Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 9

g_ioana spune:
g_ioana spune:
 Daria pastilele alea le luam io pentru mancarici in gat(cica decasept are albastru de metil,mandrei ii placea ca i se albastrea limba)...io i-am dat la 6-8 are panadol si nurofen alternativ,chiar daca nu facea febra.....cica-i mai bun nurofenul la muci...si mult ceai cald!
Cristalina insanatosire grabnica si tie,fi egoista si nu le da si mandrelor...deci au in program la gradi si imbunatatzirea vocabularului ...pe mine la vaccinul de la 2 luni m-a intrebat daca nu-i dau banana
...pe mine la vaccinul de la 2 luni m-a intrebat daca nu-i dau banana
Alice, acu' sincer,cuscru Florin este pe primul loc pe lista(mai are studioul de inregistrare,nu?)
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Cristal - sanatate muuulta si la tine ! Pupam surorile cristaline 

Ioana - ahaaa, deci se face albastra  O sa tina si la noi daca e cazul. Ceai nu bea nici daca o las in desert
 O sa tina si la noi daca e cazul. Ceai nu bea nici daca o las in desert 
Abia astept sa ajung acasa sa vad cum e ... 
Kro - sar`na de ideea cu carnetelul, azi merg sa cumpar ceva fain 
     Daria  &  GIULIA_(2004_08_16)
  GIULIA_(2004_08_16)

alice2004 spune:
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
...mai are studioul de inregistrare,nu ?
Avem ... avem, cum de nu ? Pai nu stabilisem ca facem grup ?? Nu am uitat !
 Ce gradinita, ce scoala ?? Artisti ii facem pastia mici, ca vaz ca se traieste bine aici la noi din asa ceva !!
 Ce gradinita, ce scoala ?? Artisti ii facem pastia mici, ca vaz ca se traieste bine aici la noi din asa ceva !!Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

szivarvany spune:
szivarvany spune:
  io o trimit pe donsoara G ca dansatoare
 io o trimit pe donsoara G ca dansatoare 
 , asta pana descopar ceva talent ascuns in domeniul muzicii
, asta pana descopar ceva talent ascuns in domeniul muzicii  desi inca insista sa-i cumpar o vioara mica
 desi inca insista sa-i cumpar o vioara mica 
     Daria  &  GIULIA_(2004_08_16)
  GIULIA_(2004_08_16)

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Nah, ca avem si miscarea scenica asigurata !!  Nu ne mai lipseste nimic !
 Nu ne mai lipseste nimic !
Alice si Andrei 
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

leeloo2004 spune:
leeloo2004 spune:
 Daria, pupici multi Giulikai - sper sa se simta mai bine!
mitzura - eu zic totusi ca o sa fie bine - nu ne-ai spus cum se comporta cind il iei de acolo - e vesel, se joaca cu copiii? Am vazut si eu cartea de care zici dar mi-am inchipuit ca prezinta ceva cazuri din emisiunea TV si nu am luat-o, dar daca o recomanzi, o sa o iau si eu!
Rox - tare de tot Patrick! Stai linistita cu "crocsii" Oliviei (si ai lui Luca, ca are si el!), eu i-am observat pentru ca m-au frapat in Caraibe... ...acolo era nebunie, toti americanii (si nu numai) aveau asa ceva! La dr. o sa ma duc peste vreo 2 saptamini ca sa pot sa-mi fac si ecografie...
...acolo era nebunie, toti americanii (si nu numai) aveau asa ceva! La dr. o sa ma duc peste vreo 2 saptamini ca sa pot sa-mi fac si ecografie...
cristalina - sanatate multa si tie! 
alice - unde gasesc si eu aroma de eucalipt? Ca lampa am...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Leeloo - gasesti la orice plafar ulei de eucalipt, cred ca si la farmacii, si noi avem pe stoc, tare fain miroase. Io pun in umidificator.  
Alice - 

Daria  &  GIULIA_(2004_08_16)  artista_mea_la_3_ani
  GIULIA_(2004_08_16)  artista_mea_la_3_ani

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Gabi, vorba Dariei, cred ca are si la plafar. Noi am luat de la bodyshop, cind am luat si lampa ! Pupici !  

Si unde ati gasit cartea de care vorbiti ? La librarie ?
Alice si Andrei 

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Si eu vreau cartea aia neaparat, pe unde se gaseste ??? 
Nu am apucat sa caut pe aici ... insa am citit tot pe DC ca ofera cateva idei tare bune .
_
     Daria  &  GIULIA_(2004_08_16)  artista mea la 3 ani
  GIULIA_(2004_08_16)  artista mea la 3 ani

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Daria, am dat search pe net si am gasit-o si de vinzare online ... dar cred ca e si in librarii ! E vreo 35 RON !
Alice si Andrei