informati-ma; cancer la 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Da, Andra, eu cred ca il hidrateaza intravenos. Asa s-a intamplat cu colegii de salon. Le faceau citostatice prin perfuzare si mergeau f des la baie. Durau ore intregi pana se epuizau subsantzele din pungile de la perfuzii.
As pune cu draga inima poze, dar sunt in ale netului, desi intru pe site-ul asta de cand eram insarcinata...Si cu ajutorul catorva fete de aici mi-am ales ginecologul si spitalul unde am nascut. Si a fost o alegere f buna. Dar poze...tot nu stiu sa pun...nici PM-ul nu mi-e activat. Asa ca...lasa, vorbim numai
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hm! Perfuzia cu citostatic intr-adevar poate sa dureze 1/2h si pana la 24h .
Emma avea 1 citostatic in seringa , 1 se termina in 2h , iar al 3-lea se termina in 4h ... dar pe tot parcursul zilei (24h) mergea hidratarea.
Daca avea 3 zile de citostatic , atunci statea legata continuu 4x24h , asta in cazul in care nu se spargea vena , iesea acul sau se umfla mana.

Uitasem , cat primeste citostaticsa stea cu ochii la varful acului (acolo unde banuieste ca se termina acul in vena) ca daca vena plezneste ... e groaznic ... arde mana ...
Dar daca e pe faza opreste imediat perfuzia si cere sa ii schimbe flexula.

Antivomitivul se cheama Zofran ... am intrebat-o aseara pe Emma dar uitase - nu mi-a venit sa cred. Of , cat ma bucur ca a uitat si ca uita clipele alea de chin.

Cum a trecut Bogdan de prima zi?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, prima zi de citostatice nu a venit inca. Ii voi spune toate, mai ales sa aiba grija la branula. Hemogramele ies bine si , de aceea, il lasa pe week-end sa plece din spital. Face raze 5 zile/saptamana. Deocamdata se simte bine...Sa vedem ce va urma. Mai are vreo 5 saptamani de stat in spital, apoi pauza 3 saptamani.

Catalina

Mergi la inceput

Uite, Aida, i-au scazut leucocitele la 3400...Si dr a spus ca trebuia sa aiba macar 4000...:(

Mergi la inceput

Mi-am amintit de ceaiul de la FLP. Oricum, medicul i-a dat Prednison.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AmethystRain

Mi-am amintit de ceaiul de la FLP. Oricum, medicul i-a dat Prednison.

Predninson = FARA SARE . Sa fie matur si sa inteleaga ca sarea dauneaza ... of Doamne cate probleme am vazut din cauza ca au mancat sare ... ca la nu se intampla nimic ... a mancat azi , maine ... pana nu a mai putut sa mearga. Deci FARA SARE

Leucocite 3.400 e ... Emma cand avea atat parca il apucasem pe D-zeu de picior. Sub 1.500 incep problemele.

Produse FLP ? Sunt de acord daca vrei sa arunci banii.
Da sunt anumite produse care merita , dar administrate cand trebuie.
Acum inca nu este nevoie si sa dai non stop am observat ca isi pierd efectul.
Eu am testat produsele pe pielea fiicei mele. Dar sa nu crezi ca vindeca cancerul pt ca nu il vindeca ... nu s-ar mai face chimio niciunde in lume.

Trebuie sa fug , revin intr-o ora , poate imi mai aduc aminte de ceva.

si sa auzim de bine!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, ai idee cat ma ajutzi?
Am pus mana pe telefon si i-am citit mamei lui mesajul de la tine, sa ii fie totul clar cu sarea.
Te pup.

Mergi la inceput

Si eu va si sa auzim de bine!

Daca pe unul singur ajut din experienta mea dureroasa , inseamna ca nu am tras degeaba.

Multi si astept vesti in continuare.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, saptamana asta ii vor schimba lui Bogdan "punctele" de radiere, probabil exclusiv pe coloana. Leucocitele s-au inmultzit:)
Cam aste-a vestile, mama lui va sta de vorba cu medicii saptamana viitoare.
Te imbratzisez.
Catalina

PS: Super faina motanica de la Miniblu, cu care e pozata Emma ta.

Mergi la inceput

Catalina , cat mai are Bogdan pana termina razele?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput