Gravidutze si mamici de Cluj - 15
Raspunsuri - Pagina 3
antoni spune:
vai fetelor dar tare mult ati pove azi, abia am ajuns la capat cu cititul, hihi. foarte bine. eu as veni joi la Sinaia daca am sa gasesc pe cineva sa stea cu ea. adica tati, daca termina lucrul pana atunci.sa mai vedem
noi ne pregatim de o baita incet-incet ca vine si foamea si inainte musai o baita. e asa dulce in vanita, tare ii place
va pupic si o seara placuta va doresc in caz ca nu mai apuc sa intru azi
Meli+Timea-Larisa
OanaAlina spune:
oare unde gasesc eu fasa de tifon sterila ca am intrat in toate farmaciile din grigorescu si mi-au zis ca n-au avut niciodata! numai comprese sterile dar alea din cate am inteles sunt pentru buricul bebelusului! mie imi trebuie pentru mine!
referitor la intalnire nu stiu ce sa zic! sunt in urma cu o gramada de chestii! mai povestim pana joi!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
ALEX29 spune:
O.ALINA incearca la SENSIBLUE s ar putea sa aiba
fetelor va rog mult recomandati mi un ROBOT DE BUCATARIE bun ,am doua dar ma dispera ca sunt asa de mari ,vreau sa scap de ele ,unu la soacra mea si unu la mamy
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
soanso spune:
ufffffffffffff,ce nervi am scrisesem un mesajul si mi-a dat eroare cand l-am trimis,
reiau da mai pe scurt ca mai am treaba,
alex29 ,ti-am vazut pozele sunteti tare frumosi tu cu sotul tau si pareti asa indragostiti,iar poza din camera pe fundal verde mi-a placut cel mai mult.
cam toate roboturile sunt mari pt ca au multe componente ,eu nu am robot la am pe bucatele si e mai bine asa .
gabriella,ma bucur ca esti mai bine cu sanii ,stiu ca e tare dureros,mi-e imi curgea sange si pana mi-a trecut am rabdat durere la fiacare supt.sa-ti treaca repede.
Cristina ,Vladic e un scump ,sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Antoni ,gandurile tale le aveam si eu ,parerea mea e ca fiecare mama responsabila gandeste ca tine isi face griji ,si cauta sa faca in asa fel sa-i fie cat mai bine pupului ei ,fii sigura ca daca se inbolnaveste nu e vina ta ,hai curaj ca iti da Dumnezeu putere sa te descurci si sa iei cele mai bune decizii.imi place de tine ca mesajele tale au o nota distractiva cu hihi.
am sa pun cateva poze de la mare si de sambata de susude la Big unde am fost la o petrecere pt copii la spatiul de joaca de la etajul doi ,e un loc ideal de dus copii mai marisori pe timp ploios.
va pupic,o seara buna va doresc,si linistita ca a mea ca e Sorana la bunici.
POZE SORANA
SOSO (20 dec 2005)
antoni spune:
soanso-mai trebuie un pic si din hihi, nu? sa facem si un pic de haz, din necaz.mersi de randuri, m-ati linistit fetelor ca nu numai eu sunt stresata, si voi
noi am facut baita, am papat si acum dormim deja in brate la tati
va pupic,
Meli
Victo spune:
mey..stiti ce-mi pofteste inimioara? MUST!..are la sinaia??????????
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
carrie spune:
bex si alex
mi-e o groza de mor de ideea de a munci in decembriedar nu putea rata ocazia asta ,si fata va ramane cu bunicile deci pe maini bune!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ALEX29 spune:
SOANSO mersi mult
si eu ti am vazut pozele si s super ai o papusica de fetitza ,cine e baietzelul ?
legat de robot ,buna ideea cred ca o sa mi cumpar si eu tot asa pe bucatzele e mult mai ok
O sa vi la intalnire?????
VICTO pofta de must???????
poate gasim la Sinaia
Noapte buna fetelor
37 de saptamani TIADRIS ANDREEA
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
OanaAlina spune:
soanso, sorana este o fetita superba! imi plac ochii de ma termina!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
veronicka spune:
Mandyma bucur ca mai scrie cineva si din dej si poate ajungem sa ne si cunoastem. cate saptamani ai? unde lucrezi?poate ne plimabam bebei impreuna. eu locuiesc in centru. tu?
fetelor stiti sa-mi spuneti cand se face eco morfo-fetala de trim II si cam cat costa?
va pup pe toate
veronica 17+