Piticlonti de iulie-august 2004 (230)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by ina32

...cum ca lui nu i-a dat doamna sa manance.Activitatile propriu-zise raman in continuare un mister[bang

....poate-i discriminare sau nu au mancare destula...
Roxi si eu care credeam ca este un shpil,ca in vase yena creste cozonacul ca fat-frumos...
Btw de imunizare a dat careva,cupilului LUIVAC?Am sunat pediatrul si asta ne-a recomandat da' io ma mai gandesc...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzura-mi-ar fi placut muuult sa ne intalnim, dar programul meu depindea de (prea multi) altii, si mi-era frica sa nu te incurc.
A, am uitat, ceva tot imi povesteste radu de la gradi...cum a plans...ordinea e cam asa: azi a fost bine la gradi, ne-am jucat, am si plans, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina, nu te-am uitat, doar ca eu nu ma stiu, daaaar, am intrebat la topicul oradenilor si cum am un raspuns, iti scriu, ok ??? Pls, nu te supara pe mine, nu te las balta Spune-mi UNDE se va tine.

Giulia la gradi face asta: am papat sandwich-ul lui mami, a fost bun, apoi am baut bei-bei (Teddy morcov), apoi am aranjat jucariile si scaunelele si m-am jucat cu copiii care plang. Io nu plang inca.
Si m-am tot dus la pipi, dar m-am spalat doar pe maini
Adevarul e ca e toata extazy cand ajunge acolo, zici ca scapa in jungla Asociaza gradinita cu cluburile unde am tot dus-o.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, eu cand a fost cu analizele desi i-a dat doctorul o gramada de facut am ajuns la concluzia ca e sanatoasa si nu o mai intep, i-am facut un sumar de urina si un coproparazitologic.
I-a dat hemoleucograma completa si inca ceva acolo...(din sange adica) plus sumar de urina si copro.

Ina, n-a racit la gradinita, i-am adus eu de la servici cadou!
Roxi, si Maria mananca "painica" (cornul) si bea lapte cu paiul (ca asa sunt facute portiile de lapte gratuite si acasa baga portia de mancare fara probleme...Ma bucura nespus... dar cred ca acum consuma mai multa energie decat cand statea prin parc.
Tanti Ioana afla tot ce face cand se duce sa o ia, primesc raportul complet de la gradinita...:))))

Daria, va cam place la copii...:)))

I-am pus banana la pachetel zilnic si nu voia sa manance, asa ca intr-o zi nu i-am mai pus...A fost nebunie "am pierdut banana de la mami!!!"...:))) mi-a spus si cand a ajuns acasa...ca a pierdut banana...:)))

Ma duc sa vaz ce fac gazele, o zi frumoasa tuturor...:))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

doosutetreijunu

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi32 spune:

hola, ne primiti si pe noi??? santem un rac adevarat, nascut intr-o zi de marti 13!!!! mergem la gradinita program normal si culmea e ca ne si place!!! acum santem muciosi si mazmazaiti dar nu ne lasam!!!
si mai nou avem o noua preocupare: studiem reviste cu bebei intrucat la anu in aprilie vom deveni fratiorul cel mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107959

quote:
Originally posted by lizi32

hola, ne primiti si pe noi??? santem un rac adevarat, nascut intr-o zi de marti 13!!!! mergem la gradinita program normal si culmea e ca ne si place!!! acum santem muciosi si mazmazaiti dar nu ne lasam!!!
si mai nou avem o noua preocupare: studiem reviste cu bebei intrucat la anu in aprilie vom deveni fratiorul cel mare!!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput