Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Emma, mult succes pentru vineri si recuperare rapida. O sa punem majoretele la treaba.

Prisi, nu toti bebeii au colici, am citit ca unul din 5, daca un bebe plange sau e agitat nu inseamna ca are colici, dar lumea asa isi da cu parerea. Ieri, a picat o matusa in vizita pe la mine, si bebelina mea dormea in carucior, si dadea din manute din cand in cand(ce o fi anormal?) la care matusa zice "are colici", i-am explicat ca nu are, si ca e normal sa se mai si miste in somn. Pe vremuri, bebelusii nu se miscau in somn ca erau infasati-sarmalute, fedeles, cum sa se mai miste?

Eu ma vaitam de bebe agitata dupa papat la sanul meu, dar am gasit solutia de calmare, o legan putin in brate si se linisteste instant. Daca ii mai este foame, nu functioneaza si cauta tzizi in continuare si o mai pun din nou.Dar asa macar ne intelegem si stiu ce doreste. Asta cu leganatul e metoda soacrei, care e super ok si vine din cand in cand pe la noi, ma mai ajuta si pe mine si nu isi da cu parerea aiurea despre laptele meu/colici si alte prostii.

Sim, apropo de bunici, dupa ce am ajuns acasa de la spital, ma suna bunicu -95 ani si ma intreaba el tare serios daca am lapte, daca e suficient, daca e consistent? Avea o fixatie cu laptele meu.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salut toate mamicile si burticile,raportam si noi pierdut dop in totalitate cred acum suntem pe baricade cu bagajelul in masina beau ceai din frunze de zmeur poate poate nasc mai usurel.Alinush ma bucur pt tine ,pe mine m-a chemat luni seara la spital sa incep declansarea nasterii asta daca nu se intampla pana atunci.Te pup si ai grija de bebe Iulius,sa nu care cumva sa vina pe lume before bebe Vladutz ca ma supar tare si-ti fur carutul ala smecher pe care l-ati achizitionatBye-Bye

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Eu am luat 14 kg in sarcina, din care vreo 3 erau din cauza retinerii de lichide, ca le-am pus in 2 zile cand am inceput sa ma umflu. Nici nu imi vine sa cred cand ma uit la manutele mele si nu mai sunt umflate, am reusit sa-mi scot si verigheta care ramasese blocata pe deget de prin luna a 8a. Azi m-am cantarit si am ramas cu +2, saptamana trecuta aveam + 3. Fetele care ati nascut, voi luati ceva vitamine?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Nana ,

am si eu o curiozitate tampita , dar vreau sa te intreb ceva :
RH-ul tau este cumva pozitiv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

La epidurala nu a facut nioci o anestezie. Eu dadusem ceva la ratze inainte, si am zis ca vreau sa ma spal pe dinti, dar anestezista a tipat nitel, ca ea n-are timp sa ma astepte, ca are si altele de facut. Asa ca m-am asezat pe marginea patului, o moasa a venit si a stat in fata mea, ma tinea de umeri, astfel incat capul meu sa ajunga pe umarul ei. M-a sprijinit si imi spunea mereu cand cand ma incordam sa relaxez umerii. A durut nitel, dar a fost suportabila durera. Mai ales ca stiam ce ma astepta daca NU faceam epidurala ...
Eu continui cu vitaminele care le luam in sarcina. Mai am inca jumatate de pachet, si oricum doctora mi-a zis sa iau vitamine cat timp alaptez ...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mandarinutza eu personal m-am saturat de sfaturile altora....pe mine m-a terorizat maica-mea timp de 1 luna, perioada in care am incercat sa ii explic in toate variantele posibile sa ma lase in pace cu sfaturile mai ales ca este super pisaloaga...adica imi spune acelasi lucru de n ori daca vede ca nu il fac, ba chiar se cearta cu mine ca imi bat joc de copil si incearca prin toate metodele sa isi impuna punctul de vedere. De ex: de ce nu ii mai oun bluza ca body-urile alea sunt decoltate si ingheata, de ce nu are caciula, ca ar trebui sa ii dau odata la 3 ore san si sa nu il tin toata ziua si mai tebuie si ceai completare si ca daca cere asa non stop inseamna ca este infometat si multe, multe altele pe care le-am auzit saptamanile astea de sute de ori. Acum 2 zile am avut o cadere nervoasa, dupa o noapte nedormita si pur si simplu nu am mai rezistat la atacurile ei si i-am spus ca daca nu inceteaza o dau afara din casa...si bineinteles ca nu a incetat ....
Cica moare de foame, iar ieri l-am cantarit si deja are 4710gr si s-a nascut cu 3450 si a slabit in spital 300 gr, asa ca este super bine.

Raportez o a doua noapte linistita cu peste 6 ore de somn. Intradevar avem show in fiecare zi de la ora 8 pana la ora 14-15 si apoi ne culcam, dar cred ca merita.

Cristina85ss eu am facut rahianestezie, dar mi-au lasat si cateterul de epidurala si sincera sa fiu nu am simtit nimic, poate doar pozitia m-a incomodat. Intradevar a facut o anestezie usoara locala si am simtit doar intepatura, iar la cateter presiune. Nu ai de ce sa iti fie frica.

Afibebe incearca sa intrebi si faza cu centura ca eu am fost cascata si am uitat.

Roxana scumpo si eu am patit-o cu faza cu insarcinata....asa ca stiu cum este. Imi pare f rau pentru bebe Andrei...cum au putut toata sleahta aia de cretini sa nu vada ca bebe are ruptura de clavicula....asta imi aminteste de experienta mea negativa cu cretinii de medici din Germania, care nu au putut sa vada un chist pe ovar de 10cm/5cm la 3 controale cu ecografii in decurs de o saptamana si mi-au spus ca sufar cu capul si ca nu am nimic si ca nu are de ce sa ma doara...iar a doua zi de la ultimul control am ajuns lesinata la spital si bineintels ca mi-au pus un diagnostic gresit-ocluzie intestinala, ca de, din cauza durerilor intestinele mele erau goale si pline cu aer - deci laparo, pe urma deschis abdomenul ca la cezariana etc. Concluzia, dac mai intarziam 15 min ma intorceam in 4 scanduri. Dar povestea nu s-a terminat aici: pe foaia de externare scria: s-a reusit pastrarea ambelor trompe si aici intervine surpriza: acum 3 ani, in urma unie laparoscopii de verificare am descoperit cireasa de pe tort: trompa dreapta era amputata iar cea stanga legata.Deci incompetenti sunt in toata lumea si se intampla si la case mai mari. Macar saracutzu' acum este ok.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mandarinutza eu iau Elevit 1/zi si Tardiferon fol 2/zi. Si esti o norocoasa cu doar 2kg in plus. Eu am 8

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

CRISTIAN NICOLAE

deci punem majoretele la treaba moldoveanco (daca nu te superi,cate saptamani ai tu?)

danielle 39+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Raportez un BB Andrei de nota 10 cu felicitari. Merita toate laudele, pe langa faptul ca e un dulce si un frumos, a fost tare cumintel. A dormit de la 9 seara la 9 dimineata cu pauze de masa la 3 ore si inca o juma de ora de kk nocturn. Dar atat. Nu plans, nu chin la adormit.

Dimineata a fost cumintel cu mama, eu am fost sa imi fac manichiura si pedichiura, ca mi-a copt un deget de la colt. Mi-am aranjat si sprancenele. O sa ma epilez cu crema sapt asta si sapt viitoare ma duc la cosmetica. Apropos, s-a epilat cineva inghinal dupa nasterea normala, ma refer pana acum? Ca eu nu mai suport. O sa bag lama azi si sapt viitoare cred ca ma risc si la inghinal fara sa puna pe taietura. Ce ziceti?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

Salut fetelor eu astazi am DNP conform UM,dar nu crd ca se intampla ceva . Inafara de Rodica si Nana,mai este cineva in situatia asta? Adica la 40 saptamani?
Fetelor inca ceva,cand ati facut epidurala si v-au pus acul acela enorm in spate,ati simtit ceva? V-au facut o anestezie usoara inainte?

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

cristina eu maine am DPN si nimic-nimic...ba mai mult, am fost ieri la un control si cica....nici o sansa zilele urmatoare...col inchis, luuuung...bebe sta bine-merci...desi de cateva zile am o durere constanta de spate si de burta...paraca as fii batuta cu facaletu' pe burta...si as avea febra musculara....miscare fac la greu...doar-doar s-o decalnsa, dar nik... mie mi-a zis ca asteptam pana luni si daca nu se imtampla nimic, o declansam noi nasterea. pana atunci, mai asteptam

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput