Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Rodica,ei acolo nu servesc masa deloc??sau doar gustarea tre sa le-o dai?
La Evelina nu este nevoie de gustare,ei iau masa si gustarea acolo.
Dar lui Samuel eu tot ii dau o gustarica(caci masa la ei e la 12:30),deci ii pun cam asa(1apple sause,2-3kreker sarat,1granola bar,si ceva stafide).Granola bar-e un fel de ciocolata din fulgi de ovas cu stafide sau peanut buter.
Dar daca si la voi e sistema cu mincarea de acsa,cred ca gasesti la magazin o sumedenie de Snakuri.Eu incerc sa le iau cit mai simple si sanatoase.Ah,da si sticluta cu apa nu lipseste din geanta.
Ni s-a spus sa nu le dam biscuiti dulci,caci contin muuuuult zahar si copiii sunt mai agitati de la zahar.
Eu nu as risca sa dau la scoala pine cu cirnat sau alte alimente care treb pastrate la frigider.
Iaca iar m-am intins la povesti.
Da sa va spun o faza de-alui Sami. Ieri imi descrie cum arata noul lui Frend,adica o fetita pe nume......(am uitat cum ii zice)a spus ca:
este mai mare decit mine,are parul brown,si multe,multe alune pe fata.Asa de care ai si tu una(am si eu o alunitza sub ochi)
Deci,i-am lamurit ca nu sunt alune ci alunitze.Si in cazul fetei se numesc Pistrui.
Nu stiu de unde le tine minte pe toate,ca eu am uitat si de alunitza pe care o am,da-poi sa stiu cite le au altii........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hihi, alune pe fatza, pistruii, super cool! Scot copiii astia niste perle de ramii masca.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare si de la noi!
Nati mai ai putere ? sau tu vrei sa nu cistigam pariul si nasti prin octombrie
Lilia multa sanatate Ameliei ,sa se faca bine si sa nu mai treaca boala pe la ea.
Rodica ei vezi ce fetita bravo ai .Va doresc adaptare usoara .Ca gustare ma gindesc ar merge sa feliezi un mar si niste struguri ?ce mai face mezina ?
Alina ce haios e Sami, are spirit bun de observatie daca a tinut minte si detaliile.
Cornelia felicitari(sorry de intirziere) cu dubla aniversare,la cit mai multe.
Marianca am vazut pozele noi ,mi-a placut mult leaganele nici nu mai trebuie sa mergi in parc ca ai tot acasa .Si domnisoara e faina pe tractoras si cu masina.
Diana lasa ca Lenuta o sa-si gaseasca de lucru si-n casa

Poze pun cind le descarc de pe camera.Fiica-mea s-a jucat bine cu ceilalti copii doar ca alerga dupa un caine sa-l traga de coada si eu dupa ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna si de la noi!

Suntem bine, deocamdata nu avem infectie urinara, dar luam antibiotic zilnic pentru profilaxie.

Vladut face o groaza de pozne, strica farfurii intr-o veselie, scoate tot ce prinde de prin dulapuri, rufele de pe uscator, il hraneste pe Yasha cu tot ce are el in mana, paine, covrigei, mar, piersica, orice. Si Yasha, ca orice caine normal, nu asteapta de 2 ori si-i ia din mana tot ce-i da, iar Vladut asteapta ca Yasha sa i le dea inapoi, numai ca se inseala, asa ca trebuie sa-i dau eu repede ceva de rontait in mana, ca altfel se supara Afara baga pamant in gura, pietricele, asa ca am hotarat sa nu-i mai sterilizez biberoanele. De mancat, deja ii dau sa manance ce mancam si noi, doar ca fac mancarea fara sare si nu-i dau mezeluri. Am baiat mare!

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Cristina,ce bine ca ati scapat de infectie,sa dee Dumnezeu sa nu mai faca acea infectie,si sa treaca Vladic cu bne peste aceasta boala(malformatie).Imi si inchipui ce haios este cind il hraneste pe Yasha.Deci zici ca mincati ca oamenii cei mari,bravo lui Vladic
Alina,vom astepta cu rabdare pozele,dar nu se teme Deanna de ciini,ca ii tot fugareste???
Nati,stiam eu ca ceaiul de urzici are ceva contra-indicatii,dar nu stiu exact care(pare se ca ingroasa singele??)Imi pare rau ca ai avut asa experiente,uuff.

