Gravidute&mamici de Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by catal_ina

Merci Simonicutza!O iei de nora?:)

cata

daca va vrea da, doar ca baietelul meu inca nu s-a nascut... si s-ar putea sa nu-i placa un sot mai mic decat ea...vom vedea....

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Gina ....imi pare rau de ce ti s-a intamplat

Simonicutza sa stii ca la barbatul meu in familie e aproape o traditie ca barbatul sa fie mai mic cu un an sau 2 decat femeia.... doar eu si sotul facem exceptie

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Gina..imi pare tare rau...

cata

Mergi la inceput

Am o unghie incarnata la picior si doareeeee
Am gasit pe net cateva remedii, am vazut ca majoritatea celor care au fost la doctor au rezolvat problema doar pt scurt timp .
daca stiti vreun remediu fara chirurgie va rog sa imi spuneti.
Maine o sa pun in practica tot ce am gasit pe net

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Mamici..am uitat sa va zic..am o carte de retete pt bebe in format fisier text..foarte fain structurat pe virste(luni)...daca-l vreti lasati-mi mailul si-l trimit cui doreste. Mie mi-a fost de folos, am gatit multe chestii de acolo si i-au placut.

cata

Mergi la inceput

chiar te rog sa imi trimiti si mie ...sa am de unde sa ii fac papica la bebitz mai incolo.Adresa : ancutzamihai@yahoo.com

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Am dormit azi pana la ora 1 ... m-am speriat cand am vazut cat e ceasul ...Deci la noapte e clar ca bat pas de defilare .
Dar ma simt atat de odihnita .

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bebe spune:

Vad ca nu sunt in listutza voastra!E drept ca nu prea reusesc sa postez mesaje, dar lucrez foarte mult(sper ca in ziua cea mare sa am timp sa trec pe acasa sa-mi iau bagajul, ca sigur voi pleca de la birou direct la maternitate) si nu prea am timp sa scriu. Dar de citit citesc toate mesajele voastre.

Mergi la inceput

eu zic sa mai pui odata datele ... cate luni ai de crezi ca vei pleca direct de la lucru la maternitate???

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii

venim si noi cu vesti bune....nu facem injectiile de maturare a plamanilor ca uterul e foarte relaxat, lichid suficient si fetele grase:
Elena .. 1.157 gr.
Ana ... 1.052 gr.
colul lung si inchid ... de 4.5 cm

Am poze cu ele, va pun maine.. suntem frumoase foc, Ana era cu degerul in gurita ... Elena intr-o pozitie ciudata! Si Ana s-a intors .. din 69 transversal cum stateau luni seara acum erau la sueta, cu capurile unul langa altul in partea dreapta, tot transversal! Trebuie sa luam Materna si fier 1/zi ... utrogestan.. fara daca ma simt bine, continui cu restul inclusiv Gynipralul.. Pt. Arsuri mi-a dat ceva mai tare.. va spun maine si .. program de pat in continuare! De asta depinde tot!

Si cum eram asa voiosi ... ne-am oprit direct la Miniblu si am cumparat sterilizator cu aburi, sticle si tetine de la Avent, termometru cu cap mobil... forfecuta, pampersuri New born 1, sservetele umede, cosmetice BB de la Mustela, campuri sterile, tampoane san, termometru baie, bandaj special pt. cezariana, ser fiziologic!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput