* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi am fost azi la eco, e totul bine, bebele meu dormea si cand se intorcea dintr-o parte in alta ma izbea cu fundul hotarat de tot. Statea cu o manunta la capsor si avea o fatzuca de mor dupa el. Totule ok, lichid suficient, colul lung so inchis, placenta ok si avem 980 de grame, cu cateva zile mai mare decat graficul! Nu imi vine sa cred ce bebe grasunel avem! Sunt asa de bucuroasa ca totul este bine, scumpul de el, mititelul meu! Ne-a facut o poza la capsor dar nu cred ca o sa iasa clara daca o scanez...

Felicitari la celelalte fete care au fost azi la eco! Cred ca sunt tot atat de fericite Ca si mine!

Pupici,
Angelique 26+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli" - Felicitari pentru marea reintalnire cu puisorul!Asteptam sa vedem poza.

Poze - Recente & BB#3 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Felicitari fetelor pt intalnirea cu bb-ii, cred ca sunteti foarte fericite si incantate de intalnire.
Noi mergem sapt viitoare si avem niste emotii, sper sa fie totul bine.

cum creste
Carmen 21 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Miri-Mik, Angelique - felicitari pentru bebeii grasuni.

Fetelor unde gasesc eu informatii despre sughitul bebelului. Stiu ca voi vorbeati despre asta, dar noi eram prea mici atunci si nu sughitam.
Acum scot eu ceva ce seamana cu sughitul... asta sa fie. Cam de luni am starile astea si seamana cu un sfarsit de sughit sau este ca atunci cand esti plin de mancare.

Multe probleme mai am astazi.

Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Uitati poza aici:http://family.webshots.com/photo/2069808690065968642qWzVjs
Mie mi se pare fff clara, sper sa intelegeti si voi ceva. Urmatoarea intalnire va fi pe 23 octombrie.

Pupici,
Angelique 26+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Angi felicitari ptr bb grasun,sa fiti sanatosi

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by kossir

Neatza zuzici!!
Monica MAtz multumesc mult, mult de tot, acum am vazut, inca nu am deschis cartea, dar abia astept.
Fetele care aveti azi ecografii, controale, morfologii, tinem pumnii, sa veniti cu vesti bune, cu carucioare colorate.
Tina felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa va intalniti fericiti.
Shobo, sa va bucurati cu totii de surioara.
Shose, bine ai revenit, asa vezi mai da cate un semn din cand in cand. Imi pare rau pentru durerile tale, dar nu prea avem ce face.
Fetelor eu am avut cateva stari de ameteala in ultimul timp, nu stiu ce se intampla, anemica nu sunt, sau nu eram acum o luna si ceva, de mancat mananc, iar ameteli n-am avut in viata mea?
Va pup si sa aveti o zi buna

Carmen, sa stii ca si eu am ameteli uneori...tot fara a fi anemica. De exemplu, acum sunt ok, nu am nimic, nu ma doare nimic, si peste doua minute ma apuca o ameteala de nu stiu ce e cu mine. Si mananc destul si de toate.
Deiutz 19+

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli' - am vazut poza.Frumos!
Miri' -Ce bine a luat in greutate puisorul tau! Daca ai, pune o poza sa-l vedem si noi.

Poze - Recente & BB#3 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Angi felicitari am vazut poza ce frumos e bb si grasun.

cum creste
Carmen 21 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am intrat si eu putin sa va salut, nu am citit din urma, doar ultima pagina si vreau sa le felicit si eu pe Miri, Raca, Kalosalina si Angeli pt ca si-au vazut bb-ii si sunt sanatosi.

uitati cum fac copii japonezi baie http://www.trilulilu.ro/MrNeo/a63d330bc88666

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput