Gravidutze si mamici de Cluj - 15
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
veronika, eu stiu ca cel mai indicat este sa faci la 20 de sapt. implinite
acum, cateva zile in plus sau in minus nu-i bai.
pretul difera de la oras la oras, de la ecograf la altul. eu nu am prea facut eco in cj decat din acealea 2d, de rutina, sa vada ca e ok..si aia m-a costat 50 ron, deci nu e smenificativ.
cam in jur de 2 mil ar trebui sa fie in cj, zic eu.
33+
piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
OanaAlina spune:
buna dimineata!
noi suntem bine! deci fasa de tifon sterila ziceti ca gasesc la sensiblue?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Ce vreme naspa...acuma e ceata,acuma ploua,acuma e soare...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
33+
Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani
antoni spune:
buna dimineata!
oana-fasa eu am gasit la orice farmacie. in centru. pt tampoane vrei, nu? ca sa ti le pregatesti. mai incearca prin farmacii ca este.
carrie-eu zic sa nu-ti faci griji, daca crezi ca e jobul care iti convine. va fi bine si cu bunicii. eu ce sa spun? peste o luna cel tarziu trebuie sa ma duc la facultate si culmea ca eu sunt din cluj dar faculta e la oradea. fain. nu?
nu am putut sa ma transfer si sunt si in ultimul an, cu pacienti, deci va trebui sa ma duc. si pe ea nu vreau s-o car cu mine. asa ca , cateva zile pe saptamana va sta cu bunicii. n-am ce face timp de un an. va fi bine la tine, sunt sigura, stai linistita. bucura-te de job(pe cat se poate de asa ceva-hihi_ si va fi sigur bine.
piti a mea mi-a tras un pisu chiar cand eram cu garda jos si a trebuit sa o schimb iarasi toata. dar ea tare s-a distrat, zambea cu toate gingiile. hihi, e tare draguta. atata o pup, de bine ca inca nu -si da seama, nu-i destul de mare sa zica-offf, mami, mai lasa-ma...
pupici la mamici si burtici
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
meli,
sunt convinsa ca e un sentiment minunat sa iti tii bebelusul in brate si ca in momentul ala simti ca esti o famile implinita! si eu abia astept!
intr-adevar imi trebuie fasele de tifon sterile pentru tampoane. sper sa fasesc pana la urma!
carrie, si in cazul nostru cred ca tot asa va fi... munca va incepe iar bebe va ramane cu bunicii si sper sa nu fie o rasfatata! nu iti fa probleme, sunt convinsa ca esti o mama buna si nu ai motive de ingrijorare!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
antoni spune:
oana-si la inceput, in primele zile am tinut la ea, dar dupa ce incepi sa te obisnuiesti , sa nu te mai stresezi chiar asa din toate si mai ales cand incepe sa vocifereze, sa zambeasca, nu poti sa-ti inchipui sa ai viata din inainte fara. ai sa vezi. e tare frumos...eu am luat fasa de la farmacia din manastur de exemplu in statie.
pupici
Meli
antoni spune:
dar ia cateva sa ai, ca mie tot mi se terminau. asa si cu vata
iti vor trebui si pt bebe
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
unde sunteti fetelor? nu mai am cu cine sa pove?
gabriela-daca nu stai departe de parcul babes, fa azi pe acolo o plimbare. sa vezi ce o sa doarma piti. noi am fost ieri si tare bine a fost.dormea bustean,prapadita
pupici
Meli