nu pot sa postez mesaje de mica publicitate

nu pot sa postez mesaje de mica publicitate | Autor: ncionescu

Link direct la acest mesaj

mi se spune ca sunt in perioada de proba......de 2 ani?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Postarea de anunturi la Mica Publicitate este posibila dupa ce ai trecut de perioada de moderare (adica ti-au fost aprobate mai mult de 10 mesaje).
Nu are legatura cu data inscrierii pe forumul

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PriscilaBanu spune:

De ce trebuie sa scriu 10 mesaje pt. a putea posta un anunt la mica publicitate. Eu nu am cui trimite mesaje, doresc numai sa scriu un anunt publicitar. Am scris si administratorului si nu am primit nici un raspuns. Sper ca de data aceasta sa pot obtine informatia necesara pt. a putea folosi serviciul de mica publicitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Forumul nu are ca obiect principal de activitate anunturile de Mica publicitate, acesta fiind doar unul din serviciile puse la dispozitia utilizatorilor lui (ca si albumul foto, Blogurile, chatul).
Forumul desprecopii.com este o comunitate creata din dragoste de copii si pentru acestia si familiile lor.
Pentru cei care se inscriu pe acest forum exclusiv pentru a posta anunturi la Mica Publicitate regulamentul este acelasi ca si cel al altor useri: o pot face dupa ce ies din perioada de moderare sau, daca doresc sa isi faca reclama prin intermediul forumului, trebuie sa ia legatura cu administratorii forumului la info@desprecopii.com.

Mergi la inceput

Citind corespondenta de pe acest forum in care se cereau informatii referitoare la posibilitatile de integrare a copiiilor intr-o forma colectiva de educatie prescolara, m-am gandit ca oferta mea le-ar putea veni in ajutor. Eu m-am pensionat in luna mai a.c., sunt vorbitoare de limba germana si sunt doritoare sa iau in ingrijire un nr. mic de copii pt. educatie si invatarea limbii germane, eu avand si studii universitare corespunzatoare. Daca acest lucru nu este posibil pe forum v-as ruga sa-mi spunet iunde as putea posta aceasta oferta.
Astept raspunsul dvs.
Cu multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Opinia mea este urmatoarea:
- pana sa ajungeti sa postati oferta dvs. ar fi util sa postati mesaje pe forumurile specializate. In acest fel probabil se va ajunge la o mult mai buna cunoastere a dvs. de catre o mamica potential doritoare. Ulterior aveti desigur si posibilitatea de a pune anuntul mentionat.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PriscilaBanu

De ce trebuie sa scriu 10 mesaje pt. a putea posta un anunt la mica publicitate. Eu nu am cui trimite mesaje, doresc numai sa scriu un anunt publicitar. Am scris si administratorului si nu am primit nici un raspuns. Sper ca de data aceasta sa pot obtine informatia necesara pt. a putea folosi serviciul de mica publicitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

se va rezolva in curand.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput