Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
Piciulika spune:
Roxana, toata empatia mea pentru starea ta de suferintza si frustrare si ura pe idi astia de doctori! E intr-adevar revoltator sa isi faca jobul asa superficial - e vorba de oameni, nu suruburi! Bine ca e bine Andrei cel luptator!
Amar, bine mi-ai adus iubita lui Michel acasa!
Sabina , Danielaradu - frumoase, emotionante (sniff-sniff) ... si haioase povesti. Multumim! (bonus am recitit si mozaicul cu Sofia)
Adimercedes desi-s in urma ta cu o satp. (ma tzin scai! ) cred ca vb ta, ori m-am obisnuit (ca nu ma mai jeneaza nimic)... ori iar a plecat BB cu liftul in sus, ca e o linisteeee...!
Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Adimercedes, asa eram eu la Alex, cu capul foarte jos si colul inchis. A inceput cu contractii, nu cu pierdere de lichid ca acum (acum a fost mult mai greu), insa a fost nastere super usoara. Zisesem si inainte, dar acum am si termen de comparatie. Si a fost usoara tocmai pentru ca era capul cborat, acum exact asta a fost problema, ca nu se cobora. Asa ca eu iti previzionez o nastere usoara si rapida.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Roxana, fie-ti gura aurita!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Alice_ spune:
Helooooo fetelooooor!!!!
Am sosit acasa ieri.
Acuma ma pun sa citesc din urma, ati fost harnice ca ati consumat 5 capitole de vineri pana acum, am ce citi.
Am vesti bune pentru cele care nu au nascut inca, si va povestesc imediat povestioara noastra daca va intereseaza desigur.
pentru toate !!
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
danielle02 spune:
amar si alice bine ati revenit.
daniela ptr. povestire.ai tras putin dar a meritat totul
bumbita ptr. info
nana si eu trebe sa imi i-au energizant.cica o sa imi trebuiasca,mai ales daca o sa obosesc repede.
eu am avut aseara niste intepaturi groaznice in osul pupian,ma lasau fara aer si le simteam fffff jos,aproape de "gaurice"
oare mai am mult???
danielle 39+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Roxana_G spune:
Betty, ma bucur ca ati reusit asa usor FIV. Poate o sa te intreb mai multe in curand, pentru o prietena draga, sigur, daca vrei sa imi povestesti. Stiu ca si Andreea e cu FIV, si tot asa voiam sa discut cu ea. Insa deocamdata prietena mai incearca, totul pare ok din analize si totusi...Ea cam vrea sa cedeze orice incercare si sa treaca la FIV.
Daniela, frumos povestit, sigur ca merita tot.
Carmen, bine ai revenit.
Pinacolada, sunt satula zau de medici tampiti.
Revin, Andrei s-a trezit cu scandal
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Alice_ spune:
Va rog corectati datele de pe prima pagina: nastere naturala fara epidurala, 52 cm, 3000 gr, apgar 10, ora 10.10
Multumesc!
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Adimercedes desi-s in urma ta cu o satp. (ma tzin scai! ) cred ca vb ta, ori m-am obisnuit (ca nu ma mai jeneaza nimic)... ori iar a plecat BB cu liftul in sus, ca e o linisteeee...!
Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!
Piciulika, sa te tii, ca avem treaba . Eu cred ca ne-am obisnuit. La mine bebelusa are programul ei clar. Insa in seara asta a fost mai activa - oare mi se pregateste ceva?!? Sunt atenta la orice durere, presiune, junghi, intepatura etc. Faza nasoala e ca mi s-au cam umflat picioarele, arata ca niste painici in papuci, sa nu mai zic ca nu imi intra nici macar adidasii in picioare . Incap doar intr-o pereche de balerini si in thongi. Si eu care aveam picioare cu glezne super care se umflau doar daca alergam toata ziua .
Insa imi fac de lucru in continuare si sunt curioasa ce zi isi va alege bebelusa. Pana una,alta, mai am o gramada de chestii de facut, deci e ok, nu ma inghesui nicaieri .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
mihailescu teodora spune:
Buna, dragele mele mamici!
Piciulika,Nana,Yaia,Adimercedesva multumesc din suflet pentru ajutor!
Cu sigurantza le va trimite cu autocarele Double T,ea nu stia de ele,e din februarie in Berna si e plecata pt. 4 ani la Ambasada Romaniei in Elvetia.Micile atentii le trimitea in tara printr-un curier diplomatic,dar la mine e vb. despre un pachetoi mai voluminos!
Saru'mana mult, Piciulik drag!
Ce bine ca nu te mai daoree nimic,la mine e jale,noaptea il trezesc pe sot sa ma ridice din pat sa ma duc la baitza,e ff dureros procedeul...
Roxana,iubita,am plins aseara cind am citit ce i s-a intimplat micutului Andrei.Offf cita suferintza pe bietul copilash.Cind i-am povestit sotului meu,era oripilat saracul,imi tot zicea ca el n-ar lasa lucrurile asa...
O sa te sun mai tz,ca acum am ceva treaba pe afara si nu pot sta la telef...
Nana,draga de tine, cum stai tu resemnata si astepti...Si sa stii ca nu e regula cu Andreiutzii sa fie puturosi:ia te uita pe prima pagina :Andrei de Teodoran,ce grabit a fost...
Asta sa-mi fac curaj ca si eu astept un Andrei....si n-as vrea sa ma tina prea mult pe jar!
Noi am terminat curatenia,dar am tras ca robii,sunt ff multumita,desi cam greu sa ma satisfaca cineva la capit. ,,curatenie ca lumea''.Acum am pus la spalat lenjeriile lui bb,mi-am cumparat geanta pt. bagajul de spital ,ca nu aveam ceva mediu:ba trolere mari,ba genti de voiaj mari ori de-alea mici izoterme,nimic gen bagaj de mana!
Si-acum sa trec sa le umplu...
Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
danielaradu spune:
fetele sunt o mama denaturata dak imi iau copilu in supermarket cu mine? e prea devreme la 8 zile?
eu deja am scos-o afara de 2 zile pt ca a venit pediatra si mi-a zis sa stau la aer cat mai mult pt ca are icterul ala fiziologic
Roxali spune:
Amar si Alice bine ati venit!
Danielaradu multumim de poveste...se vor uita si clipele dureroase, ptr ca vei avea mai multe clipe de bucurie.
Sabina ma bucur ca bb Ghe a crescut in greutate.
Rox bine ca esti cu moralul ok...daca te simti in stare ptr inghinal o poti aranja
Am fost azi am facut analize sange, tampon, ECG sper ca vor ieis bine...mai am de facut examen urina si gata.
Nana , Piciulika ce energizante ati cumparat...adica din alea de la supermarchet sau de la magazinul sportiv.
Ali34si Enrico 7ani
poze