Indemnizatie hrana gradi an 2007-2008?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Noi am inteles ca vom plati 4,5 ron /zi.
Nu mi se pare deloc mult, mai ales ca fetita mea mananca la gradi, lucru care acasa nu se-ntampla decat cu maaari eforturi.. Cred ca sunt copiii, se-ndeamna unii pe altii...
Am inteles ca mancarea e buna si eu sunt foarte multumita.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Se pare ca noi platim foarte mult, 9 lei pe zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Nu, noi platim cel mai mult: 10 lei pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am aflat si noi la sedinta: va fi 8 RON pe zi, deocamdata, urmand sa se modifice suma daca in timp se dovedeste a fi insuficienta.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

in septembrie am platit 5/zi, se pare ca in octombrie va fi inca la fel, dupa aia mai vedem

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

s-a hotarat la sedinta sa platim 9 RON pe zi (gradi de stat). Pana acum plateam 7 RON.
Mie una mi se pare putin ce scrieti voi, 4-5 RON, pai numai un iaurt cu fructe sau o banana costa cate 1 ron (adica desertul..)

Noi vom plati cam la jumatatea lunii octombrie pentru cele 10 zile din septembrie si pentru tot octombrie in avans... adica in total pentru 33 zile. Daca copilul lipseste in octombrie (Cristi sta de 1 saptamana acasa), suma se va scadea la plata pe luna noiembrie.

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

La noi e 7 RON pe zi gradinita.

Dana si Alexandru(28.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIANA2003 spune:

SALUT!Cred ca cineva nu stie ceva aicila cei 6-8ron platiti de noi pe zi se mai adauga de la stat inca atat...deci ai nostri copii se hranesc la 2 mese de 15 ron(cu acesti bani poti manca la restaurant 2 fele de paine cu gem+un pic de supa si felul doi)...interesati-va la gradinita...numai ca aici e mana unor oameni buni,care profita de situatia noastra si isi umplu ei buzunarele de bani(cel care aduce mancarica la gradinita in loc de 14ron/kg de sunculita il aduce in gardinita la 40-60 ron kg(profit de 400-500%...aceasta diferenta enorma se imparte intre:directoare(cea mai mare parte),cel care a aranjat licitatia(ca nu castiga oricine) si cel care aprovizioneaza are cea mai mica parte...eu stiu de un an chestia asta si nu stiu unde trebuie sa ma adresez(prea multa mafie in jurul unor mici copii nevinovati...credeti-ma,vin multi bani de la stat(interesati-va)...multa sanatate puiutilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Ingridnen,o fi putin 4,5 ron da' stiu sigur ca e in regula cu mancarica. Am observat ca au un meniu echilibrat (carnita, fructe, lactate). E afisat zilnic jos.
Aaa...si ma bucur ca nu primesc iaurturi cu fructe (asa a invatat fata mea sa manance iaurt natural care e mult mai sanatos).

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput