Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 2
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Toate ati fost in Vlaicu la 2 metri de mine si n-ati dat nici un semn de viata??
Pai tu te-ai mutat iar in Vlaicu?
Las ca ne vedem in curand la chef de copii mai mari, luna viitoare.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
azi am fost la mamii mai toata ziua...chiar am si scris pe forum ca merg in Vlaicu...la doi pasi de mine ati fost...deci n-ati vrut sa va intalniti si cu mine? 

![]()
alinamoro spune:
Da, ai zis ca mergi in Vlaicu sa-l scoti pe Raul de la gradi, dar n-ai zis ca stai mai mult.

(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Io n-am somn, cafeaua Ioanei cred ca-i de vina.![]()
Totusi merg sa ma pun in pat ca doar vine somnul, am mai "redutit" putin, dar pe LR pot sta pana mine dimineata si tot nu termin.![]()
Ada, am uitat sa-ti zic, sa folosesti sanatoasa masina de spalat vase.
Gabi, de costumul www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9382380&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta ziceam ca l-am pus in cos, dar pantalonii s-au epuizat marimea mea si am ales alti pantaloni tot pe maro. Cred ca ii tot ala despre care ziceai si tu, www.laredoute.fr/vente-pantacourt.aspx?categoryid=23110547&productid=324103537&documentid=346107" target="_blank">uite pantalonii sunt cu manseta. Sacoul nu mi-am mai amintit ca mai pusesem unul in cos(care-i epuizat acum).![]()
No, am plecat la nani, noapte buna! 
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina costumul ala l-am comandat si eu.Nu ma stiam exact cum sunt pantalonii. Sper sa se potrivesca marimile.
Ioana ne-am simtit super binela voi de la mic la mare. Fata mea a mancat de-a rupt. Ma duc sa-i dau de mancare ca trage de mine.
Flavia si Miha asteptam poze... ca ne-ati lasat cu ochii in soare( sau mai bine zis in luna).
Clau mai un pic si ne vedem si cu tine
Nu ne-a picata la niciuna fisa ca s-ar putea sa fi asa aproape de noi, doar esti micalaceanca acum.
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
V-am lasat cu ochi-n luna???
Pai cand am ajuns l-am bagat pe Bogdi la dus ca miroseaaaaaaaa de-ti muta nasul, apoi ne-am fatait pe aici, i-am facut laptic, l-a baut si apoi l-am culca, asa ca nu am mai reusit sa intru.
Acum incarc niste poze si apoi mancam si mergem la dr de familie.
Ne-am simtit bine, ca de obicei cand ne intalnim. Am mancat muuuuuult ca aseara nici nu am mai vrut sa vad mancare
. Ioana, ne chemi si la curatenie???
Aici poze de la ziua lui Nicolas.
adablackcat spune:
Ioana, cred ca e cel mai frumos tort ce l-am vazut in viata mea! Super!
Alina, nu vrei sa stii cat stau pe LR si cate am pus in cos...

Azinoapte a vomitat Iulia de mama focului! Prima data la 11, apoi la 12, la 1 si la 5 dimineata. Oare e ceva virus? Sau pur si simplu e de la cacaua cu lapte bauta in catitate prea mare aseara? De dimineata se simtea bine si am dus-o totusi la gradi. Dragos nu era ajuns, ne-am uitat dupa el. I-am zis Iuliei ca Dragos o sa aiba grija de ea, daca tot se cunosc.![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Buna dimineata!
Ada, mai vezi tu cu LR, nu te mai poti lasa.![]()
Dragos merge pe la 8,30-8,45 la gradi ca mai noi i lene si la Calin sa se trezeasca mai dimineata.![]()
Flavia, ti-am trimis PM cu link-uri de la mica publicitate despre scaune auto...l-ai primit?
Ce fain sunt pozele! 
Gabi, cred ca Adelina a predat stafeta Ioanei ca ea nu prea mai vrea sa manance.![]()
Eu n-am trimis comanda inca, sper sa mai am ceva in cos pana o trimit.![]()
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Uraaa
, mi-a venit coletul de la LR, acum mi l-a adus postasul ca e scrisoare(aveam doar un sutien ca am comandat de proba).
(11.04.2002) poze