* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by andruzz

Neatza gravidutzelor. Sunt si eu noua pe aici, am DPN-ul pe 26 Ianuarie 2008, ieri am fost la ecograf si am aflat ca avem fetitza!!!Ma primiti in grupul vostru?

bine ai venit printre noi si felicitari pt.fetita.
te asteptam cu mai multe mesaje, primele 10 sunt moderate si o sa le vedem mai tarziu decat le-ai scris tu.

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

hello!!! am venit de la dr. Pop si...Sanziana mea e Tudor! Totul e super ok...sa vad cum o impac eu pe Ozi ca a plans de tristete. Si sotul se obisnuise cu bebelusha...

20+

Mergi la inceput

sa vad cum vine culoarea carutului!

[baiat]20+

Mergi la inceput

nu merge...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

:) angelik, asta da flacau! manca-l-ar mama pe el de voinicel!

gina, o fi luat el in greutate da io-s fericita ca e in media varstei lui. la mine e vital. ca tot regimul care-l fac e ca sa nu depaseasca media. si iar, ca si pana acum, m-a asigurat ca ce-am facut pana acum, fu apa d eploaie in comparatie cu ce urmeaza de-acu incolo. cu lunile de sarcina, daca calculez cum calculezi tu, e prea mik pentru gustul meu. io ma fixasem pt luna 7. ajungem noi s-acolo da...

ginette si gatta, netul asta lasa numa cuvintele sa se vada. intonatia n-o puteti citi. deci nu va irositi in explicatii degeaba. la urmatoarea intalnire o sa va distrati de numa numa

acu l-am scos pe sot in pijama, in noapte sa aduca poza de la eco s-o scaneze. tre sa ne laudam si noi cu boticul de taticelmik. nu mai e mukcelmik e taticelmik:)))

mai vroiam sa zic ceva, da am uitat ca l-am auzit pe bruno tushind. a inceput sezonul mucilor de gradinita. acu sa ne tinem

pusi pusi

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by kalosalina

Laura cred ca am avut si pana acum contractii...am perioade cand ma doare burta (mai des) si cand mi se si intareste (mai putin) . Nu am incercat cu programul redus. Am zis sa mai astept...

A venit Bebica!!!

21+

noi ne tot spunem ca mai asteptam sau ca e prea devreme dar uite ca maine-poimaine intram in luna a sasea. chiar nu are rost sa mai facem low profile si sa nu le cerem sefilor sa mai slabeasca latzul, ca sa zic asa. du-te cu incredere, alina, gandeste-te ca orice concesie si orice reducere de program pe care o obtii e meritata si e fff buna pt bebe.
bafta!
pupici!

irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

si nu uita si de nospa, nu mai sta cu dureri ca uite ce am patit eu. acum cum ma doare sau ma inteapa putin iau o pastiluta. si mi-a fost de mare ajutor si concediul medical. de luni, ma intorc la serv, sper sa ma simt bine si sa nu mai am probleme.

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancasoare

Pe mine ma paste o raceala, desi nu stiu cum m-am pricopsit, am mucoasa nazala foarte uscata si ma ustura gatul... la mine asa debuteaza. Eu pt gat luat oropivalone care contine antibiotic, acum n-am voie. Cu ce ma dreg? Ceaiuri si atat?

Bad Dobby!

21+

incearca ceaiuri cu multa lamaie si miere. si pt.raceala poti lua osciloccoclum(nu stiu sigur cum se scrie) si paracetamol.multa sanatate

Mari 21+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Grati, sigur e baiat acum? sigur nu s-a inselat doc? tocmai ii spuneam sotului ca mie nu-mi plac situatiile astea, sa-ti spuna ca ai ceva iar la urmatoarea eco sa-ti spuna ca nu mai e ce stiai tu. mai bine nu mai stiu deloc, decat sa se schimbe sexul

Mari 21+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ce mai fac fetele ?

Felicitari pentru cele care si-au vazut puii la eco ...numai voinicei pe-aici...Anca. Diana , te-asteptam si pe tine cu vesti. Nu-mi vine sa cred ce repede cresc piticii nostri...Angi , tu esti cu 2 sapt inaintea mea si ai un bebik dublu ca greutate fata de galusca din burtika mea. Schimbarile mi se par evidente de la o zi la alta , ieri o simteam ciocanind timid , astazi da de ma muta din loc...deja si-a modificat si pozitia , pana acum o simteam numai jos de tot , aproape de osul pubian , acum incep sa simt ciocanituri in dreptul buricului. E uimitor , ma fascineaza toate modificarile astea.

Astazi am avut o zi obositoare , la serviciu mult de lucru si apoi am umblat creanga prin oras sa-mi cumpar de imbracat lucruri mai groase , ca vine frigul. Am gasit o pereche de blugi mistocuti cu banda elastica de bumbac pana aproape sub sani si mai cambrati pe picior , ca pana acum nu gaseam decat d-aia largi - laba de elefant.
Am ajuns acasa franta , si cu niste contractii foarte ciudate , cam dureroase , ca nu mai puteam sa stau dreapta. Am luat o nospa insa nu mi-au cedat de tot , nu ma mai doare ,insa burtica e tot tare. Daca stau culcata pe spate , simt ca se intinde totul in mine , ma tzine ...cel mai bine imi e daca stau pe o parte , parca sta si burta mai relaxata.
Am citit ca daca nu te duci la pipi la timp si stai cu vezica plina , asta apasa pe uter si pot aparea contractii. Cam asta cred ca s-a intamplat la mine , ca m-am tinut vreo 2 ore sa merg la buda si cand am ajuns acasa faceam rau de tot pe mine...Asa ca aveti grija , stati aproape de toalete.

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

hello!!! am venit de la dr. Pop si...Sanziana mea e Tudor! Totul e super ok...sa vad cum o impac eu pe Ozi ca a plans de tristete. Si sotul se obisnuise cu bebelusha...

20+

Nu fitzi tristi ca va obisnuiti repede si cu Tudor . Si apoi , ce poate fi mai misto decat pereche !? Bine ca e totul in regula.

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput