Gravidute&mamici de Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Ank83 spune:
sa stii ca si eu am intrat putin in panica cand am vazut nasterile alea de pe link-urile postate de tine la nov-dec.
Ce va fi, va fi
Ank 35+
Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!
catal_ina spune:
Pai mamici, ce sa zic? E bine s-o ai (pompa)in caz de urgenta si e si mai bine daca nu ajungi s-o folosesti :)
cata
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Ai discutat cu doctorul tau de asta pana acum?? El ce parere are de cezariana?Cica sunt cam stransi cu usa de Catu(dir spitalului) sa nu mai faca cezariene decat la urgente.Eventual daca baga el de la el cum ca ai avea ceva.
Eu nu vreau cicatrice ...poate devin dupa
Ank 35+
Raul
exact acelasi lucru ca si tine mi-a zis si el!! daca sunt hotarata de cezariana, se gasesc motive... dar la cerere nu se mai face!! eu oricum nu sunt hotarata! cum zice el si cum o vrea bunul Dzeu sa fie!!
eu am bag la un film!!
pupici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"
Ank83 spune:
Asa e catalina.Sa speram ca avem norocul sa dam peste o asistenta ca a ta.Cumnatei mele asistenta i-a aratat ca a te mulge inseamna sa te tragi doar de sfarc ... daca gasim si noi una asa
Ank 35+
Raul
Ank83 spune:
ma duc si eu sa scot niste haine din masina de spalat si ma intind ca ma cam doare .
Pupici
Ank 35+
Raul
catal_ina spune:
pussi uite aici termometrul de care ziceam:
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602068813737/
cata
pussi spune:
cata mersi! nu stiu cand voi ajunge sa fac si eu restul de cumparaturi!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Gina73 spune:
Buna fetelor...se pare ca nu a fost sa fie....Ieri am pierdut sarcina....acum chiar ca s-a dus....asa ca stergeti-ma din listuta....va pup pe toatele si mai vorbim cand imi revin ...acum sunt tare amarata....
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Gina73
Buna fetelor...se pare ca nu a fost sa fie....Ieri am pierdut sarcina....acum chiar ca s-a dus....asa ca stergeti-ma din listuta....va pup pe toatele si mai vorbim cand imi revin ...acum sunt tare amarata....
Imi pare rau Gina sper sa-ti revii cat mai repede !!! multi
Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
pussi spune:
gina imi pare rau! a nu renunti!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!