MAMICI DE ITALIA (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

kati saru'mana am dea treaba.... si cand te gandesti ca eu de azi mi-am propus sa nu mai stau pe calc....si sa trec la treburi serioase.... tb sa incep dieta...fara sare fara zahar....si fara grasimi.... multa miscare...multa apa....etc...nustiu cum voi face, dar Doamne ajuta!

urati-mi bafta!

sa aveti o zi buna ! ca eu sunt....pedepsita

Stefania

Mergi la inceput

kati da' semnificatia..? eu vad doar onomasticul si sfantul..atat...scuza...

Stefania

Mergi la inceput

kati da' semnificatia..? eu vad doar onomasticul si sfantul..atat...scuza...si doar la cateva au si semnif. spre ex la stefania nu zice nimic

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata feteleeeeeeeeee
Cristinaaaa ce faciiiiiiii ai nascut§?? :D

Ma duc sa citesc din urma..Cine da cafeaua??:D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petcost-am vazut si eu ca nu toate au semnificatia
inceraca-l si pe asta
http:www.nomix.it/elenco_nomi_NF.php
daca dai clic pe nume iti cere email si iti da semnificatia la care vrei tu
sper sa gasesti mai multe cu asta

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Slimatei-iti urez bafta la dieta dar vezi nu o face prea drastica gindeste-te la fetita ta in primul rind,bea multe lichide si fa plimbari mai multe,acum scuza-ma ca ti-am dat de lucru sper sa gasesti numele care iti place,Giulia e un nume frumos si eu am simtit ca i se potiveste de minune la a mea si nu ma intereseaza ca e f comun,de la nceput ziceam daca e fetita o s-o numim Giulia
de ce nu i s-ar potrivi si la fetita ta?

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

mamii iti ajunge sau mai vrei..?

eu sunt pe felie doar idiotul asta de pc..imi da de furca ca merge asa de greu.....

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sarna Stefania este de ajuns am si baut.o

Eu shtiam ca daca ai cezariana programata cu vreo 12 ore inainte nu tre sa mananci nimic.Decat lichide daca nu ma inshel.Acuma intrebati si voi gine.

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

katy simt eu asa ca nu i se potriveste....ca nu are semnificat glumesc bineinteles....nustiu...

apropo ce inseamna "lanuginosa" stie cineva....caci vad ca aici ii da un semnificat la Giulia dar habar n-am ce inseamna....

va pup toate fetele ....cred ma duc sa fac un tur ...plimbare..nu va ganditi la altceva....

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor,deci daca ma vedeti pe aici inseamna ca nu am nascut,insa contractiile acele le mai am inca,si tot nedureroase.
Sa va spun ce am facut ieri, m-am pus cu burta in sus si cu mainiile pe burta. Intr-o ora aveam ba 7 contractii scurte ( eram cat pe ce sa-mi anunt sotul sa mergem la spital ) ba 3 ( si aici imi venea sa mor de ciuda ca nu nasc )Pana la urma m-am pus pe si asa m-a gasit sotul cu ochii rosii cand a intrat in casa. Mi-a facut un masaj ca sa-mi treaca supararea si l-am sunat impreuna pe ginecolog. A spus ca daca pana marti nu nasc,imi provoaca nasterea cu inductie,iar sambata o sa incerce sa-mi desprinda membranele de pe uter cu mana sa vedem..poate..poate se intampla ceva. Oare doare toata treaba asta?
Contractii le am si acum si le-am avut toata noaptea,dar fara vreun rezultat evident. Ginecologul a spus ca sunt mai dese in ultime luna insa nu ar trebui sa-mi fac sperante inca,e usor sa vorbesti! As vrea sa-l vad in situatia mea
Roxali

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput