Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ku ku! Sint aici, inca n-am nascut.
Cornelia, ai vazut ca am aplicat metoda ta, doar ca nu o sa anunt chiar la citeva ore, ci o data pe zi.
Cum de ai gasit asa greu flori de tei in farmacie? F. ciudat, aici se gasesc peste tot, si la plicuri, si simple in pungi de hirtie.

Alincic, hihi, ce haioasa e Evelina, stie deja cu ce se trateaza mucii.
Mi-ai facut pofta de cafea. Eu nu sint mare amatoare, dar in sarcina asta recunosc ca am baut destul de des. Bine, nu depaseam o cana pe zi, dar am baut aproape zilnic.

Rodica, si eu astept impresiile voastre despre colegio.

Cristina, hai mai intra pe aici, povesteste-ne despre Vladic.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Privet.
Vad ca fetitele inca stau acasa.
Da Alincic, situatia slojnaia, da nu cred co sa tina mult.
Lilia ce face Amelia, ceva semne de insanatosire?
Cristina chiar unde esti?
Alina(Davina) da tu de ce nu ai aparut eri?
Rodica tu ce astepti? sa te tragem de limba?Cum acolo la colegio?
alaltaieri am vorbit cu Mamanati, cica ii mare domnisoara si numai cucuie are ca merge si cade, din neatentie, si cica nu sta locului o clipa.
Noi nu am facut eri nici o nebunie, am fost cumintele, da azi ploua si nu ese afara si ii jale, si ea sa trezit de la jumate la 7 sa se duca afara.
Nati cred ca tre sa pui semnatura cu lista si sa incepi a face cu rosu cele care au pierdut.
Gata ma duc sa lucrez.
O zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Diana, da, fetele stau acasa inca, asa se pare.
Mamanati s-a intors deja din Ro? Poate mai intra pe aici, sa ne delecteze cu pozele minunii ei.
Si aici e vreme posomirita, sta sa ploua. Imi inchipui ce nefericit e un copil obisnuit cu plimbari sa nu poate iesi afara din cauza vremii.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Diana, da, fetele stau acasa inca, asa se pare.
Mamanati s-a intors deja din Ro? Poate mai intra pe aici, sa ne delecteze cu pozele minunii ei.
Si aici e vreme posomirita, sta sa ploua. Imi inchipui ce nefericit e un copil obisnuit cu plimbari sa nu poate iesi afara din cauza vremii.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Ea e foarte ocupata, sau mutat la ei in apartament, si da sau intors de la bucuresti.
Zici obisnuita cu plimbarile? A mea numai afara si sta, numai la somn intra in casa, iti dai seama ce tragedie.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna ziua dragelor
Astazi suntem mai harnici un pic si avem afara niste lucratori tare veseli,fac galagie cu masinile,dar si mai cinta pe linga toate.
(au curatit trotuarele de iarba,si acuma o aspireaza cu un fel de suflator,,si inca si ei cintaaaaa) harnica lume
La noi dimineata deja e racoare,asa ca am deschis si eu in sfirsit ferestrele.
(desi nu e Craciun,e un geam)

O zi cit mai buna la toti si sanatate multa la bolnaviori

Mergi la inceput

Nati,astazi sunt mai exemplara,am inceput ziua cu un ceai de urzici,si am pus o ceasca cu menta(pt mai tirziu).
Poate iti fac pofta de un ceai in loc de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna!
Ce noroc pe capul meu.. azi a aparut netul la ora rezonabila,ca de obicei pe la 7 seara cind fac mincare si apoi aceleasi lucruri, mincat, splat fetele, culcat fetele, spalat vesela, o nebunie, asa ca doar ce mai apuc sa citesc...
Asa,
multumesc din suflet la toate fetele care v-ati gindit la noi! Se pare ca ne-a fost de ajutor si a trecut cu bine si 1 zi si deja a 2! Nu va zic, ca in 1a zi, de emotii, am spalat, maturat, facut luna tot ce se putea si stateam cu ochii pe tel sa nu sune. Nu a plins deloc, imi povestea foarta mirata ca au fost multi copii care plingeau si doamna Adela ii linistea. Educatoarea mi-a spus ca e cooperanta si imita tot ce i se spune. Astea sint noutatile noastre
Lili, cum se simte Amelus? E mai bine? Va doresc din tot sufletul sa se insatoseasca cit mai repede si sa fie sanatoasa si voioasa de ziua ei, ca nu a mai ramas mult!
Stiu ca intrebai dincolo de hainele pt gradi, sa stii ca si aici ii aduc in haine cit mai simple, asa si s-a spus, sa le fie cit mai comod, pantaloni cu elastic (ca ei trebuie sa mearga singuri la wc), incaltaminte fara sireturi (sa se incalte/descalte singuri). Acum, eu o duc cu ce haine are ea, mai bune mai rele, cum se nimereste.
Alincic, e simpatica tare Evelina ta! Si la noi e o galagie infernala, zilnic de la 8 la 18, repara toata strada, scot pavajul, o nebunie. Si o sa tina pina pe 30 noiembrie. Innebunesc!
Cornelia, tu ma intrebasei ceva timp in urma daca a plecat mama soacra. Ea a plecat demult deja, pe 11 iulie.
Si eu ma mir cum de nu se gaseste flori de tei...
Diana, mai sa nu te cred ca a trecut o zi fara nazbitii! Mersi pt noutati despre Nati!
Cristina, chiar asa, ce mai faci? cum te simti? ce face flacaul?
Nati,
Alinka, ce mai faci? cum te descurci cu frumusetea mica? ce mai face Alex?
Alina Davina, ce mai faceti?

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04) & DELIA PATRICIA (25.06.07)

Mergi la inceput

Hei,Rodica,(sper ca mai ai net acuma)multumim de vestile bune despre Paula.Bravo ei,s-o tina tot asa si mai departe.
Si aici se cer haine cit mai simple(cum ai enumerat tu mai sus),si la Samuel la prescolara la fel.Eu ii dau haine(Evelinei),gindindu-ma cum m-as simti eu in ele stind o zi intreaga in incapere ,si afara la joaca.Plus ca ei dorm imbracati si culcati pe saltele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Alincic, am mai citit ca la voi acolo se doarme pe saltea
la noi nu se pune problema, ca are program de la 9 la 13 saptamina asta, ca e de acomodare si de la 9 la 14 in mod normal. Adica prinzul si somnul - acasa.
apropo, Nati, mersi mult pt sugestiile ref la gustarica. I-am 4 biscuiti (2 sarati, 2 digestivi) si un iaurt mic de baut, nu cred ca e nevoie de mai mult. Mi-a spus ca altii aveau sandvisuri si cirnatz, da' ca ea nu poate sa manince la colegio cirnatz

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04) & DELIA PATRICIA (25.06.07)

Mergi la inceput

Rodica, ce bine ca i-a placut Paulei, ai vazut ca s-a descurcat? Bravo, se vede ca e fetita mare.
Si lui Vlad ii place la gradinita, e deja a treia zi la noi. Seara, cind il iau, imi povesteste tot ce a facut in timpul zilei.

Alincic, ceai de menta mai merge, dar cel de urzici nu nu, in nici un caz! Am patit-o in prima sarcina, cind pe la 35 de sapt. am baut un ceai de urzici intr-o seara. Mama, ce rau mi-a fost in noaptea respectiva, am avut o criza de dureri la rinichi, de am crezut ca mor. De aici am tras concluzia (dureroasa) ca urzica nu e prea buna in sarcina. Asa ca sigur nu-mi faci pofta cu ceaiul de urzici.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput