Gravidutze si mamici de Cluj - 15
Raspunsuri - Pagina 19
Morgano spune:
de acord cu zona de nefumatori, daca se poate.
ma stresez ca a slabit, imi pun zeci de probleme, sa-i fie bine, sa nu intre in suferinta. dra. mea are totusi o experienta de 40 de ani, nu se agita ea degeaba, mai ales ca nu e stilul. e clar ca diculescu n-a inteles ca e regres in crestere, ci doar ca e cu 2 sapt in urma ca grafic, de aia m-a chemat peste 2 sapt. insa vedem la monitorizare maine, si probabil si eco cum e treaba, si il suna ea din nou. copilul pare super-ok in burta, am facut 3 eco diferite la 3 medici diferiti, insa nu vreau Dne fereste sa se intample ceva. am ajuns sa analizez fiecare miscare, si recunosc ca-s super-agitata si stiu ca nu e bine. n-am stare de stat in pat, desi asta ar trebui. de-abia astept sa ma mai relaxez dupa-amiaza.
Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
CristinaGoji spune:
Meli - si eu am vazut piticuta! E superba si are niste ochisori tare tare frumosi!
Subscriu si eu la rugamintea cu spatiul pentru nefumatori! Please! Pe mine nu ma deranjeaza fumul de tigara, dar pe Vladut am incercat dintotdeauna sa-l feresc de locuri din astea.
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
Victo spune:
of of..mai ripley..acu pe final iti da emotii si piticotul..:(
de-abaia stept sa vad ce-mi zcie si mie azi nenea muresan..eu ma intreb daca asta mic al meu nu e totusi prea agitat...ca face un show de n-am vazut..nu stiu de unde atata forta si enrgie de dimineata, pana noaptea...
faza e ca eu sunt rupta de oboseala..mai nou, ma trezesc dim. pe la 7..mananc ceva..si apoi ma culc inapoi pana pe la 10-11..
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
antoni spune:
fetelor va doresc azi papaneala placuta la Sinaia, se pare ca nu prea am cu cine s-o las pe piti
dar poate data viitoare. o sa fac tot ce pot sa ajung si eu. sper ca va mai fi si data viitoare!
sa faceti poze si se le puneti pe net, macar atat si pt mine..
va pupic si mai pove
Meli
ALEX29 spune:
Buna dimineatza
RIPLEY o sa fac eu rezervarea nu ti face griji ,iar legat de puiu tau stai linistita ca o sa fie bine ,nu uita sa mananci cat potiz de sanatos si multaaaaaaaaa apa ,mie asa mi a racomandat medicul din State ,lipsa apei dauneaza f tare ,aici al meu dr nu mi a zis absolut nimic legat de alimentatie ....
VICTO si CRIS o sa sun imediat sa fac rezervarea si optez pt locul de nefumatori
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
ALEX29 spune:
AM FACUT REZERVAREA PT ORA 18 LA "RESTAURANTUL SINAIA"-loc de nefumatori
de abea astept sa ne vedem
FETELOR unde credeti ca as putea gasi de cumparat plasticul ala ce se pune peste carucior ...cand ploua
37 de saptamani TIADRIS ANDREEA
Victo spune:
alex, multam.
de protectia aia..pe net parca am vazut ceva, prin magazine..e drept nici nu prea am umblat.
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
ALEX29 spune:
Mersi VICTO mai astept putzin poate stiu fetele vreun magazin in CJ de unde as putea cumpara
Victo spune:
fetelor m-a luat si pe mine durerea de cap!!:(:(..
ce ma dispera!!!
pe mine nu m-a durut capul toata sarcina..acuma la final le am pe toate..:(
cred ca incerc sa mai dorm o tura
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
CristinaGoji spune:
Alex - aparatoarea de ploaie de regula e facuta sa potriveasca cu modelul de carucior pe care-l ai. Nu stiu daca exista din aia universala. Mai bine vezi la cei de la care ai cumparat caruciorul, sau in magazine unde sunt carucioare de genul aluia de care ai tu. Saru'mana pentru rezervare. EU poate ajung cu intarziere, depinde la ce ora se trezeste piticul. ieri a avut mare chef de somn si a dormit de la 3 la 6, si la 6 eu l-am trezit, ca altfel ar mai fi dormit.
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza