* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, aveti idee de ce prima noastra pagina este asa "lalaita?! Am incercat sa vad unde-i "buba" insa, nu reusesc sa-mi dau seama!!!Va pricepeti careva s-o rezolvati?!

Poze - Recente & David Benyamin 25+

Problema este link-ul de la "Laredoute" postat de Laura.
Fiind foarte lung lateste pagina.
Nu-i bai , trecem peste latire .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Am inteles Lala!
Credeam ca oi fi facut eu ceva gresit cand am schimbat capitolul.
Fetele care ati fost la intalnire - ceva poze nu ati facut?

Poze - Recente & BB#3 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gina, poze, ioc! :-( io si gatta veneam de la munca si nu ne-am gandit sa luam aparat foto cu noi cand am plecat de-acasa, dimineata, iar doc venea de la un curs. da' sigur-sigur vor fi poze de la intalnirea mare a zuzelor sau de la ce alte intalniri se vor mai face, cat mai multe (sper io!).

puuuup!

irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dragelor, inchid pravalia pe ziua de azi. va pupez pe toate si ne-auzim maine. paaaaaaaaaaa!!!!

irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by irinouka

uite ce-am gasit.

LUNA A CINCEA
De la a 20-a la a 24-a saptamana de sarcina
LUNA A SASEA
De la a 25-a la a 28-a saptamana de sarcina
LUNA A SAPTEA
De la a 29-a la a 32-a saptamana de sarcina
LUNA A OPTA
De la a 33-a la a 36-a saptamana de sarcina
LUNA A NOUA
De la a 37-a saptamana de sarcina
Vine bebelusul

irina 23+

Eu ma iau dupa calendarul urmator ca imi place mai mult , dupa el sunt in luna a 7 si oricum eu sunt decisa sa nasc la 38 de sapt asa incat e ok pt mine .

http://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.php

Felicitari miri pentru baietel si la fel felicitari tuturor zuzelor pentru vestile bune de la eco .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

viezurila,

imi pare rau dar nu am vazut mesajul tau legat de dr. calomfirescu .. poti, te rog, sa-mi raspunzi la nasterea unei stele .. spit elias ..

care e treaba .. s-ar putea ca cr calmofirescu sa plece de la elias?? sper sa nu .. mie imi place de dansul ..eu merg la el la medicover, dar in ultimul timp nu stiu ce s-a intamplat .. a avut ffff mult concediu si a trebuit sa-mi fac eco morfo-fetala la alt dr ..

astept cu mareeee interes raspunsul tau

pupici si bebe sanatos

25

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

gina, poze, ioc! :-( io si gatta veneam de la munca si nu ne-am gandit sa luam aparat foto cu noi cand am plecat de-acasa, dimineata, iar doc venea de la un curs. da' sigur-sigur vor fi poze de la intalnirea mare a zuzelor sau de la ce alte intalniri se vor mai face, cat mai multe (sper io!).

puuuup!

irina 23+

Ahhh,asa as fi vrut sa va vad!Dar nu-i nimic ca urmeaza alta ocazie.
ginette - vreau sa te vad in poze alaturi de restul mamicilor la marea intalnire.
Nu fi necajita ca ai pierdut aceasta prima ocazie.Sunt sigura ca vor urma multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by viezurila

ellenuta nu ne-ai mai scris, sau poate nu ti-au fost moderate toate mesajele, sper sa fi vazut raspunsul meu la intrebarea ref. dr. calomfirescu; a mai deschis si kalosalina un subiect la "nasterea unei stele" ref pr cu nasterea la spitalul elias, bine de luat in considerare.. sper sa avem noroc si sa ne fie bine la elias, daca ramane dr. calomfirescu la ei

+18

viezurila,

imi pare rau dar nu am vazut mesajul tau legat de dr. calomfirescu .. poti, te rog, sa-mi raspunzi la nasterea unei stele .. spit elias ..

care e treaba .. s-ar putea ca cr calmofirescu sa plece de la elias?? sper sa nu .. mie imi place de dansul ..eu merg la el la medicover, dar in ultimul timp nu stiu ce s-a intamplat .. a avut ffff mult concediu si a trebuit sa-mi fac eco morfo-fetala la alt dr ..

astept cu mareeee interes raspunsul tau

pupici si bebe sanatos

PS .. l-am trimis de mai multe ori ca sa fiu sigura ca ajunge ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare zuzici,
Monica Matz, imi pare tare rau pentr durerile pe care le-ai avut, stai linistita, vad ca ti-au trecut deja, dar nu exagera, gandeste-te tot timpul la bebica.
Kalosalina, acelasi lucru si pentru tine, mai ales ca in cazul tau ai vazut-o pe bebelina si e bine.
Viezurila felicitari si tie pentru bb sanatos si activ.

Miri mik felicitari pentru baiatul gasan si suparici, de statea cu mainile la fata, de!!
Mai da m-ati ametit cu saptamanile si lunile astea. e greeeu, mai citesc, poate ma dezmeticesc. Oricum subscriu la ce zicea Irinouka, e taaaare bine acum, nu tu burta cat butoiul, totusi exista, se vede, te lauzi, nu te doare, il simti cum danseaza, e cool.
Fetelor sunteti niste fericite ca aveti sansa sa va intalniti, sa nu ramaneti niste poze si cuvinte, asa ca nu va mai suparati, profitati de sansele urmatoare si faceti si poze, sa va vedem si noi.
Va pup, ne auzim maine.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Kossir - eu calculez asa: Pe 24 martie am avut UM si in fiecare 24 a lunii implinesc luna de sarcina.Spre ex' luna a 6-a o voi incheia pe 24 sept' iar pe 25 sept' va fi ziua cand voi pasi in luna a 7-a.Va fi prima zi din trimestrul al 3-lea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Am intrat doar sa va spun la toate o seara buna sau o zi buna!

Georgiana
22 sapt.

Mergi la inceput