Clubul moldovencelor de peste Prut (50)
Raspunsuri - Pagina 2
lia_c spune:
Rodica, tinem pumnii p/u Paula sa-i placa si sa se adapteze rapid... Las ca acolo va prinde mai repede spaniola!
Natali, deci incepem galeria? Nastere cit mai usoara si bb sanatos si papacios!
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alincic spune:
Un salut si de la noi
Cum ziceaCornelia,si eu astazi tot la shopping am fost
pina am ajuns acasa ma durea capul de la "galagia" copiilor.Dar asa e mereu cind iesim la cumparaturi,agitatie mare,unul vede una altul vede alta si tot asa.
Felicitari Cornelia cu aniversarea si lunitile Mirelei.
Cred ca era bun checul cu visine,da de aroma cafelei nici nu mai zic,mie imi place cafeaua doar pt mirosul care il are.
Abia astept sa gust miine dimineata o cafea "noua" cumparata astazi.
Eu ceai de tei cumparam de la farmacie,este in pliculete sau flori.Dar sa fii atenta,caci se zice sa nu faci abuz de "tei" caci influenteaza ceva la inima.Mie imi place cum ajuta la tuse si raceli, in combinatie cu mierea este foarte bun.
Ca tot ziceati de inot pt copii.Medicul nostru neurolog din Chisinau,ne-a sfatuit ca pt Samuel cel mai bun sport ar fi "Inotul"
Din motiv ca la el muschii sunt mai slab dizvoltati(de aia e asa de slabut),deci a spus ca unicul ajutor pt noi ar fi acest sport.
Rodica,va tinem pumnii pt Paula,sa se adapteze cit mai repede si fara mult plins.
Evelina tot plinge in fiecare dimineata,da nu plinge da face isterica.Ca mie mii rusine deja de educatoare,si il tot trimit pe sot s-o duca dimineata.Cind o iau la orele 15,e vesela si se vede ca s-a simtit bine.Imi povesteste entuziasmata ce au facut ,si cind o intreb daca va plinge si miine,imi zice ca " nu va mai plinge"
Educatoare imi spune ca se linisteste destul de repede,maninca foarte bine si comunica cu copiii.Mai putin vorbeste cu ele(educatoarele)
incerc sa trimit mesajul
alincic spune:
imi face fitze internetul si am trimis prima parte mai repede
Eu incerc sa mai ies in cursul saptaminii cu Loredana la niste intilniri cu mamici americane,unde copiii stau la day care.Si am fost placut surprinsa ca Loredana nu plinge cind o las acolo
Chiar cind mergem la lect. de engleza,Samuel si Loredana stau la salile cu copii fara probleme,dar Evelina pina nu plinge nu se lasa.
Cred ca la ea e ceva mai "special" cu plinsul asta.
Iaca daca am multi,pina povestesc despre fiecare se umple pagina
Elena,ce as mai merge si eu acuma la munti,mi-ai adus aminte de niste clipe frumoase petrecute acolo la Brasov
Diana,pina mai scriu eu pe aici,acus apari si tu la servici.ca de obicei matinala si harnicuta.
Nati,hai ca noi facem acus consultatie ginecol.,ce simptome prevestitoare de nastere ai?????
Poate faci niste sarmale pe data de 25 si apoi pleci la maternitate?
Acuma sa-ti spun si "pontul",o prietena are ziua de nastere pe 8 martie.Si cauza???? mama-sa a facut sarmale(deh,sarbatoare mare) si cind a ridicat ceaunul cam greu......i s-au rupt apele.Deci,pe ce data faci "sarmale"??????
Lilia,imi pare tare rau ca Amelia e bolnavioara ,imi inchipui ca nici de lucru nu iti arde.Sa dee DD sa se faca bine cit mai repede.
Cristina,cun se mai simte noastra???au mai trecut greturile?? Dar Vladic, ati mai scapat de infectie??
Multa sanatate va dorim si voua.
Acuma chiar am plecat,caci acus Diana va trmite mesaje inaintea mea
la toata lumea.
Balbina spune:
Alincic, eu sarmale fac numai o data pe an, de Craciun. Lasa ca poate vine ea bebelina si fara sa ridic ceaune. Apropo, ce sot avea mama prietenei tale sa lase femeia cu burta la gura (!) sa faca mincare de 8 martie (!) si sa ridice ditamai ceaunul! Neporiadok!
Privitor la shoppingul facut impreuna cu copiii: eu cu unul obosesc enorm, ca ma trage in toate partile, ba vrea una, ba vrea aia. D-apoi cu trei, cred ca vii acasa cu un cap cit o banita. Asa ca te inteleg cit de obosita ai venit.
