Are cineva recomandari pentru gradinite?

Are cineva recomandari pentru gradinite? | Autor: Mamicutza

Link direct la acest mesaj

Cine imi poate recomanda o gradinita in sectorul 5 sau 6? Stam in zona Sebastian - 13 Septembrie.Despre Posta Puisor stie cineva ceva?. As vrea sa-l dau si eu pe puiul meu de 3 ani la o gradinita si nu ma incurajeaza deloc faptul ca s-ar putea sa fie 25 in grupa. Trimiteti-mi ce stisti si despre gradinite de stat si despre cele particulare.
Multumesc mult, mult, mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Si eu stau tot pe acolo... am auzit de cea de la Puisor ca ar fi buna, am multi vecini care au copiii acolo, dar se intra cam greu din ce am auzit
Sint vreo doua particulare in zona parcului Sebastian, nu foarte scumpe, dar la bloc, astfel ca ies cu copiii in parc, ceea ce mie nu mi-a convenit... ar mai fi Alexkids, pe la Petre Ispirescu, dar nu m-a incintat nici aia.. singura cu conditii bune e Happy Kids pe Drumul Sarii, dar s-a cam scumpit (210 euro/program lung)..
daca mai descoperi ceva, spune-ne si noua.
Succes, Jackie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsa_ro spune:

M-ar interesa si pe mine adresa exacta a gradinitei de la Puisor si mai multe detalii despre ea....e particulara sau de stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Este de stat, dar nu stiu adresa... am auzit ca e in spatele Postei, probabil pe vreo straduta din zona... daca stai pe aproape poti sa mergi sa intrebi.. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaido spune:

Pentru reclama accesati:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12220

Mergi la inceput