Gravidutze si mamici de Cluj - 15
Raspunsuri - Pagina 18
antoni spune:
multumesc fetelor, stiu ca e o dulceeeee
soanso-am 28 impliniti, multumesc-multumesc.hihi
pupici la mamici si burtici si o seara placuta
Meli+Timea-Larisa
veronicka spune:
mandy, cum de te-ai dus asa de repede la serviciu?merita?cu cine ti-ai lasat puiutul?
azi am fost la eco si se pare ca va fi baietel
veronica 17+
OanaAlina spune:
veronicka, felicitari pentru baietel! sa va traiasca si sarcina usoara in continuare!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
mandyksch spune:
Veronicka, m-am bucurat ca am putut sta si atat acasa, ca seful m-a intrebat daca n-as putea merge inapoi la lucru la 3 luni dupa nastere. Din punct de vedere financiar a meritat sa ma intorc, din altele nu. Kriszti sta cu parintii mei peste zi, dimineata il ducem, seara il aducem acasa, in week-enduri e la noi.
Felicitari pentru caruciorul albastru, sanatos sa fie bebicul. La ce medic mergi? La Dej sau la Cluj?
ALEX29 spune:
MELI da chiar ca nu pot sa cred ce repede a crescut puiutzu tau ,e o scumpeteeeeeee de fatutza,zambeste asa de frumos iar poza cu urechiusha ei in gura lui tati e mortala
PUFULET saptam trecuta cand am fost la monitorizare am intrat in spital ,dar sincer is cam confuza ,nu cred ca erau saloanele pt gravide acolo unde m am dus eu .........tocmai mi a explicat o prietena.....acu imi dau eu seama de ce era atata liniste
BEX nici eu nu am mai fost la magazin ,sper sa ma duc pe vineri
ai grija cu raceala asta ,te asteptam maine
SOANSO scuze te am confundat cu tipa ce lucreaza la birou
VA PUP FETELOR ,ma duc in patutz m a cam luat somnul ,mai ales dupa masaj
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
Morgano spune:
Alex, faci tu rezervarea la Sinaia, te rog? Ramane la 18, deci. De-abia astept.
Am vb cu dra mea si ea era total suparata ca merg la control la stanca doar peste 2 sapt. Zice ca pb nu e ca nu a luat in greutate, ci ca raportat la masuratorile de acum 2 sapt a slabit, ori asta nu e ok deloc, de aia mai merg vineri la o monitorizare, si luni-marti un nou eco sa vedem dc a luat in greutate ceva, dc nu vb cu diculescu s-o scoatem rapid sa ia in greutate afara. Asa ca tot nu sunt linistita, am niste nervi de mor din orice, ar trebui sa stau in pat si nu-mi iese, imi fac fel de fel de ganduri. Eu sper ca totusi la eco trecut a masurat putin gresit si de aceea reperul e mai mare decat realitatea.
Mandy la asta ma magndeam si eu cu greutatea Anei, insa dra zice ca si Ana a scazut undeva spre final. Acuma naiba stie, important este sa fie bine si dc nu se simte bine in burtica, se rezolva afara decat sa flamanzeasca cum zice dra mea.
Dupa cum vedeti sunt matinala rau, insa acum 1 ora a nascut cuscra mea si soacra Anei o fetita, dupa sms mi-o sarit somnul de tot, oricum nu dormeam.
Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
OanaAlina spune:
Ripley, nu te mai necaji ca nu ii faci bine la bebita! O sa vezi ca va fi bine! Te va ajuta Doamne Doamne!
Eu nu cred ca ajung astazi la intalnire! Sa papati si pentru noi!
O zi buna si frumoasa!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
codruta_grg spune:
Reply, nu te necaji, totul va fi bine. Doar sti ca masuratorile astea mai dau erori.
Mandy, mai mergeti la Dorna? Ne vedem? Acum nu mai trebuie sa merg pt prajiturile de aculo ca s-a deschis cofetarie in cluj cu prajituri grecesti kataiff....
Cand sunt in oras si vad fete gravidute ma gandesc ca poate recunosc pe una dintre voi..:)) Sunt asa dragutza cum umbla cu plasele de la iana, de la chicco...:))..ma apuca nostalgia
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Victo spune:
alex, ai facut programarea?
nu s-ar putea sa mergem in spatiul pt nefumatori, pleaseeeeeeeee..pe mine ma omoara fumu' de tigara, iar acum si cu tusea asta tampita nu-l suport deloc!
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
antoni spune:
buna dimineata fetelor
se pare ca azi va fi mai frumoasa vremea decat a fost ieri. ce bine, iesim la aer mai mult.huraaa!
ripley-incearca sa nu te mai stresezi ca nu-i face bine la piti nici tie. totul va fi bine, sunt sigura. si ce daca e mai micuta, va recupera, fi linistita
alex-si mie imi place poza aia la nebunie. ne papa tati urechea, hihi
azi noapte a dormit tare bine, sunt si eu mai odihnita
vapupic
Melki