Imi pare rau ca Evelina plinge cind o lasi la gradi, dar totusi e bine ca se linisteste rapid dupa aia. Poate e un fel de ritual al ei oricum, o sa inceteze ea la un moment dat.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Nati sa stii ca eu am observat ca ce zic nu se implineste, de asta am zis 18, ca daca ziceam 22 riscam sa nasti mai devreme, da asa las sa stea bbita la caldura, si de asta am pus rinjetu cela eri, asa ca acum tu vezi ce faci azi, nasti?
Alincic sa stii ca azi cind am venit nu aveam net la servici, iaca si mam retinut.Da tu lu Evelina fai obicei, de ex daca nu plinge itro dimineata propitei o jucarioara mica, si apoi cumparai, apoi o sa treci la daca nu plinge o saptamina la rind, sapoi isi scoate ea plinsul, o sa se deprinda sa nu mai plinga.
Lilia cum se simte Amelus?
Cornelia ia "rascazivai" partea cu bumbacu 100% mai amanuntit, ce, de unde, cit, ca vreau sa ma duc sai iau si eu la cea mica, in deosebi de dormit, bodi, pijamuta.Ca ea daca nu se dezbraca seara de pantaloni nu se culca, o imbrac dupa ce adoarme, aseara am imbracato in "pozunoci" care se leaga sus, io dezbracat si pe aceea.
Rodica, las ca invata ea fata repede spaniola, nanasa mea so dus in Italia cu tot cu sot si copil, si acela numai la televizor si cu baba la care stau deja nu mai stie romana, vorbeste mai mult italiana.
Va doresc o zi buna!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
Diana, oricum stau cu morcovul infipt deja, pt. ca azi implinesc 38 de saptamini, iar pe Vlad l-am nascut in prima zi a sapt. 39 Sa vedem cum va fi de data asta..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
LiliaToma spune:
Rodica, cum a fost prima zi de colegio? Sper ca totul e bine si Paulei ii place deja.
Alincic, ce viata interesanta aveti voi. Eu nu ma plictisesc niciodata, poti sa povestesti cat mai des despre ei.
Imi pare rau ca dimineata se lasa cu plans, sper sa treaca cat mai repede.
Natali, vezi ca eu stau cu ochii pe mess, daca nu scrii mai mult timp incep sa ma ingrijorez sa nu te fi apucat pe undeva.
Tin pumnii sa mai stea bebelina cat ti-ai planificat.
Astept si eu sa vad pozele Cristinei.
Amelia sta acasa cu tati. Pana cand s-au descurcat ei in doi, sa vedem mai departe. Din pacate tr sa stea acasa macar o saptamana.Sper ca de ziua ei sa fie sanatoasa tun.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Lilia, hihi, poate e cazul sa-mi pun statut la messenger ceva de genul "stati linistiti, sint pe aproape, inca n-am nascut".
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
lia_c spune:
salutare
Natali, propun sa scrii o data la citeva ore: "inca n-am nascut" Si pe mine ma terorizau toti "inca nu esti la spital", "inca n-ai nascut"
Alincic, cum a fost ? Am gasit azi in sfirsit intr-o farmacie ramasa de pe "timpul sovieticilor", ceai de tei ...
Lilia, inca o data pe Amelus sa fie sanatoasa tun la ziua ei!
Rodica, cum prima zi de colegio?
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alincic spune:
Buna noapte(dimineata) si de la noi!!!!
he,he,ce cafea buna am baut azi dimineata,sper sa nu intre in obicei,dar cam mi s-a dat pe gust.
Ma uitam ca am banane si ma tenta sa fac si o prajitura,dar m-am multumit cu niste duclciuri Fit&Active
Cornelia,ce bine ca ai gasit ceaiul de tei.Dar eu la farmaciile de la Ciocana mereu gaseam orice fel de "buruiene".Cind ai nevoie de vre-un medicament sau ierburi,suni la "informatia pt farmacii" si ei iti spun care farmacie(mai apropiata) are med. necesar.Dar cred ca tu stiiai de asta.
Diana,nu departe de gradinita ei,este un magazin,si ii promit ca o duc daca nu plinge.Ea imi zice: mami,eu n-o sa pling,da tu vorbeste cu teacher,sa te lase sa stai cu mine.Si cum intra pe usa plinge:" vorbeste cu teacher" .
Cum zicea si Nati,avem deja "ritualul" nostru
Rodica,asteptam cu "sufletul la gura" vesti de la voi,cum a fost la colegio ???????
Lilia,multa sanatate voua
Astazi Evelinei ii cam curgea nasul,si ea imi zice:
mami,vezi ca am muci,da-mi niste tabletci ca m-am inbolnavit.
Va doresc o zi buna si numai bucurii de la copii