Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Roxana si Annisia pupici bebeilor ca au avut problemute!
Celor ce trebuie sa nasca dorim multa bafta!
Mandarinuza si eu iau in continuare vitaminele ce le-am luat si pe toata durata sarcinii.
Multumesc pt raspunsuri. Dar nu am cu ce vopsi parul din vopsele naturale si sa-mi acopere parul alb, care-i in proportie de cca 50%. Incerc sa mai rezist fara, dar nu stiu cat. M-am lamurit si cu kg in +, asta e, dupa ce intarc slabesc, asta am inteles.
Yannisa face in continuare la fel cu suptul la san, trage de timp muuuuult pt cativa ml. Noaptea ma mulg ca nu am rabdare cate 1h supt plus dat lapte de la mine muls si apoi sa ma mai si mulg. Am mancat si eu migdale si parca s-a simtit, insa azi nu am pofta de mancare deloc :((
Si, azi area DPN-ul meu! Si Yannisa face in 2 zile 4 saptamani :)) si cantarea ieri 3450g si cred ca a facut falcute (se vad in ultimele foto de la semnatura).
Cate un la fiecare burtica si mamica!

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pai cam conteaza si tetina sau bibe...de ex, sunt tetine cu o gaurica, cu flux normal, cu flux mediu, sunt tetine cu doua sau trei gaurici, cu flux cu flux mediu si sunt tetine in forma de tsea cu flux usor. de asemenea, sunt bibe care se regleaza intensitatea de suctiune...si poate ca bebe yannis trage prea repede lapticul( de fomita ) si ii vine foarte repede si mult si de-aia il scoate.

nu stiu, imi dau si eu cu parerea.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mai fetelor cucuietelor, de cele cu bebei vorbesc, mai ales cele cu doi copii: cum aveti timp de toate si sa mai si scrieti pe aci? Ca eu ma declar depasita de situatie. Zau! Recunosc: n-am mai apucat sa citesc din urma, de sambata. Hai, dati cu rosii, pietre si ce mai vreti. De cand cu colicii lui bebe nu mai am nici zi nici noapte, Miruna sta agatata de mine non-stop de cum vine de la gradi la ora 1, pana la 11 noaptea cand pica lata si adoarme. Imi cam vine sa-mi iau campii...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noi avem un tati profesor care sta mult p-acasa zilele astea:)
si sunt un a bucata mama dependenta care mananca fructele la computer

marunzika, eu cred ca nu pui bine bb la san.
Trebuie sa stea cat mai verticala, cu burtica lipita de a ta.nasul sa-i fie liber, si sa apuce f f tare sanul, areola mai ales.
cand se leneveste, te prefaci ca-i scoti tzitzi din gura.
hai, ca reusiti voi:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina mie mi-a zis moasa luni, sa nu mananc struguri ca face bb parturi de la ei.Mi-a zis sa mananc verdeturi, dar sa descopar eu care-s bune la burtika lui bb. Azi nu am facut decat mic dejun si acum nu intra nimicuta :(

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Astia sunt mai ciudati aici cu nasterile, daca mi-au zis sa imi iau la mine energizant ca o sa am nevoie sa beau cand o sa obosesc si se apropie finalul.

Moooaammmaaaa ce dor imi e de un energizant... O sa-mi iau si eu.. dar parca intelesesem ca n-ai voie sa bei in timpul actiunii..

Dragele mele, si eu postasem odata la lista de spital bauturi izotonice / energizante si dextroza - si mi se pare foarte ok. (Le am deja in bagaj .) (mai am si compot de care-mi place... tot ce a zis moasa, cumiiinte)
Nasterea e comparabila cu sport de performantza, si te consuma. (Aveau si date aici d ex cu deshidratarea, care reduce cu min. 30% performanta musculara - or trebe sa impingi!)

E voie sa mananci, sa bei, sa dansezi - toate daca mai potzi!

Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

incearca banane atunci! au magneziu, si sunt minunate pt lauze.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Adi, eu am nascut prin cezariana, deci perfuzie cu antibiotic automat.
Lui bebe nu i-au facut nicio analiza.

Sabinutza, stiu ca ai nascut prin cezariana, scumpa. Doar ca nu mi-am dat seama ca ti-au dat automat antibiotic. Dar era si normal . Multumesc de precizari .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

marunzika, eu cred ca nu pui bine bb la san.
Trebuie sa stea cat mai verticala, cu burtica lipita de a ta.nasul sa-i fie liber, si sa apuce f f tare sanul, areola mai ales.
cand se leneveste, te prefaci ca-i scoti tzitzi din gura.
hai, ca reusiti voi:)

Sabina tot ce-i posibil sa n-o tin corect, dar de ce trage uneori 70ml in acelasi timp? Poate tre s-o las sa planga pana sa-i dau sa mananca, ori sa astept sa-i fie f foame!

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

eh, Sabina, eu am una bucata sotz care ajunge acasa dupa ora 8 seara, una bucata copil colicos pe care nu ma indur sa-l dau jos de pe burta mea si inca una bucata copil necolicos, dar care cere atentie intr-una.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput