Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
of..voi m-ai facut sa pling de dimineata...Carmen cu Ionut..dana prin gestul ei..mey ce eram eu pisacioasa..de cind il am pe Luca m-am sensibilizat..prea mult as spune..
Roberta dupa dieta nu ne-a fost rau...si am trecut la mincare normala..Dar evident trecerea treptata este indicata.Poate colega ta are ceva probleme biliare..
De azi am inceput si eu dieta..este din asta de cursa lunga...luni de zile...pt ca se maninca destul de mult as spune, dar f sanatos..Dimineata am avut cereale cu lapte 0% grasimi, plus juma de banana...si ar mai fi trebuit ceva..dar mi s-a parut prea mult..
Alice trec si mucii..don't worry...
Adela sanatate piticilor...asta este abia inceputul..hi,hi,,,eu incerc sa te pregatesc ![]()
Roxa dar cit timp plinge ai intrebat?
Dana ma bucur ca sinteti mai bine..ai mai comandat medicamente din Ro? Pune si tu niste poze sa ne mai calatim ochii...
Ioana , Maria a fost sincera! Mey dar incapatinata este..ca si Luca cu dormitul noaptea....
Cristalinule atita timp cit nu te plingi..totul este sub control..Mi-a placut faza cu plaja! Sanatate la toti!![]()
Gabi asa se spune despre casa...mereu costa mai mult! Succes la dr si sorei tale ii tinem pumnii!!
Anca esti mai bine? daca nu ne-ai spus despre ce este vorba am dedus ca nu vrei sa vorbesti despre asta.....
edit Andrea vazut copilasii..niste dulci! O sa te descurci ..cu siguranta!
AncaMaria spune:
Olivia, sunt probleme de sanatate amestecate cu stress, cred.. nu are rost sa dezvolt subiectul aici..
Dana-speel, felicitari pentru gestul tau 
Cristalina, distractie mare la voi, cred ca am mai zis, imi place ca nu iti pierzi simtul umorului, asta e f important..
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Oricare ar fi problemele..eu sper sa fie rezolvabile...Despre stress...fara..nu se poate..din pacate
.Ce mai face /spune Bia ?
Andries spune:
Am trecut la schimbul 3 de cand cu insomnia, ieri noapte nu am putut dormi, vad ca nici acum nu pot, dar totusi pe la 1 incerc sa ma culc...
Dana ti-ai facut o mare pomana. Sa porti sanatoasa cizmele. Cum mai merge cu terapia pentru calcaie/cioculete?
Cristal pai la tine acasa e .. sa dai sa fugi, multa sanatate va doresc!!
Gabi sarcina usoara inca o data si mult curaj. Daca eu sper sa reusesc cu bine cu hb 6g ... cred ca psihicul e cheia, altfel nu-mi explic.
Multe multumiri pentru ca-mi urati nastere usoara!! Maine ma duc la control sa vad ce mai face bebelinul. Sper ca bine, este destul de vioi.
Fetele cu mucosi pe acasa... eu am descoperit un sirop, Septilin se numeste, care face f bine la imunitate cica, Victor al meu a trecut foarte usor peste doua raceli, in doua zile i-a trecut. Dar daca e racit, fie si macar un pic, eu il tin o zi acasa pentru ca asta il ajuta sa doarma si sa recupereze mai bine decat sa alerge non stop la gradi. Si functioneaza doar cu paracetamol, vit C si siropul mai sus mentionat. Am vazut ca sunt parinti care-si aduc copiii raciti la gradi, dar eu consider ca in primul rand copilului ii faci rau.
Ma duc sa mai citesc..ca neuronul gravid a uitat ce-a citit.
Andries
Andries spune:
Andreea am vazut pozele cu baia lui Matei, am si eu o intrebare, tu ii faci baie cu ceai? Ca eu, mama comoda, lui Victor i-am facut baie cu apa de la robinet si atat, nici macar o data n-am fiert-o!! Si acum planuiesc sa fac la fel, in caz contrar mi-ar lua baia o ora!!
Euu va admir cum de reusiti sa mai faceti paine si cozonac in casa... eu nu sunt in stare, toate retetele mele se termina in maxim 45 de minute (mai mult nu pot sta langa aragaz) sau se finalizeaza singure in cuptor...tot ce este complicat am eliminat, fac numai cantitati mici, mancam sandvisuri si crenvusti la greu sau branza de vaci cu smantana si salate... noroc de fi-miu ca au la gradi o bucatareasa buna.
Va pup si va urez numai de bine, va spun maine (noapte) ce mai e nou cu bb.
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata
la noi tot cu urlete de dimineata si plansete amarnice, dar s-au potolit (am stat nitel afara, era usa deschisa si nu am mai auzit nimic). sa vedem ce o mai face si azi.
Olivia educatoarea zice ca nu a plans decat 2-3 minute. si tind sa o cred, dupa ce am vazut azi. succes la dieta! ce tii, Atkins?
Anca sper sa iti revii...daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva....aici suntem! 
Andries succes la doctor azi!
Adema faina neagra si de tarate, integrala, gasesti la plafar.
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata si din vest. E friiig.
Raportam ca ne place la gradi, azi am insotit-o si eu si tantiKati, ca la armata, ne-am urat servici usor, pupici si gata. Ink tuseste oleaca, sper sa treaca ... Eu sunt de neconsolat si nu vad luminita aia de optimism nicaieri, reusesc doar sa
Nu ma bagati in seama, ma plang si eu... scuzati.
O zi frumoasa tuturor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Haide mai Daria - vine el soarele si pe strada ta!!
Pe mine m-a omorit traficul din Bucuresti...ieri am facut pina acasa 2 ore si 10 minute - record absolut! Si asta pe un drum pe care dimineata fac maxim 30 minute...
zau ca nu mai inteleg nimic si nici nu vad cum s-ar putea rezolva situatia asta...
Stefan s-a trezit azi-noapte si a inceput sa plinga - m-am gindit ca poate a visat ceva urit? - pina la urma s-a linistit si a adormit la loc...iar eu am ramas treaza, cu gindurile care ma coplesec de vreo saptamina incoace...dar sper sa fie bine pina la urma...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna dimineata!
La noi e nebunie, tusim care mai de care, inclusiv bebe. Mi-e o mila de ea, ca e micuta si nu stie ce a lovit-o. Acu' se mai ineaca si cu muci si nu mananca...
Ieri am chemat doctorul acasa. Maria nu a plans cand a consultat-o...pentru prima oara in viata ei, desi ii jucau lacrimile in coltul okilor ca la desenele animate japoneze ![]()
Cred ca asta e de la campania intensiva de promovare a doctorilor dusa de noi
...truse de doctori...poezie "eu ma duc la gadinita/ sa ma fac do'toita"...![]()
M-a felicitat, a spus ca tratamentul meu e adecvat...i-am dat dreptul si a plecat. Cand i-am dat lui John telefon sa-i spun a facut misto de mine "si!? ti-ai dat singura 500 de mii!?"...![]()
Carmen, pupici voinicului! Sa treaca repede peste asta. [pupic]
Dana
frumos gest, imi imaginez ca a insemnat enorm pentru femeile acelea!
Roxi, va uram dimineti fara plansete!
Noi suntem in arest la domiciliu, mie mi se pare ca a facut si cearcane dar nenea doctorul a zis si el ca daca vrem sa scapam de antibiotice sa stam in casa...
Andries, de ce baie cu ceai?! Si eu tot cu apa de la chiuveta le-am spalat pe amandoua, Mariei i-au trecut tare greu bubitele, s-a curatat tarziu, insa Ioanei i-au trecut imediat si are o piele fina de-ti vine sa o pupi intruna!...:))))
Mei, io's cam pe fuga in toate alea si celei mici nu i-am mai dat cu uleiuri de bebelusi sau creme...E important!? Am facut rau!? Ma gandeam ca acum ca a venit iarna si nu mai transpira sa ma apuc ...(cremele le am, timpul imi cam lipseste...:)))
Andrea, pupam comorile, sa-ti traiasca!
Aaa...ultima faza simpatica cu Maria...
Seara, cand se duceau la culcare..."tati, hai sa-ti cant un cantecel!"
"caaanteeeceeelll, caaanteeeceeel!"...hahaha
A durat cantecelul vreo 4 minute...Avem o fata talentata!
O zi frumoasa la toata lumea si sanatate tuturor muciosilor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Daria 

Sa stiti ca o sa-mi fac timp (ha!) sa adun postarile mele de pe DC....ma gandesc ca poate o sa le placa si fetelor sa le citeasca peste ani...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi