Neadaptarea in prima zi, HELP!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Sa va povestesc. Luni, la gradi, prima zi. Verisoara mea cu baiatul ei si eu cu al meu. Cand am ajuns noi la gradi verisoara mea era in clasa, cu baiatul ei. Statea in spatele lui si ii vorbea...Desi baiatul meu era in prima zi de gradi, eu nu eram (fireste, verisoara e la primul copil). Il pup, zic "Pa" si plec. Dupa o jumatate de ora iese verisoara, cu copil cu tot. Imi zice ca nu a vrut copilul sa stea si ea l-a luat. "Dar sa stii ca si al tau a plans rau de tot. Vai, saracul, cat a plans...Acum s-a linistit, si-a luat ghiozdanul in brate si sta suparat intr-un colt." Acum, nu sunt eu la prima zi de gradi, dar tot nu e de ici - de colo sa auzi asa ceva despre copilul tau...Stau fiarta in curtea gradinitei si, la ora stabilita ma duc sa iau copilul. Copilul, bine dispus, nu se grabeste sa plece, il intreb daca i-a placut, zice ca da...

A doua zi verisoara nu vine, dar a treia zi e in usa cu baiatul. Presupun ca nu i-au mai dat voie sa stea in clasa. Sotul meu lasa copilul, tot asa, fara probleme. Dar primesc dupa o jumatate de ora telefon de la verisoara, care din nou a plecat cu copilul. "Vai, ce-a mai plans al tau...Un sfert de ora a tot plans "tati, tati". La pranz ma duc sa iau copilul si iar e bine dispus si il intreb ce a facut si imi povesteste ca au facut un cerc si ca l-a pupat un copil....

Si ma gandeam ca si cand am fost la mare mai plangea din cand in cand si in parc mai plange, dar in general se simte bine...

Mergi la inceput