Imi cade f. rau parul!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Anderra spune:
Eu urzica luam de la laboratoarele medica, un tub cu 40 de pastile sunt in jur de 5 ron. Am sa imi mai iau, nu imi mai cade dar toamna si primavara iau preventiv
Si eu recomand din inima sampoanele din saloane sau cele medicale din farmacii, asa cum de multe ori mi s'a intamplat sa fiu de o mie de ori mai fericita cu un sampon romanesc de la plafar (favisan de ex)decat cu vreun sampon cosmetic mult laudat.
Eu de probleme pe care le'am avut cu caderea aprului mi le'am rezolvat folosind alternativ sampon crema impotriva caderii aprului de la favisan si vichy energizant, foloseam 2 saptamani unu' 3 celalat si tot asa... nu imi dau seama care m'a ajutat mai mult.
Asta vara am mai luat si eurovita pt par si unghii, eu l'am luat mai mult pt unghii dar vad ca podoaba'mi capilara sta f bine ca volum densitate si forma.
Acum folosesc un sampon profesional de la sephora, pt volum si stralucire. Nu imi place deloc, de abia astept sa il termin odata mai repede, da' ma incapatanez sa il termin ca am dat 25 de ron pe el, pe cand vichy e 35 ron da' isi merita fiecare banut si e si mult mai dens, ma tine si 2 luni (si am parul pana la mijlocul spatelui.)
chivutamonica spune:
Eckho,eu nu sunt in tara ci in USA,asa ca de aceea intreb si am mai intrebat pe fetele care sunt pe aici ,ele ce folosesc daca cumva au aceiasi problema.
Chiar azi m-am spalat si m-am dat si cu ulei de masline,am stat c-am 30 min.dar cind am vazut cit imi cade la spalat am crezut ca mor.
Chiar te rog daca ai ceva retete sa-mi scrii si mie.
rulzz-ce inseaman ?
este cumva urzica rosii ca sunt de doua feluri.
,MONI
mali spune:
Buna fetelor,
ma alatur si io in lupta asta impotriva caderii parului. Mie a inceput sa imi cada smocuri acum 5 ani cand am venit in Spania, am luat niste capsule de la farmacie (pilfood) si o vreme s-a stopat dar a revenit brusc la vreo 3 luni dupa ce am nascut. Am cheltuit o avere pe tot felul de tratamente de la farmacie, care mai de care mai scumpe, fara un rezultat care sa ma satisfaca. M-am imprietenit cu tipa de la plafar care mi-a recomandat tot felul de tincturi si sampoane care unele dadeau rezultate pe termen scurt altele deloc. Tot ea mi-a spus sa incerc drojdia de bere vie (capsule) + masca cu ulei de masline si asta vad ca functioneaza, in plus folosesc gama cu ulei de in (de la bottega verde - sampon, crema, si ulei regenerator). De cazut inca tot imi cade dar mai putin si chiar mi se zareste timid puf pe la radacini (inainte doar imi cadea, nu se mai regenera). Tratamentul cu drojdia de bere vie e pentru 3 luni, pauza alte 3 luni si din nou. Drojdia vie cica ar fi de nīspe ori mai buna decat aia uscata si inclin sa cred ca exista ceva adevar in asta, in afara faptului ca parul nu mai imi cade asa rau (fac tratamentul de vreo 2 saptamani doar)observ la mine si alte chestii bune: dorm mult mai bine si mai mult, merg la baie zilnic (daca intelegeti ca vreau sa spun), ma simt cu mai multa energie si cu ceva mai multa pofta de mancare.
Ce sa zic, pentru cele disperate (cum eram si eu) puteti incerca varianta asta, mai ales ca drojdia de bere nu are nici un fel de contraindicatii.
chivutamonica spune:
Mali,te referi la drojdia proaspata{vie}
stiu si eu ca drojdia contine B-complex,poate asta ajuta.
,MONI
cornelianeli spune:
mi-a cazut foarte tare parul dupa primul fiv,smocuri smocuri....am incercat cu naturiste,vitamine,revalid,nimic...
am reusit sa-i dau de cap cu fiolele contra caderii parului din salonul unde merg,una pe luna si s-a oprit
am dat 35 ron/fiecare
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
andreea81 spune:
Cornelianeli, ne poti spune si noua, ce fel de tratament iti aplicau pe par cei de la salon? Multumim mult.
voicu_bebi spune:
ma bucur de acets subiect ...si mie imi cade rau parul, mai ales in vara imi pica cu pumnul de nu stiam ce sa fac...eu de exemplu cand ma spal pe cap si il usuc cu prosopul imi pica cate un pumn de par chiar si mai mult...as vrea sa iau ceva de la magazine naturiste .as vrea sa stiu ce imi recomandati ?
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

RalMar spune:
Eu sunt foarte incantata de pastilele de urzica nu-mi mai cade nici atat de mult si parca se ingrasa si mai greu. Pana acum, la maxim 3 zile trebuia sa-l spal, dar acum, vad ca am aproape 1 saptamana si nu s-a ingrasat deloc.
voicu_bebi spune:
anderra,am vazut ca tu ai folosit produse de la favisan si de la vichy,cel de la vichy cum se numeste ? este sampon sau tratament?
pastilele de urzica se gasesc la farmacie sau la magazine naturiste?...eu acum ceva timp mi-am cumparat de la harmony line pastile seleniu si zinc, dar nu am mai luat deloc ,sa le reiau sa le iau sunt bune ce ziceti?
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

oana_s spune:
fetelor, nu am citit toate paginile, dar va spun din experienta mea si a prietenelor ca FOLTENE CAPSULE este fff bun.
Toata lumea care l-a folosit este multumita.
Mie dupa 3 saptamani nu mi-a mai cazut fir de par si a inceput sa creasca puf in locurile unde cazuse.
Am folosit Foltene la cateva luni dupa nastere, iar acum il folosesc din nou.
Va garantez ca o sa functioneze.
Costa cam 85 Ron (la help.net/sensiblu).
P.S. l-a folosit si soacra-mea, care era efectiv disperata si dupa doua luni intr-adevar SE VEDE diferenta.
Vi-l recomand cu caldura.
Oana si Mara 11.08.2004