duphaston in timpul sarcinii
Buna fetelor!
Ieri am fost la doctor si mi-a confirmat ca sunt insarcinata in 4 saptamani. Mi-a prescris duphaston, nospa si acid folic. Nu stiu ce sa zic de duphaston-ul asta... mi-e cam frica sa nu ma dereglez de tot, sa ma fac cat o balena. Voua vi s-a recomandat acest medicament in sarcina? Ati avut reactii negative?
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Oana duphaston se ia ptr ca sarcina sa s eprinda mai bine si sa se elimine pe cat posibil riscul de avort spontan.Eu am luat pana in saptamana 14 si nu am avut nimic.Vezi ca daca il iei oral da ameteli si greturi,vaginal nu sunt probleme.
Sarcina usoara
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
OanaE spune:
Multumesc anca pt. raspuns. Cand am fost insarcinata prima oara cu fetita mea, acelasi doctor (Nayel) mi-a dat utrogestan tot pt. fixarea sarcinii.
Acum am inceput sa iau duphaston pe cale orala. Deocamdata nu am niciun simptom. Sper sa fie bine.
pussi spune:
Oana poti sa ieei linistita, eu si acum iau .. desi e sarcina mare1 N-am avut deloc efecte adverse.. de ingrasat.. am pus 10 kg. pana acum si e gemelara! Sarcina usaoara si BB sanatos!
PUSSI
27+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
OanaE spune:
Multumesc pussi. Iti doresc o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara. Mai ai si alti copii? Sau e prima sarcina? Dar ai rude in familie cu gemeni?
Nicoleta spune:
Si eu iau Duphaston, ma gandeam eu ca de la el sunt starile de ameteala si moleseala, poate si arsurile... uf, mai am de luat inca 19 zile, apoi gata. Sunt insarcinata in 9 saptamani.
Nicoleta
g24hit spune:
poti lua linistita Duphaston. si eu iau 3 tb/zi de la 17 sapt si cred ca pana la sfarsit . eu nu am avut nici o reactie adversa. ca si kg eu nu am pus nimic de la medicament-pana acum am 7 sau 8 kg puse. sarcina usoara!
ENI 30+
IULIA
irinik spune:
eu iau duphaston de la 9 saptamani iar acum avem 21 cred ca o sa iau in continuare.
in afara faptului ca m am mai ingrasat nu am avut nimic chiar m am simtit bine
RalucasS spune:
Eu de la 6 sapt pana la 20 sapt am luat duphaston...asa ca daca medicul ti-a recomandat sa il iei ai face bine sa il iei, iar daca nu ai incredere in medicul tau, schimba-l, e foarte important sa ai incredere in medicul tau si sa te simti in siguranta cu el
24+
Lucas
dave spune:
buna,si eu iau douphaston cu 3 luni inainte sa raman insarcinata.acum avem 28 sapt si totul e ok.nu m-am ingrasat decat 8,10 kg.Nu iti fie frica.Mult noroc