Mergi la inceput

Neata!
A trecut si ziua de 19 septembrie, si noi tot acasa sintem.

Alina, rezist, nu am incotro, dar nu cred ca mai am mult. Tare vreau sa scap chiar saptamina asta..

Cristina, bravo ca sinteti sanatosi! Ce frumos povestesti despre jocurile lui Vladic si Yasha. Aveti un ciine f. inteligent si rabdator, asa se pare.
Te-ai suparat pe mine? Am ramas de ieri cu impresia asta...

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata!
Nati????
Ei si sa vedeti ca degeaba am laudat copchilu, eri so intors la vechile obiceiuri.Drep o zis Alina ca isi gaseste ea si in casa ce sa faca.Deci: o varsat cafeaua lu taticu pe dinsu, so invatat a sari pe pat si so pocnit cu gura de marginea patului, o varsat borsu lu tatsu pe jumatate, ca tatsu era esit nu stiu unde.Si astea cu toate ca o doare cai ese o masea.Noaptea mo capiat din ora in ora cu plinsul.
Rodica cemi pare de bine ca e fata mare Paula si ca na plins, bravo.
Si bravo si lui Vlad ca se acomodeaza repede cu schimbarea.
Alincic Evelina mai plinge?
Lilia nu zici numic de Amelus?
Alina(Davina) pai ia sami spui tu mie pentru ce sunt cinii?...Raspuns gresit!Sai traga copii de coada, eu deacum stiu ceo sa pateasca Riki al nostru.
Cristina ce frumusel ii Vladic, si ce bine se impaca cu Yasa, bravo amindoi, si bine ca nu are infectie.
Am vorbit eri cu Tanea din Kiev, cica la lucru si acasa,la lucru si acasa, inafara de ceea ca so invatat a gati(numai nu bors), nimic nou.Cica vine prin octombrie acasa pe vreo 3-4zile.Poate ne adunam deo intilnire.
Va zic o zi buna si Nati vezi azi ce faci, poate incepem pariurile de la inceput .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Iaca cit am scris eu o aparut si Nati.Deci Nati daca vreai sa nasti eu vam mai zis reteta, ciocolata, alune si sprote, si cu sotiunea noaptea nu dormiti, da catativa de lucru.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroti_5

Iaca cit am scris eu o aparut si Nati.Deci Nati daca vreai sa nasti eu vam mai zis reteta, ciocolata, alune si sprote, si cu sotiunea noaptea nu dormiti, da catativa de lucru.

Hihihi, i-am zis sotului, iar el o face pe niznaiul, cica sa ne apucam sa facem curatenie noaptea?
Alunele si sprotele nu-mi plac, dar ciocolata ar merge. Mai ales daca trebuie pentru asa un scop nobil, e musai sa maninc.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
Merci de urari ptr Amelia
Din pacate inca nu s-a observat o ameliorare prea mare, tuseste destul de rau si periodic mai face febra. Deja o iau razna, e al treilea antibiotic. In plus nu mananca aproape nimic.
Sta cu tati acasa, sunt mandra de tati ca face fata cu bine acestei saptamani.

Cristina, ma bucur ca Vlad nu are infectie, tinem pumnii in continuare sa fie bine. Am vazut si eu pozele, ai un baiatel tare frumusel. M-a amuzat si pe mine cum povesteai despre prietenia lui cu Yasha.
Tie a inceput sa ti se vada burtica?

Diana, hai ca fata ta e tare, sigur nu a discutat cu Deanna pe mess sa ia niste lectii?

Alincic, Samuel a pus ochii pe fetita aia? ii place? Vezi ca la ei e important sa tina minte mama si tata numele prietenilor. Am inteles ca ei considera asta ca dovada de iubire fata de copil ca te interesezi si stii numele prietenilor.

Rodica, ma bucur ca Paulei i-a placut la colegio.
Referitor la mancare, am vorbit cu cineva din Canada si spunea ca acolo se urmareste atent ce aduc copiii mancare de acasa. Daca copilul vine doua zile cu salam, snack-uri sau alte chestii, parintii sunt chemari la covor. Se aproba salatele, mancarica sanatoasa si buna. Asta ptr ca in scoala aia se lupta ptr alimentatia sanatoasa.

Alina, mie mi se par interesante sarbatorile tematice din SUA. Asteptam pozele cu nerabdare.

Sa aveti o zi frumoasa

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput