bine inca o varianta de transport, deocamdata exista o oferta, singura pe care se poate baza Madalina, si se ridica la 10.500 euro. Eu zic ca nu ar trebui sa se puna pb unui transport cu ambulanta, caci ar insemna 20 de ore de mers pe sosea, fata de cele 2:50 zburate in aer.
Darius este in continuare bine, nu suporta caciulita pe cap, desi in spital s-a racit odata cu frigul din Bucuresti. De maine va fi iar cu mamica lui, careia i-a fost tare greu fara el zilele astea.