Streaptease la scoala?
ca eu nu mai inteleg... erau singuri in scoala?
http://www.youtube.com/watch?v=u8FckbodGSo
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
Grace spune:
quote:
Initial creeata de ardeiash
ca eu nu mai inteleg... erau singuri in scoala?
http://www.youtube.com/watch?v=u8FckbodGSo
s-auzim numai de bine! si
Noooooo...., doar in clasa!
Sint sigura ca fac mult mai mult in afara ei.
marcellinna spune:
Aici a fost un scandal mediatizat,dar nu am urmarit eu presa ca eram ocupata cu altele in perioada aia.
Acum ca ati adus vorba am cautat ceva in legatura cu asta si...sunt fara cuvinte si eu.
O profesoara de matematica,declara ca nu a simtit ca era atinsa si nici nu si-a dat seama ce se intampla la spatele ei.
Na bine,dar in al doilea filmat,ce naiba chiar i-or fi amputat terminatiile nervoase de n-a simtit ca elevii ii pipaiau fundul pe langa chiloti?
M-am uitat doar la primele doua filmuletze ca mi s-a facut lehamite si n-am mai deschis fereastra de jos unde scrie "alte filmuletze scandaloase in scoli".
Eu zau nu pricep...oi fi incuiata dar cum naiba sa accepti asa ceva in scoala.
Sa te miri de mai rau ,daca nici profesoara aia "n-a simtit " ca i se pun manutzele "copiilor " pe partile din dos?
Si ce-i mai rau s-a intamplat curand dupa,tot spre sfarsitul anului scolar au mai fost denuntati elevi. Nu stiu cum se numesc romaneste elevii huligani aici denumiti "bull" ca pe vreamea mea nu prea erau pana la nivelul sa aibe si un "titlu".
Astia din urma au violat in grup o colega de-a lor,au filmat totul cu ajutorul tel mobil,fata cam slaba de inger n-a spus imediat ,fiind si terorizata de amenintarea ca daca sufla o vorba ,filmuletul o sa fie pus pe internet in situri "de profil".
Fata era obligata sa faca sex pe rand cu animalele astea,pana cand bineinteles n-a fost pt baietii aia sa le mearga ulciorul la vale o vesnicie,ca fata i-a denuntat.
Au fost cel putin doua cazuri din astea pana acum.Am ramas oripilata de toate povestile astea.Cred ca i-as castra cu manutza mea pe toti aia...ziceti si voi cum sa-i numesc ca eu ,iar nu stiu sa fiu destul de eleganta.
Acuma stau eu si ma intreb (si iar o sa-mi ridic lumea in cap),unde a fost mintea alora si a parintilor ce i-au aparat vartos draga."Ca doar sunt copii."
hai ca asta-i buna...sunt copii.
O veste ce poate o sa-i alarmeze,de curand s-a adoptat aici o lege prin care minorii ce savarsesc fapte deosebit de grave o sa faca puscarie.Pana acum erau in "arest domiciliar" sau incredintati familiei sau unor structuri de asistenta sociala....ce sa va povestesc.Am inteles de ce nu se inghesuie nimeni sa munceasca in meseria asta in anumite structuri.
sa nu uit sa va dau asta,dar va avertizez,monitorul vostru n-are nimic de-a face cu toata tarasania,nu cumva careva din voi sa dea cu el de pamant.
http://www.publiweb.com/nel_web/professoressa_lecce_sedere.html
anamaria spune:
eu ma intreb unde naiba gresim noi, ca parinti, de ajung copiii sa faca asa ceva! e de-a dreptul scandalos...
sau profesorii, invatatorii?1
sau, mai bine zis, toti laolalta, trebuie ca gresim undeva rau de tot!!!
ce linkuri ati pus voi aici sunt de-a dreptul soft, eu in dimineata asta am vazut tot pe youtube un filmuletz unde in clasa, in timpul orei de curs (se auzea profu') o eleva ii facea sex manual colegului de banca!
copiii/ adolescentii nu mai au nici un fel de rusine in ziua de azi... nu recunosc nici un fel de autoritate!!!
si mie mi-e o frica teribila ca intr-o zi copiii mei vor avea varsta celor din acele filmulete... si poate vor face asemenea prostii, sau si mai rau???
nu stiu ce e de facut...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...