Ati bagat florile in casa?

Ati bagat florile in casa? | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Noaptea e cam frig.Oare ar trebui sa bag florile in casa?Pina la ce temperatura pot sa le mai tin in balcon?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

si eu ma intrebam asta zilele trecute .

ma gandeam sa le mai tin pana scad temperaturile la 5-6 grade noaptea; mi-e mila de ele pt ca imediat ce le bag in casa se pleostesc. pe de alta parte nici in frig nu le e prea bine..

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mie mi-e mila sa le bag in casa. E asa soare si frumos in timpul zilei!Chiar daca e frig noaptea, le mai las acolo. Oricum afara nu mai am decat muscate si un leandru roz ticsit de flori si boboci. Sper sa fie rezistente.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Ar mai putea sta putin in balcon.

Si eu am umblat azi la ele. Am adaugat pamant si le-am mai aranjat. Ale mele stau toata iarna in balcon pt ca am pus un calorifer special pt ele. Din pacat nu prea am loc in casa,sunt foarte multe.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Nu le-am bagat in casa deocamdata.E super afara!Si prefer sa le fie un pic frig noaptea decat sa se ofileasca sau sa ingalbeneasca aici.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu am bagat in casa doar florile care iubesc f.mult caldura, adica minirosa si guzmania. si vad ca le merge tare bine. pe celalalte inca nu ma grabesc sa le bag din lipsa de spatiu. si sper sa fie o toamna cat mai calduroasa.

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Eu cred ca le mai las o perioada in balcon ca nu este asa de rece inca si nici spatiu nu prea am pt ele.

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Da, demult. Nu ma risc cu vremea asta. In sud e mai cald dar in nord a venit cam demult toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

intreb si aici, poate stie cineva sa-mi raspunda.
din pacate nu mai gasesc subiectul cu gradinaresele de apartament, asa ca pun intrebarea aici. are cineva petunii in ghiveci? eu am primit in primavara una si nu stiu ce sa fac cu ea la iarna, o pot pastra sau e doar de sezon? mi-ar pare rau sa o pierd pt.ca este asa de frumoasa.

Mari 22+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si noi avem petunii in jardiniere. Petuniile nu rezista peste iarna Eu le las in balcon si au flori cam pana la sfarsitul lui octombrie apoi se usuca cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chad spune:

Petuniile sunt flori anuale, nu rezista de la un an la altul. Am avut petunii ani la rand. Trebuie sa le culegi semintele si sa le pui in pamant in ghiveci prin februarie pentru a avea altele la fel. Eu am facut asta vreo doi ani dupa care am renuntat si mi-am cumparat gata crescute - apar alte culori de la an la an, ca nu nu mai spun de cele batute.

Mergi la inceput