Indemnizatie hrana gradi an 2007-2008?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Inseamna ca pe mine ar trebui sa ma apuce rasul sau plansul pentru ca e doar 5,5 RON/zi masa? (dimineata si la pranz)

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora eu zic ca e suficient 5.5 RON ,dupa cum vezi depinde si de gradi,cred ca atat vom da si noi,nu am intrebat inca,eu in anii trecuti am fost cat de cat multumita,oricum al meu abia manca 2 feluri la pranz,sunt sigura ca de fiecare data mai si ramanea!

Gaby cum adica sa le dea gradi la aia care mansardeaza,o masa??Nu mi se pare normal sa-i plateasca din banii parintilor,hai sa zic,mai pun parintii sa ia un TV in clasa,un CD player,dar ca sa dai pt mansardare gradi....nu mi se pare corect.

Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Noi plateam la cresa 4 ron pe zi, si era meniul mult mai variat decit cel de la gradi, unde platim 7 ron pe zi.

Off topic: Gaby, unde ai vazut tu un inceput de mansarda? Cit m-am chiorit ieri, n-am vazut zare de santier pe acoperis.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

sunt pe vine:))incep in curand, ieri au carat toata ziua ,,,,pai asa s-au inteles, ca sa-i coste mai putin, ca trebuiau sa plateasca masa, si cred ca ieseau la mai mult. Asa le dau ei ce si cat vor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi platim 6 lei/zi si e mancare foarte buna, un meniu foarte bine echilibrat, sanatos(nu carne de porc si desert bomboane cum am auzit prin alte parti)

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenz spune:

Buna dimineata!
Noi am platit in septembrie 5 lei/zi si am fost anuntati ca de luna viitoare vom plati 6 lei/zi.

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu inca nu stiu, in septembrie inca nu am platit dar in august am platit tot 5ron/zi

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mie nu mi-au cerut inca bani.E o omisiune sau se practica platitul la sfirsit?Presupuninid ca se plateste anticipat si din motive inerente nu merge o saptamina,se restituie banii , ramin in contul lunii urmatoare sau sint la capitolul pierderi,ca ei oricum fac mincarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

90 lei pentru septembrie (incepand cu data de 17).

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Astazi am platit si eu 700.000 lei . Sunt "colega" cu Balbina si Gaby . Intr-adevar, era un tir in curte si descarca materiale de constructii.

Eforie-august

Mergi la inceput