Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ceamica
Nana ,
am si eu o curiozitate tampita , dar vreau sa te intreb ceva :
RH-ul tau este cumva pozitiv ?
Da. Are vreo legatura cu ceva asta?
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ceamica spune:
Cu parere de rau , da !
Statistic vorbind , stau pana la termen iar unii il depasesc cu brio ...
Exista si contestatii
Happiness_4_us spune:
Deci la mine l-a depasit cu brio!
Asta e.Sanatosi sa fim!
Merci de info.
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
anangel_lexi spune:
Scuze ca intervin la subiectul vostru dar nu cred ca rh-ul are vreo legatura cu termenul...Eu am rh negativ si am depasit termeul cu 6 zile...Si pun pariu ca daca nu ma agitam eu prea mult in ultimele zile, mai statea puturosica mea
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Piciulika spune:
Nana draga, cei de la voi nu va fac stimularea aia a colului, sa grabeasca un pic "natural" procesul?
(pomenisem de asta mai de mult, ca-mi propusese drl asta ca sa pot naste cu el si totusi sa nu fie indusa chimic nasterea)
In engleza ii spune "membrane sweep" - daca colul e moale si BB e pregatit, vine in 48 ore, daca nu, nu.
Vezi link:
http://www.babycenter.com.au/pregnancy/labourandbirth/labour/membranesweepexpert/
Se pare ca e destul de comuna practica (http://www.pregnancy-info.net/QA/answers-membrane_sweep-pg111313354918/)
Si gata, nu mai zic nimic, ca te vad ca taci chitic si nu cred ca e frumos sa stam asa cu ochii pe tine, ca pe butelie. Esti tu destul de nacajita.
Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!
Happiness_4_us spune:
Piciuliko, nu sunt mama necajita. Eu stau si astept sa vad ce are de gand bub si tac ptr ca nu prea am noutati ce sa scriu, ca dureri nu, contractii nu, ce sa intreb?
N-am auzit de practica asta aici, dar diseara ajungem la Ana sa ma consulte si o sa o intreb pe ea ce si cum.
Astia sunt mai ciudati aici cu nasterile, daca mi-au zis sa imi iau la mine energizant ca o sa am nevoie sa beau cand o sa obosesc si se apropie finalul. Mai spune ceva. M-am resemnat si mi-am luat, sta bine merci la rece in frigider, la fel ca si sampania de la socra-miu, care asteapta sa fie desfacuta.
Aseara am avut ceva intepaturi in col care imi taiau respiratia iar bub impingeain coaste si in acelasi timp jos in col, insanu s-a intamplat nimic. Se pare ca a adormit.
Pupici.
Nana, 40+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Annisia spune:
Nanita, cumnata mea l-a nascut pe Razvan Andrei al ei la 42 de saptamani... Sper sa nu se ia si la tine...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
georgi_ana25 spune:
Isabeluta ti-am trimis pm referitor la tarifele care se practica la noi...sper ca m-am descurcat si l-ai primit, scuze daca am raspuns mai tarziu!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Astia sunt mai ciudati aici cu nasterile, daca mi-au zis sa imi iau la mine energizant ca o sa am nevoie sa beau cand o sa obosesc si se apropie finalul.
Moooaammmaaaa ce dor imi e de un energizant... O sa-mi iau si eu.. dar parca intelesesem ca n-ai voie sa bei in timpul actiunii..
37+ cu Ioana